Отново да опитам. Zащо редитите викате на Путин джудже?
Кви редити, кви 5 лева. Стига се излага с такива епитети.
Отново да опитам. Zащо редитите викате на Путин джудже?
Ако не си схванал до сега... темата не ми присърце, влизам да ровя фейка и как бачка мейнстрийма.. гледам да събера всякво инфо и както виждаш повечето неща дето плесваш си имат некво по-логично обяснение.. ко ще и кремълско да е..Другата гледна точка в Русия може ли да се чуе я да те питам? Може ли да кажеш там нещо различно от Кремълската гледна точка?
https://www.clubz.bg/126112-drugata_gledna_tochka Ей ти едно четиво да помислиш малко над тоя въпрос, като толкова сте вресливи за 'другата' гледна точка.
@nandibandi кво ми пускаш коментари, като отваряш кремълски видеа и пропаганда. Ще ти отгворя видеа не от Кремъл и ще четеш точно обратното.
Ако не си схванал до сега... темата не ми присърце, влизам да ровя фейка и как бачка мейнстрийма.. гледам да събера всякво инфо и както виждаш повечето неща дето плесваш си имат некво по-логично обяснение.. ко ще и кремълско да е..
Направи си услуга, чуй какво казва тука чичко китаец, за да ти светне картинката. Ама преди тва едно валидолче под езика, моля те. Скъп си ни. Няма друг с такова чувство за хумор като твоето@nandibandi кво ми пускаш коментари, като отваряш кремълски видеа и пропаганда. Ще ти отгворя видеа не от Кремъл и ще четеш точно обратното.
Направи си услуга, чуй какво казва тука чичко китаец, за да ти светне картинката. Ама преди тва едно валидолче под езика, моля те. Скъп си ни. Няма друг с такова чувство за хумор като твоето
Крадено от един приятел:
САЩ увеличват купуването на петрол от Русия от което следват тези неща:
Ако ти се чете, върни назад, обикнновенно съм те цитирал. Ако не.. продължавай напредКои са тея повечето неща дето съм плесвал и какво по-логично обяснение?
Фейка си ровил - как така веднъж не погледна русоробите кви глупости бръщолевят и пускат от началото на темата.
Меко казано впечатляващо.
Мен друго ми е интересно, малко офтопик: Римайнде, ти понеже си абсолютно убеден в позицията си за събитията в Украйна, която напълно се споделя от простокировото правителство.
И също каза в хардуера.бг, че "няма да е лошо да започнат да се справят с руската пропаганда на държавно ниво" (цитирам по памет, но смисъла е същия). Тоест - да блокират, забраняват, или дори глобяват и може би да го узаконят като престъпление за затвор.
И също казваш, че си бачкал като "експерт по киберсигурност".
Та мисълта ми е, че то това рано или късно ще стане (според мен - скоро). И вероятно ще има търсене на кадърни в областта хора.
Ти би ли работил за държавата на подобна служба? Нещо да следиш и регистрираш, да блокираш и такива неща? Примерно от тук - нандибандито, крумов, ноке и други - би ли ги докладвал, регистрирал и т.н.?
М/у другото неща и по-сериозни от Буча може да се очакват, още по-сериозни "кланета", разни "свирепи атаки с химическо оръжие", естествено - проверено и доказано - извършени от руснаците. (То и сега след "доказаната Буча" сигурно ще тръгне работата.)
Готов ли си за подобна служба в полза на нормалния свят с човешките ценности и свободи?
Не си гледал цялото му изказване, щеше да чуеш, че светът не е срещу Путин, а само около 30 държави, подчинени на сащ. Останалата част от света - около 170 държави не налагат санции, разбирай - са на страната на Русия.Същата простотия от Кремлин опорка: "USA AND NATO are TREAT to Putin , because USA doesnt have the courage to send warriors" . На тоя Китаец, няма да е зле да му се обясни, че САЩ не иска да води война с Русия, баси малумника.
ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаНе си гледал цялото му изказване, щеше да чуеш, че светът не е срещу Путин, а само около 30 държави, подчинени на сащ. Останалата част от света - около 170 държави не налагат санции, разбирай - са на страната на Русия.
Като цяло изказването на китаеца е вдъхновяващо. Размислих, не го гледай, ще ти стане лошо като чуеш фактите, защото това са факти. Живей си в балнчето, ама като се пукне, ще боли.
Едно време поне се гледаше с лошо око на доносничеството и репортванията на другарчетата.
Ся, батко, всеки иска агент на Държавна Сигурност да става, че и се хвали публично
Викаш не трябва да има журналистика - само четци на пропаганда. Прав си, така е демократично...Виж, за тоя идиот от БНР, с нашите пари, да въртят такава продукция - е имам проблем там.
Да, сащ не искат директна война и правилно. По-гот е да предизвикаш война и да се биеш от дистанция до последния украинец.Дай ми един факт, че САЩ искат война с Русия, и че ескалират напрежението. И факти, не китайски мнения. Примерно - Американците са казали, че ако до седмица клошарите не се разкарат, ще идат в Украйна и ще разхвърлят клошарите.
Викаш не трябва да има журналистика - само четци на пропаганда. Прав си, така е демократично...