Украйна - Русия какво ви е мнението

Засипахме темата с офтопик дето няма нищо общо, направете една тема за НАТО, да обсъждате там.

Искам да попитам русоробите - кога ще спрете войната? Какви са целите, че нещо май се промениха и никой не разбра? Я малко информация, клошарите кога ще се изнасят и ще прекратят военните действия?

Засипахме темата с офтопик дето няма нищо общо, направете една тема за НАТО, да обсъждате там.

Искам да попитам русоробите - кога ще спрете войната? Какви са целите, че нещо май се промениха и никой не разбра? Я малко информация, клошарите кога ще се изнасят и ще прекратят военните действия?
Все някога ще свърши. Кажи защо викате на Путин джудже, че ми е интересно?

Все някога ще свърши. Кажи защо викате на Путин джудже, че ми е интересно?

Все някога? Това ли ви е дипломацията на рашките? Ще ви чака цяла европа с имиграцията и хуманитарната криза, да се навоювате и да дерибедействате в Европа? Май и вие не знаете какви са целите на войната, ама що да мислите сами - като от Кремлин скоро ще спуснат опорки в устата, пък през това време ще хейтим НАТО и САЩ и whataboutism-и

Тоз защо задава въпроси, все едно тука има руски генерали. Я верно @nandibandi си е баш Шойгу. :D

Шойгу какъв генерал е, колкото и Бойко Борисов е генерал. И се опитвам да вкарам скора в няква рамка, да стоим за войната.

Йебем ли го къв е, само за него се сещам. Въпроса е ти що пишеш на "ние и вие" :D

800px-Official_portrait_of_Sergey_Shoigu.jpg

Ей ти го, тея медали и значки дето е накичил на костюма не струват нищо.

@nandibandi тея видеа откъде са ? Щото и аз мога да те залея с видеа как посрещат окупантите, и как стрелят по протестиращи. Ще си стоят май само в Донбас - въпреки че Украинците не вярвам да си дадът и сантиметър повече от територията на тея прошляци. Ако тезата ти е, че руснаците ги посрещат с цветя и рози - закъсняла си 1 месец.

Кво става в Харков междудругото?

800px-Official_portrait_of_Sergey_Shoigu.jpg

Ей ти го, тея медали и значки дето е накичил на костюма не струват нищо.
Я ти кажи на кое следващо шоу ще се включи зеленото човече? Снощи е ревал на грамитата, ама на оскарите го отсвириха, че си имаха планиран друг екшън.

И по-важно, кога на всички ще им писне от дебилната муцуна на тоя клоун? Нека ти кажа кога - след още малко поскъпване на горивата и стоките от първа необходимост.

Позната в Швеция ми каза при последния разговор ''шведите му викат клоуна'', та викам в цирк Балкански само още не се е изявил.

А и да питам Чернигов - и там ли има азовци и нацисти, щото почти са го порутили като Мариопул.
Е, в такъв случай, значи да, има. :)

Ремайнда не моем да разберем що така се е вглъбил, че който пише нещо различно от слава украини и нещо лошо за Нато и САЩ е руски агент... Все едно аз да кажа, че кат бачкаш за САЩска фирма си Байдънско хюмне :)

Великобритания която председателства съвета за сигурност отказа второ искане за днес среща на съвета за сигурност на ООН по темата Буче.

Ако руснаците са виновни защо да не го разреши и да се изложат доказателства там.

Значи отиваме, разрушаваме всичко на 90% , после идваме с храната и освобождаваме. Супер тактика и план имат рашките.
Скоро ще освободят ли някой друг град?
Пак не си разбрал, разрухата дойде от азовците, храната от мадър Раша

Глей кво правят мойте хора, индийците

1649094629916.png

Ремайнда не моем да разберем що така се е вглъбил, че който пише нещо различно от слава украини и нещо лошо за Нато и САЩ е руски агент... Все едно аз да кажа, че кат бачкаш за САЩска фирма си Байдънско хюмне :)

Другата гледна точка в Русия може ли да се чуе я да те питам? Може ли да кажеш там нещо различно от Кремълската гледна точка?
https://www.clubz.bg/126112-drugata_gledna_tochka Ей ти едно четиво да помислиш малко над тоя въпрос, като толкова сте вресливи за 'другата' гледна точка.

@nandibandi кво ми пускаш коментари, като отваряш кремълски видеа и пропаганда. Ще ти отгворя видеа не от Кремъл и ще четеш точно обратното.

Отново да опитам. Zащо редитите викате на Путин джудже?

Горе