Oleksiy Danilov, secretary of Ukraine’s national security council, denied responsibility for the attack. “For some reason, they say that we did it, but in fact this does not correspond with reality,” he said on Ukrainian television.
Кажи де, интересно ми е.пп. Аз имам една фейк конспиративна теория за хеликоптерчетата, спусната ми деркно от Путин на смс, ма зася ще си я запазя... щото такова.. да видя първо превода по сметката.
Нямам никакво време в момента, иначе идеята е добра@slavchev ни излъга, че щял да пуска конспираторски форум.
Пусни го бе, пусни го бе. Време е за меме.
P. S. Връщам си думите назад.
konspirator.com - Domain Name For Sale | Dan.com
I found a great domain name for sale on Dan.com. Check it out!konspirator.com
Айде още един дефнюз...Аз имам една фейк конспиративна теория за хеликоптерчетата, спусната ми деркно от Путин на смс, ма зася ще си я запазя... щото такова.. да видя първо превода по сметката.
Кефете се на истории за балъци.
Това, че археолозите не са намерили никакви украински пари недвусмислено доказва е могъщите укри още преди христа са използвали кредитни карти.
Според Такър клошарската държава е ю ес ей с - държавна политика за създаване на клошариКлошарите
Клошарите са хванали бременното момиче от Мариупол , и сега клошаритеот ФСБ я ползват за пропаганда:
Същата история като с ония американец, дето обясняваше колко е зле в чуждестранния легион, и той се оказа пленен, но вече се е прибрал. Кефете се на истории за балъци.
Дори NYTimes признава че рейтингът на Путин и поддръжката на военните действия са се вдигнали с бая сред населението на Русия.
Shaken at First, Many Russians Now Rally Behind Putin’s Invasion
Polls and interviews show many Russians now accept the Kremlin’s assertion that their country is under siege from the West. Opponents are leaving the country or keeping quiet.www.nytimes.com