EGraphix
Well-Known Member
Ами ако беше разбрала какво съм написал, нямаше да питаш. Аз пък пак да питам, какво се случва с денацификацията ?В смисъл? Подкастът е от тази седмица. Кое не е меродавно?
Ами ако беше разбрала какво съм написал, нямаше да питаш. Аз пък пак да питам, какво се случва с денацификацията ?В смисъл? Подкастът е от тази седмица. Кое не е меродавно?
Аха, в тоя подкаст бяха дадени доказателства, или твърдението на трола, че такъв човек съществува. Щото за други страни същият по име го пишат от различни националности. Щот по спомен каза, че доказателства нямаш, щото нямаш време да търсиш.Което е факт. Дори Ритер го споменава в подкаста, който си пропуснал да видиш. А той, за разлика от теб и официалните медии не говори тинтири-минтири глупости на търкалета.
Според него, братушките ще им направят живота черен на отрепките, които извършиха всички зверства над мирни хора. Тръпнем в очакване.
28.03 - нямат връзка от 2 дни
Ðлизки на моÑÑÑиÑе, блокиÑани кÑай ÐаÑиÑпол, нÑÐ¼Ð°Ñ Ð²ÑÑзка Ñ ÑÑÑ Ð¾Ñ 2 дни
Това Ñподели Севдалина СÑоÑнова, ÑÑпÑÑга на един Ð¾Ñ ÑÑÑtinyurl.com
07.04 - нямат връзка от 14 дни
Ð¥ÑанаÑа и водаÑа на блокиÑаниÑе ни моÑÑÑи в ÐаÑиÑпол ÑвÑÑÑваÑ
Разказ на ÑÑпÑÑгаÑа на един Ð¾Ñ Ð±ÑлгаÑиÑе на боÑдаtinyurl.com
10.04.. нема проблеми, чуват се със собственика през 3-4 часа.
На първия репортаж към края.. (4:30мин.) Викторчо казва нещо много вярно
О, случва се, не я мисли. Повечето са избити, другите се опитват да се измъкнат по море. Денацификацията ще завърши със събаряне паметника на Бандера - ефективно и символично - 2в1Аз пък пак да питам, какво се случва с денацификацията ?
Това, което намирам тук сочи ''бесарабски БЪЛГАРИН''.Щото за други страни същият по име го пишат от различни националности.
Твърденията в пасажа са трудни за проверка, тъй като се отнасят до случки в друга държава по време на безредици преди доста години, без да са посочени източници. Без достатъчно време, умения за търсене на данни онлайн и разбиране на руски и украински, проверката е обречена.
На 2-ри май 2014 г. голямо проукраинско шествие на футболни агитки, обикновени граждани и малък дял десни украински националисти минава по улиците на Одеса, издигайки лозунги Украйна да остане обединена. В социалните мрежи проруски групи се организират да разбият украинското шествие. То е нападнато от по-малка проруска тълпа, която носи бухалки, както и някои хладни и огнестрелни оръжия. Отзвукът от това нападение онлайн събира на помощ повече украински поддръжници, които изтласкват нападателите към Дома на профсъюзите в центъра на града, където те намират убежище.
От покрива на сградата проруската група стреля по обграждащите я демонстранти и хвърля коктейли Молотов. Обсадителите отвръщат, хвърляйки камъни, както и собствени коктейли Молотов по зданието. Не след дълго Домът на профсъюзите се запалва, като е възможно пожарът да започва от вътрешен инцидент, тъй като огънят тръгва от сравнително високия трети етаж. Пожарната пристига с голямо закъснение, а старата историческа сграда изгаря. 42 души умират в пожара, като повечето от хората вътре все пак се спасяват.
Не измествай темата, кажи за телепатичната връзка?Що ли така се случи? Украйна ли обяви война и нападна Русия или обратното.
Що ли така се случи? Украйна ли обяви война и нападна Русия или обратното.
Ритер има по-подробни и по-точни данни от мен - чуй подкаста или поне частта, в която той говори за прогреса на операцията в тая посока. Няма да ти преразказвам като на дете, а ти да ми се хилиш под постовете като пача. Приятно слушане.@nandibandi кажи за денацификацията де, върви ли по план, какво се случва ?
Склонен съм да вярвам, че кораба е превзет от украинците, ама нашите мълчат по темата, щот иначе ставаме за смях с подкрепата към Украйна.
Не, да каже защо не вярваме на ''правителството си''?Не измествай темата, кажи за телепатичната връзка?
По-бързо ще се разбере. Костадинов държи връзка с близките на моряците и планират от утре обсада на укровското посолство.След една-две седмици просто ще кажат, че е потопен.. и толкоз
Що ли така се случи? Украйна ли обяви война и нападна Русия или обратното.
От руска ракета естествено.След една-две седмици просто ще кажат, че е потопен.. и толкоз
Ами точно Украйна Само че нямаха смелостта първи да го направят извън територията си, и си помислиха, че за сметка на това могат да воюват 7 години на "техната си" безнаказано
Ама ти няма как да го осмислиш това, защото още си на ниво контрата и там другите нет пуканици
Щото нямат смелост и знаят, че ще бъдат попукани отсекъде са се парцалите, а сега имат малко или много света и НАТО за гръбСтига с пропагандата, ходи да четеш от katyusha. info. Що не избиват руснаци извън двете 'републики' ? И що такива неща не са се случвали преди Путин да реши да вкарва чекисти да провъзгласява републики и да краде Крим?
Щото нямат смелост и знаят, че ще бъдат попукани отсекъде са се парцалите, а сега имат малко или много света и НАТО за гръб
!