Това сериозен въпрос ли е или пак се правиш на хахав?
Недей обяснява кой е хахав, ами си защити тезата ако имаш какво да кажеш.
Това сериозен въпрос ли е или пак се правиш на хахав?
И какво защитава НАТО на баба си гъза в страни извън техния съюз? НАТО е създадено да варди западна Европа от комунизма. Реално няма за какво да съществува в момента и си запълват времето с разпалване на конфликти по целия свят. Нещо гу бъкраш със сините каски от едно време май.Не се дръж като дебил.
Z - това ли означавало, дето руснаците дращете с боя? Zомби - Makes sense.
Нещо ми се върти Ръмсфелд. Но търсачката знаем вече че филтрацията е чудовища. И преди време много трудно успях да го намеря. Може и да го имам записано някъде.Колин Пауъл?
Погледни картата на България, етническия състав. Знаеш ли че в 80% от сливенските и котленските села няма българи.Недей обяснява кой е хахав, ами си защити тезата ако имаш какво да кажеш.
И какво защитава НАТО на баба си гъза в страни извън техния съюз? НАТО е създадено да варди западна Европа от комунизма. Реално няма за какво да съществува в момента и си запълват времето с разпалване на конфликти по целия свят. Нещо гу бъкраш със сините каски от едно време май.
Да, това е голям проблем от ковида насам.Нещо ми се върти Ръмсфелд. Но търсачката знаем вече че филтрацията е чудовища. И преди време много трудно успях да го намеря. Може и да го имам записано някъде.
Погледни картата на България, етническия състав. Знаеш ли че в 80% от сливенските и котленските села няма българи.
Артикул 5, зона 51, сериала Старгейт и т.н. Тоест ние сме защитен съюз ама ако не ни кефиш ще ти донесем война.... Няма как да го схванеш нали?Защитава от такива дебили като тебе на първо място. Ако имаше елементарна култура, щеше да знаеш, че в изтока се задейства article 5, 11 септември.
Артикул 5, зона 51, сериала Старгейт и т.н. Тоест ние сме защитен съюз ама ако не ни кефиш ще ти донесем война.... Няма как да го схванеш нали?
Този процес е започнал. Живял съм 6 години сред тези хора и знам как стоят нещата, какви настроения, какво мислят, какво говорят и какво чакат от чичо Ердоган.И какво? Не всички са с мислене като Путлер, поне не и дотолкова явно, че да идват да ги 'освобождават' и да анексират с референдуми територии на независима страна.
Този процес е започнал. Живял съм 6 години сред тези хора и знам как стоят нещата, какви настроения, какво мислят, какво говорят и какво чакат от чичо Ердоган.
Видимо не схаващаш за какво им е Русия, но няма как. Много е трудно за теб да го вденеш. Както и това зазакупването на руския петрол от САЩ. Мен не ме притиснява НАТО притисняват ме заблудените като теб. И да питам пак мисля за 4т пъти защо Путин да е джудже?Тъпчо, ако НАТО беше агресивен, Раша щеше да е пустиня, по времето на Елцин, когато силозите не бачкаха и подводниците и не бяха във водата. Дай ми аргументи да видя НАТО какъв агресивен съюз е, при положение, че списъка с интервенции са на база реакция, а не първи ответен удар, за възстановяване на мир и спокойствие.
Сомалийските пирати ли те притесняват? Или Сърбите дето трепеха наред години, или съпорта дето правеше в Ирак, още тогава НАТО казаха, че Ирак не е тяхната битка, американците да се оправят.
Кое точно те притеснява? Щото от другата страна виждаме едно джудже, което почна война в Европа и военните операции на Раша може да ги изкоментираме. От Чечня и грузия, до Сирия.
Точно и ние тука на източния фланг сме в случай на конфликт да се води на територия извън западна Европа.И какво защитава НАТО на баба си гъза в страни извън техния съюз? НАТО е създадено да варди западна Европа от комунизма. Реално няма за какво да съществува в момента и си запълват времето с разпалване на конфликти по целия свят. Нещо гу бъкраш със сините каски от едно време май.
каква Кърджалийска Република те гони? Просто Турция ще си вземе каквото иска и така. Живи и здрави до 10на години ще стане и пак ще говорим.Това какво мислят в България турците, не е от значение, казах ти, че не всички мислят като Путлер, и ще тръгнат да 'приобщяват' и 'признават' Кърджалийска Независима Република и т.н. Набийте си го в кратуните, че има граници и ООН, а не тръгвате с ТАНКОВЕТЕ напред като ви скимне да се излагате по Европа.
Обясни го на редит стратега защото аз взех да се измарям.Точно и ние тука на източния фланг сме в случай на конфликт да се води на територия извън западна Европа.
Точно и ние тука на източния фланг сме в случай на конфликт да се води на територия извън западна Европа.
Излишно е, той не би се опитал да го осмисли.Обясни го на редит стратега защото аз взех да се измарям.
Бе чинии и у дома не мия ама няма да си ги мерим споко. В Англия са комунизъм бате, но трябва да живееш тука за да го схванеш. Пък и са най-долната и лицемерна сган сред западните държави. Не се връзвай какво пишат и какво казват. Накрая винаги са на сметка. Я с руски газ я с рускиолигарски да си харчат парите тука.Притеснява те НАТО - миеш чинии в Англия, и си от България и двете членки на НАТО. Блъска те русофилия, това е притеснителното.