Torbalan Trolski
Well-Known Member
Ако не ме мързеше да ти събирам всичките глупости мога да спретна колаж от квадратчета 10х10см с размерите на билборд.боза
Както си и знаех отговор няма да има, дори и в стил улица Консервна.
Ако не ме мързеше да ти събирам всичките глупости мога да спретна колаж от квадратчета 10х10см с размерите на билборд.боза
Много му е странна снимката на тоя с слушалкитеТоя пък пич си е трейснал слушалките, право в Беларус, слуЧаеНост?
Явно изобщо не си разбрал написаното, което не е повод за някаква изненада. Да не говорим, че сам си противоречиш в следващите постове. Който разбрал, разбрал.Не е продукт на СССР а на демократичната Европа. България е била задължена да го направи. Другите неща в поста ти са от същото естество и дори не си струват коментара.
За разбиране съм го разбрал, но само споменаването на народния съд проваля всякаква достоверност на останалотоЯвно изобщо не си разбрал написаното, което не е повод за някаква изненада. Да не говорим, че сам си противоречиш в следващите постове. Който разбрал, разбрал.
Ако беше го разбрал нямаше да пишеш глупости и да си противоречиш сам. Напротив, тъй като нямаш други аргументи се хващаш като удавник за сламка за нещо и сменяш целия контекст в друга посока. Не ти се получава.За разбиране съм го разбрал, но само споменаването на народния съд проваля всякаква достоверност на останалото
Ако беше го разбрал нямаше да пишеш глупости и да си противоречиш сам. Напротив, тъй като нямаш други аргументи се хващаш като удавник за сламка за нещо и сменяш целия контекст в друга посока. Не ти се получава.
Айде, да си знаете:
Абсурд, тва е киборг, зомби.Нанди, изчислих, че след максимум един час вече ще е тотал уморен. Приготви се за атака
Реманде, продължаваш с фейковете, ма па ти отива.
Малии, това към теб самия ли си го пишеш.Не се вземайте толкова насериозно.