Украйна - Русия какво ви е мнението

4672_MidBig_20211004113521.webp

Колко пъти да ви хващам в евтината ви пропаганда? Ако "Немската преса" е една журналистка на свободна практика, която дори не открих да работи в някаква медия, добре, браво. Ето и върха в кариерата й, явно е Тик Ток журналистка - https://www.tiktok.com/discover/alina-lip

пп. "През 2019 г. Алина стартира своя YouTube канал „Happy in Crimea“, последван през 2020 г. от канала „DruschbaFM“ заедно с журналиста Сергей Филбърт. През пролетта на 2021 г. Алина най-накрая направи същото като баща си и също се премести в Русия."

И от Русия, и от Украйна е пълно с дезинформация, което е нормално, защото пропагандата е оръжие по време на война. Но за България Путин има само една цел и тя е да ни изкарат от ЕС и НАТО. Даже и тук тези руски кримки с "критичното мислене", което стига до там, че споделят всичко проруско казват без никакви аргументи, че това било най-доброто за нас. Истински преход направиха Румъния и там си личи. Тук никога не успяхме, а има вариант да се върнем в самото начало. Червените просто се пребоядисаха в синьо, окрадоха и приватизираха каквото можаха и все още бившите агенти на ДС имат много власт в държавата.

https://mobile.frognews.bg/article/240448/

Разбира се, че лъженето с цел буустване на морала не е проблем. Споделя се:
За призрака си е пропаганда и това го знае всеки. Такива герои се пропагандират по време на война за да се вдига духа на войниците и населението.
Дали да не предположим, че след като е така, у хората, които постфактум биха приели лъженето, когато излезе наяве, не съществува една предварителна настройка да виждат избирателно действителността в "реално време", в разгара на информационния обмен. Дали е твърде дръзко да си го помислим..
Нали точно това съм пуснал, забавен и зуумнат каданс. В канала който съм цитирал също го има целия клип, седи си, със становището че е фейк това за ръката.
Не ме интересува тъпото становище на тъпата руска агенция и тъпата им призната капка, да не съм се договорил с тях да им повтарям думите, или съм прорус ли кво?! (Макар че това "признаване" идеално би паснало на принципната ми теза, която включва продължаване на събитията и задълбочаване на санкциите и последствията от тях.)
Има ли движение на ръка в клипа на украинските военни? Движи ли се цялата ръка? Тва се питаме. И също: ставащите трупове в страничното огледало, които в това, което ти (или друг беше) пусна, бяха различни, не се виждаше в това от видеото в първия ми постнат туит (които вече не е наличееен...). В украинските кадри изправя ли се трупа? Изкривяване на огледалото ли е? Ако е - е.

А за Буча по-подробно трябва да се пусне и то няколко неща, да се види, да се прецени. Не е най-важното "живи ли са" труповете. Да кажем, че не са. И: От къде се взеха, на колко време са и как изглеждат трупове на толкова време, кога напуснаха руснаците, кога разчистиха украинските военни, и кога дойдоха азовците, и кво каза кмета след руското напускане, за кого работи сателитната компания и т.н. А кой има интерес от подобно "клане" или клане?
Ще постна туй-онуй, ей така да има. (Не нещо, което не са поствали други тука, но може и да има и допълнителни неща.) Но не сега. (Ма ти недей ги чети де.)

Червените просто се пребоядисаха в синьо, окрадоха и приватизираха каквото можаха и все още бившите агенти на ДС имат много власт в държавата.
Точно! И са навсякъде, във всички партийки, от самото начало. В самото СДС, има данни бол (а имам и лични познати, които са били в началото в СДС). И ето: с кого работиха през целия "преход" нашите пребоядисани комуняги, кой ги прие на драго сърце, с кого въртяха международни отношения и бизнес? Не беше ли и Запада?

И от Русия, и от Украйна е пълно с дезинформация, което е нормално, защото пропагандата е оръжие по време на война. Но за България Путин има само една цел и тя е да ни изкарат от ЕС и НАТО. Даже и тук тези руски кримки с "критичното мислене", което стига до там, че споделят всичко проруско казват без никакви аргументи, че това било най-доброто за нас. Истински преход направиха Румъния и там си личи. Тук никога не успяхме, а има вариант да се върнем в самото начало. Червените просто се пребоядисаха в синьо, окрадоха и приватизираха каквото можаха и все още бившите агенти на ДС имат много власт в държавата.

https://mobile.frognews.bg/article/240448/
Говорейки за дезинформация, пускаш един супер евтин фалшификат на жабите. Би било чудесно и най-доброто за България, написаното в статията, но за жалост няма да се реализира. Не и ако народът не вземе нещата в свои ръце. Както казваш бившите комунисти днес са най-върли атлантици.

кой има интерес от подобно "клане" или клане?
Всички други, но не и Русия.
Особено Европа има нужда да подплати неразумните действия, които са в щета за самите европейци, карайки ги да преглътнат собствения си крах, в замяна на чувството, че по този начин наказват лошите руснаци. "Трай бабо за хубост". :)

Естествено може да приемем и че Русия прави подарък на Европа с подобни действия. Смисъл умишлено избито цивилно население, което да остави в потрес всички мислители какви са бенефитите за руснаците.

