Колко пъти да ви хващам в евтината ви пропаганда? Ако "Немската преса" е една журналистка на свободна практика, която дори не открих да работи в някаква медия, добре, браво. Ето и върха в кариерата й, явно е Тик Ток журналистка - https://www.tiktok.com/discover/alina-lip
пп. "През 2019 г. Алина стартира своя YouTube канал „Happy in Crimea“, последван през 2020 г. от канала „DruschbaFM“ заедно с журналиста Сергей Филбърт. През пролетта на 2021 г. Алина най-накрая направи същото като баща си и също се премести в Русия."
Дали да не предположим, че след като е така, у хората, които постфактум биха приели лъженето, когато излезе наяве, не съществува една предварителна настройка да виждат избирателно действителността в "реално време", в разгара на информационния обмен. Дали е твърде дръзко да си го помислим..За призрака си е пропаганда и това го знае всеки. Такива герои се пропагандират по време на война за да се вдига духа на войниците и населението.
Не ме интересува тъпото становище на тъпата руска агенция и тъпата им призната капка, да не съм се договорил с тях да им повтарям думите, или съм прорус ли кво?! (Макар че това "признаване" идеално би паснало на принципната ми теза, която включва продължаване на събитията и задълбочаване на санкциите и последствията от тях.)Нали точно това съм пуснал, забавен и зуумнат каданс. В канала който съм цитирал също го има целия клип, седи си, със становището че е фейк това за ръката.
Точно! И са навсякъде, във всички партийки, от самото начало. В самото СДС, има данни бол (а имам и лични познати, които са били в началото в СДС). И ето: с кого работиха през целия "преход" нашите пребоядисани комуняги, кой ги прие на драго сърце, с кого въртяха международни отношения и бизнес? Не беше ли и Запада?Червените просто се пребоядисаха в синьо, окрадоха и приватизираха каквото можаха и все още бившите агенти на ДС имат много власт в държавата.
Говорейки за дезинформация, пускаш един супер евтин фалшификат на жабите. Би било чудесно и най-доброто за България, написаното в статията, но за жалост няма да се реализира. Не и ако народът не вземе нещата в свои ръце. Както казваш бившите комунисти днес са най-върли атлантици.И от Русия, и от Украйна е пълно с дезинформация, което е нормално, защото пропагандата е оръжие по време на война. Но за България Путин има само една цел и тя е да ни изкарат от ЕС и НАТО. Даже и тук тези руски кримки с "критичното мислене", което стига до там, че споделят всичко проруско казват без никакви аргументи, че това било най-доброто за нас. Истински преход направиха Румъния и там си личи. Тук никога не успяхме, а има вариант да се върнем в самото начало. Червените просто се пребоядисаха в синьо, окрадоха и приватизираха каквото можаха и все още бившите агенти на ДС имат много власт в държавата.
https://mobile.frognews.bg/article/240448/
Всички други, но не и Русия.кой има интерес от подобно "клане" или клане?
Виетнамците, пардон чеченците да си изялиСега се сетих за него друго. В това село Буча няма ли кучета и животни ?
Грешка - украинската полиция:кога напуснаха руснаците, кога разчистиха украинските военни
Не ти зареждат снимките (докато не реплайнах).Грешка - украинската полиция:
"Без тела! Обиколка на Буча с украинската полиция, след като руснаците напуснаха, преди клането
Знаеш ли, още в колежа работих за малко в погребална къща (Лейви/Лансинг Мичиган), събирайки тела в комби Mercury от 1968 г. Виждал съм и други мъртви. Кръвни локви, кожата веднага побелява… никакъв цвят не може да остане, ако сърцето вече не функционира, освен ако, разбира се, не сте украинец."
-
2 april 2022 in Boetsja
И кмета на 31 Март, след напускането на руснаците:VK | VK
vk.com
VK | VK
vk.com
Някои неща.
А го гледах ония ден без проблем - разчиства полицията и тая гора от подредени трупове я няма.И видеото не ще да зареди в тубата ..
И кмета нищо такова не каза..А има и друг много логичен въпрос:
Всички хора в Буча ли са избити от ''руската армия"? Очевидно не. Тогава защо до момента не са показани свидетелски показания на оцелели очевидци? 4 дни след изтеглянето на братушките никой не сигнализира международните институции. Никой не застава пред камерите на медиите и пред зеленото човече, за да каже ''видяхме как стреляха по хората ''от скука''''. Много странно, предвид словоохотливостта на украинските бежанци, пристигайки в някоя от приютилите ги държави.
Не ме интересува тъпото становище на тъпата руска агенция и тъпата им призната капка, да не съм се договорил с тях да им повтарям думите, или съм прорус ли кво?!