contra
Well-Known Member
По-скоро румънски.A, не знам... аз не го познавам лично. Така пише отдолу и то на френски.
У френския ги нема тия завъртулки.
По-скоро румънски.A, не знам... аз не го познавам лично. Така пише отдолу и то на френски.
Ти си задаваш въпроси, ама и доста си инвестирала в проучване на причините що Русия била нападнала Украйна. И не само ти, защото темата явно е доста популярна. Даже ми се струва, че тук се пише повече отколкото в предишната популярна тема, при положение че конфликта дори не ни засяга лично (за разлика от преди, когато ни занимаваха с маски, затваряния, сертификати, съсипваха ни бизнесите...) Въобще не знам как един такъв смотан конфликт продължава да е не по-малко популярен от онова страшното нещо с пипалцата.Е, как да те убедя, че си ги задавам, ма нещо не мога да вържа общата картинка. Ясно - войната е продължение на онова. Ясно, тя ще ни направи наистина бедни и лесно подчиними. Как обаче ще се разиграят нещата на политическата сцена? Всички дружно или на лагери - сащ и ес срещу оста Русия, Китай, Близък Изток?
А и не може ли докато си върви театрото да си имаме любими песронажи?
Тамън се надъхаме и земе един от вас с Ети да ни спихва ентусиазма. Аман от сухари.
Замислих се, зимата като останем на тъмно и студено, дали ще бъдем по-склонни да се боцнем, ако предложат финансови/продоволствени стимули?
Ама той се позоваваше на тях преди масовата истерия ''Путин е лош''. В момента виждаме (поне ние) пълно извращение в уж компетентни международни институции, така че не мога да се доверя напълно на въпросния доклад. Наистина няма логика руските ВС да извършват такива действия срещу цивилни, при положение, че се грижат за тях повече от собственото им правителство.Дали са сериозни може да питаш Нанди, нейния специалист се позоваваше на същата организация.
Ако не друг, то поне Нокето ш'се изкефи на тва видео. Стига да може да го гледа, че е фейсбукско
Спокойно, минавам само да оставя това тук.
Руските сили са атакували цивилни и медицински обекти, и са извършвали изнасилвания, екзекуции и грабежи в Украйна. ОССЕ публикува доклад, обвиняващ Русия в нарушаване на международното хуманитарно право.
Сори @nandibandi , явно не може да им се вярва.Тези до 25 февруари бяха в Донбас и 8 години само климатици се взривяваха, никакво нарушаване на Минските споразумения нямаше. Толкова трябва да им се вярва.
На второ място по пускане на фейкове ли съм след ремайнда или вече го изпреварих?това е фейк този мисля се опита да проникне на територията на крим дивесант - поне на това видео мисля ми прилича.
Ама в доклада, който беше цитиран в статията се казваше друго.Сори @nandibandi , явно не може да им се вярва.
Лошото момче по-скоро ги бърка с ООН, които бяха дали некви смешни доклади.
Можем ли да кажем същото за жертвите сред цивилните при военните действия на руснаците? Ама със същия пренебрежителен тон?тоест са резултат от военни действия, а не умишлен геноцид.
Можем, като изленат докладите с данните, картите и тн. Обаче излизат и доклади за престъпления и издевателства.Можем ли да кажем същото за жертвите сред цивилните при военните действия на руснаците? Ама със същия пренебрежителен тон?
Какво значи това? Има си официално признати граници и държавен суверенитет, който не може да се нарушава. Ако всеки тръгне да си връща старите територии до къде ще стигнем? Турция ще изяви претенции за Източна Румелия, ние за Македония, Беломорието, Северна Добруджа, Сърбия може да си иска пак Югославските територии. И така до къде ще стигнем, нон стоп войни ? Като са били руски, да не са ги оставяли на Украйна след разпада на СССР.Донбас си е руска територия,
Тук си 100% прав, но горбачов и пияницата са ги харизали. Очевидно нито за Русия, нито за руснаците в тия райони това е било проблем, допреди преврата преди 8 години. Та да си дойдем на думата кой е виновен за сегашната ситуация?Като са били руски, да не са ги оставяли на Украйна след разпада на СССР.
А бе, американците признали ли са и за геноцида над индианците?
Еми да не са ги харизвали, първо сами се осират после украинците им виновни. Очевидно виновни са "горбачов и пияницата" щото са им оставили Донбас.Тук си 100% прав, но горбачов и пияницата са ги харизали. Очевидно нито за Русия, нито за руснаците в тия райони това е било проблем, допреди преврата преди 8 години. Та да си дойдем на думата кой е виновен за сегашната ситуация?
...
А бе, американците признали ли са и за геноцида над индианците?
На къвто и Путин за "геноцида" в Украйна. Лицемери са и двамата. Той Путин и в Грузия твърдеше че има геноцид (в Южна Осетия), преди да започне войната там.Ми именно, в такъв случай на къв се бара байдъна да отправя подобни думи?