Украйна - Русия какво ви е мнението

Не е виновна Митрофанова, да ти кажа. Откакто сме в нато освен, че се разоръжихме и разпуснахме донаборната армия друго не сме правили за войската си. А, да - отстъпихме БЕЗПЛАТНО базите си на сащ. Сигурно по нареждане на Митрифанова и посланиците преди нея;)
Да, и при нападение срещу нас, няма страна, която да не бъде изметена.

Колкото и странно да ви звучи, артикъл 5, е бил задействан само веднъж, за 70 години. Видяхме Украйна като има армия, каква сигурност е там вмомента.

Да, и при нападение срещу нас, няма страна, която да не бъде изметена.
Това сериозно ли го вярваш? Никой няма да си мръдне пръста за нас, защото ако ни нападне Турция, например, тя е по-важен партньор от нас. Ние НЕ сме партньор, а прислуга. Много си наивен, наистина. Не знам на колко години си, ама си мисля, че щом коментираш политика, трябва да си над 12. :)

Къде са се влачили в Русия?

Проспал си месеците преди ОПЕРАЦИЯТА. ;)

Това сериозно ли го вярваш? Никой няма да си мръдне пръста за нас, защото ако ни нападне Турция, тя е по-важен партньор от нас. Ние НЕ сме партньор, а прислуга. Много си наивен, наистина. Не знам на колко години си, ама си мисля, че щом коментираш политика, трябва да си над 12. :)

За какво ще ни напада Турция?

и да , преди 'операцията', месец+ вече, как върви? И преди са ходили - след това никой не ги е търсил от големите.

За какво ще ни напада Турция?
Примерно ти казвам. От съседите ни тя има най-голям интерес да го направи и си е реална заплаха.

Не виждам коя друга страна би го направила. От съседите няма кой, а другите не ни броят за нищо. Във всеки случай Русия няма да ни нападне, въпреки провокациите на марионетните ни правителства.

Примерно ти казвам. От съседите ни тя има най-голям интерес да го направи и си е реална заплаха.

Не виждам коя друга страна би го направила. От съседите няма кой, а другите не ни броят за нищо. Във всеки случай Русия няма да ни нападне, въпреки провокациите на марионетните ни правителства.

Викаш, Русия едвам се сдържа да не полетят ракетите. Няма коя държава да ни нападне вмомента, с Турция е окей всичко, виж ако го играеше като Путин - можеше да се заяжда ЕрДоган, че сме правили геноцид и сме гонили турците навремето.

Сърбите са идиоти, там никога не се знае, но срещу НАТО няма да се бият, щото имат спомени кво им се случи като се правеха на безсмъртни няколко години.

Русия няма как да ни нападне, дори и да иска - нали тая армия трябва да дойде отнякъде. Румъния? Те 1 месец не могат да минат 10% от Украйна, забрави за НАТО територия, където ще ги посрещнат стотици самолети, и техника, дето не са и санували при евентуален конфликт.
Ако ще идват отнякъде, ще е по море. Ако това стане, Русите ще си влизат през Сърбия най-вероятно, както Беларус сега.

Няма и по какво да удря толкова, от значение за една война на наша територия. Най-много да си думнат склада Лукойл и 5 летища.

Имаме няколко района с предимно турско население (или поне така се определят).

Ще ги анексират също както Путин анексира Крим.

Даже не знам що не са го направили още.

Имаме няколко района с предимно турско население (или поне така се определят).

Ще ги анексират също както Путин анексира Крим.

Даже не знам що не са го направили още.

Ми и аз не знам, май щото имперските интереси са загърбени от нормалните държави в 21-ви век. Или щото има международни граници, дето хората гледат да ги спазват, нормалните де - за РуZия не важи - те не признават нищо.

Ако всички по света бяха диви империалисти като Путин, отдавна да сме във война световна. Всяка държава може да си припознае етноси по границите и да иска да ги 'анексира' - ама не става така в нормалния свят бате.

Последно на Европа преди Русия, Сърбите се мъчиха това да го правят, като нападнаха Хърватска, и трепеха няколко години турци. Не става така в 21-ви век.

Ми и аз не знам, май щото имперските интереси са загърбени от нормалните държави в 21-ви век.
Не ма карай да са смея.

Посольство России в Болгарии

Нов ред на плащания за доставките на руски газ
На 1 април 2022 г. Руската Федерация писмено информира българската страна за въвеждане на нов ред на плащания за доставките на руски газ за редица страни, включително Република България, в съответствие с който те ще се извършват в рубли чрез специална сметка в „Газпромбанк“ със запазване на текущата цена и други параметри на действащите договори. Русия продължава да доставя газ в пълен обем в съответствие с всички свои задължения според действащите договори.