Сега се сетих за него друго. В това село Буча няма ли кучета и животни ? Сега даваха репортаж за изоставените животни в градовете и как нямали какво да ядат. Доколкото знам кучетата след няколко дена глад не започват ли да ядат каквото видят (включително и трупове). Който не е ходил на село не знае колко кучета има по дворовете (особено в Русия/Украйна).

Сега се сетих за него друго. В това село Буча няма ли кучета и животни ?
Виетнамците, пардон чеченците да си изяли :D

кога напуснаха руснаците, кога разчистиха украинските военни
Грешка - украинската полиция:
"Без тела! Обиколка на Буча с украинската полиция, след като руснаците напуснаха, преди клането

Знаеш ли, още в колежа работих за малко в погребална къща (Лейви/Лансинг Мичиган), събирайки тела в комби Mercury от 1968 г. Виждал съм и други мъртви. Кръвни локви, кожата веднага побелява… никакъв цвят не може да остане, ако сърцето вече не функционира, освен ако, разбира се, не сте украинец."
ScreenHunter-7199.jpg

ScreenHunter-7200-1536x1065.jpg

-
2 april 2022 in Boetsja
И кмета на 31 Март, след напускането на руснаците:

Някои неща. (Сигурно са поствани, то не смогвам да проследя, губя се от ремайндините върволици от постове..)

Последно редактирано:
Грешка - украинската полиция:
"Без тела! Обиколка на Буча с украинската полиция, след като руснаците напуснаха, преди клането

Знаеш ли, още в колежа работих за малко в погребална къща (Лейви/Лансинг Мичиган), събирайки тела в комби Mercury от 1968 г. Виждал съм и други мъртви. Кръвни локви, кожата веднага побелява… никакъв цвят не може да остане, ако сърцето вече не функционира, освен ако, разбира се, не сте украинец."
ScreenHunter-7199.jpg

ScreenHunter-7200-1536x1065.jpg

-
2 april 2022 in Boetsja
И кмета на 31 Март, след напускането на руснаците:

Някои неща.
Не ти зареждат снимките (докато не реплайнах).
И видеото не ще да зареди в тубата :(..

The following content has been identified by the YouTube community as inappropriate or offensive to some audiences.

Пак някой налага какво може да се гледа и какво не..

Прикачени файлове

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    18 KB · Преглеждания: 2
И видеото не ще да зареди в тубата :(..
А го гледах ония ден без проблем - разчиства полицията и тая гора от подредени трупове я няма.:)
Цензурата е със скоростта на светлината.

А има и друг много логичен въпрос:

Всички хора в Буча ли са избити от ''руската армия"? Очевидно не. Тогава защо до момента не са показани свидетелски показания на оцелели очевидци? 4 дни след изтеглянето на братушките никой не сигнализира международните институции. Никой не застава пред камерите на медиите и пред зеленото човече, за да каже ''видяхме как стреляха по хората ''от скука''''. Много странно, предвид словоохотливостта на украинските бежанци, пристигайки в някоя от приютилите ги държави.

А има и друг много логичен въпрос:

Всички хора в Буча ли са избити от ''руската армия"? Очевидно не. Тогава защо до момента не са показани свидетелски показания на оцелели очевидци? 4 дни след изтеглянето на братушките никой не сигнализира международните институции. Никой не застава пред камерите на медиите и пред зеленото човече, за да каже ''видяхме как стреляха по хората ''от скука''''. Много странно, предвид словоохотливостта на украинските бежанци, пристигайки в някоя от приютилите ги държави.
И кмета нищо такова не каза..
---

ПП: на 2:45 демонстрират специалната картечница против колоездачи.

ReminD said:

призрака на киев никога не съм го споделял, щото разбирам от авиация, само вие си го споделяте.

Колко да разбираш като се беше вързал на клиповете от Арма 3 ;)

Не ме интересува тъпото становище на тъпата руска агенция и тъпата им призната капка, да не съм се договорил с тях да им повтарям думите, или съм прорус ли кво?!

Е как ще те интересува, като ти проваля скалъпената теза. Когато не признаваш фактите дори на противниковите медии, няма особена полза от спор с теб, по добре да си говоря със стената. И не, не си движи ръката и не става трупа в огледалото просто така ти се иска. Всеки шофьор знае, че в страничните огледала образа се изкривява, а в случая виждаш това което искаш, точно като с капката.

Последно труповете умрели ли са, живи ли са? Ставате смешни.

Значи играли са си да слагат живи хора (които да играят умрели), наместили са ги на пътя, организирали са цялата постановка и накрая "актьора" точно когато минават да снимат, ще си вдигне ръката и те ще го публикуват след това. Да, добре.

Ако гледахте видеата на Дюран и Гонзало дето поствам нямаше да сте 4-7 дни назад и да искате да обсъждаме ръце и зомбита.

ПП: И колоездачи.

Горе