277987875_345076817660238_1455596178433111040_n.jpg

Всяка държава може да си припознае етноси по границите и да иска да ги 'анексира' - ама не става така в нормалния свят бате.

Последно на Европа преди Русия, Сърбите се мъчиха това да го правят, като нападнаха Хърватска, и трепеха няколко години турци. Не става така в 21-ви век.

Просто ше заискат да се отделят като нова република, ще съберат подписи, Турция ше ги при(по)знае и така.

Може би ДПС-то е основната причина това да не е станало - все пак от 30 години държат електората си беден, тъп, необразован и дезинформиран. Иначе няма да има откъде да смучат.

Сърбите са ни най-близки откъм геополитически интереси.
Имаме общи врагове.

Щото дори Русия да ни превземе, какво ше се промени?
Справка: Чечня, Дагестан и т.н.
Демек нищо - ше си караме постарому.
Даже може да ни стане по-хубаво, чисто икономически.

Виж, ако пак станем Турски вилает, приготви се да ти кръцнат пушката, да ходиш на джамия, да кажеш чао на малкото си останали свободи, да ходиш у казармата, да си смениш статута от "европеец" на "гяур" и да ти се смени ПЕЙЗАЖА коренно, щото турците са все повече, а земята им е все по-малко - погледни в гугъл мапса Странджа от едната и от другата страна на границата и ше се сетиш кво имам предвид....

Последно редактирано:
Просто ше заискат да се отделят като нова република, ще съберат подписи, Турция ше ги при(по)знае и така.

Може би ДПС-то е основната причина това да не е станало - все пак от 30 години държат електората си беден, тъп, необразован и дезинформиран. Иначе няма да има откъде да смучат.

Сърбите са ни най-близки откъм геополитически интереси.
Имаме общи врагове.

Щото дори Русия да ни превземе, какво ше се промени?
Справка: Чечня, Дагестан и т.н.
Демек нищо.
Даже може да ни стане по-хубаво.

Виж, ако пак станем Турски вилает, приготви се да ти кръцнат пушката, да ходиш на джамия, да кажеш чао на малкото си останали свободи, да ходиш у казармата, да си смениш статута от "европеец" на "гяур" и да ти се смени ПЕЙЗАЖА коренно, щото турците са все повече, а земята им е все по-малко - погледни в гугъл мапса Странджа от едната и от другата страна на границата и ше се сетиш кво имам предвид....

Изпростяваш много.

Само Путин ли има право на ядрено оръжие в Европа? Същия мрънкаше за разполагане на ядрено оръжие в Беларус. А и от измежду 9-те ядрени сили, само Русия и Северна Корея, ги споменават във всяка реч, и плашат с бутона.
Всеки който може да си го направи сам. В противен случай не е дорасъл :)

Не бе, просто погледни сателитната снимка на Странджа.

Нашата територия е ВАКУУМ.

Много природни красоти и ресурси, все по-малко хора (специално въпросният район е на практика НЕНАСЕЛЕН).
От другата страна е обратното.

Колко време ще се задържи това положение мислиш?

Тук уж е пълно с мастити конспиратори. Помагайте.
Кой го беше казал това. Ако ми изредите имена на високопоставени генерали северноатлантици. Не мога да се сетя кой беше. Не не е бивш шеф на НАТО, но беше от най-висок ранг.
Това беше, мисля че от преди около 20 години и смисъла на изказването беше, че САЩ няма да се поколебае да използва оръжие срещу Европа, ако решат, че интересите на САЩ са застрашени.
Колин Пауъл?

самият алианс е отбранителен, а не атакуващ
Не се дръж като малоумен. И стига цитира някакви безумия от устава на нато а виж колко е отбарнителен. Замесен във почти всеки конфликт по света този товй отбранителен съюз ( това е българската дума за алианс без връза със СССР)

Я да те питам холивоудската златна мина за зомби филми сега как ще се оправят без буквата Z? Zombie май ще трябва да бъде Sombie?

След безаналоговата бойна техника изкараха и безаналоговите оператори, които мините не ги ловят. Всеки сапьор знае, че е много по-здравословно да пуснеш репортерски екип да върви ПРЕД ТЕБ и да те снима...докато търсиш мини.

Не се дръж като малоумен. И стига цитира някакви безумия от устава на нато а виж колко е отбарнителен. Замесен във почти всеки конфликт по света този товй отбранителен съюз ( това е българската дума за алианс без връза със СССР)

Я да те питам холивоудската златна мина за зомби филми сега как ще се оправят без буквата Z? Zombie май ще трябва да бъде Sombie?

Не се дръж като дебил.

73ef13505d24bdbdae9ed1da94ff7da9.png

Z - това ли означавало, дето руснаците дращете с боя? Zомби - Makes sense.

Горе