Украйна - Русия какво ви е мнението

Дали щеше да се опълчи, ако дедо му с деменцията не го буташе натам?

Ако имаше поне една топка и не страдаше от крипторхизъм, нямаше да се крие зад цивилни и да избива хората в Буча, за да отклони вниманието от зверствата на азовците с руските военнопленици.

Хехе, нарушила съм правилата на гугле в последното изречение.
Казах ти, тая тема нямаш топки за да я разбереш.

Верно, не съм военен спец, ама знам че има сателити, GPS, ракети, изтребители дето не можеш да ги видиш. Вместо това танкове.

Викаш, удри, па да мре всичко наред?

Така действат американците в Близкия Изток, щото не им пука колко и кого ще изтрепят. Тук говорим за хуманна/освободителна операция. И Русия ще напусне украйна, когато си освободи териториите, населявани от руснаци.

Казах ти, тая тема нямаш топки за да я разбереш.
Като гледам колко си наясно с украйна, май толкова разбираш и от топки. :D

Държава, в която полиция убива по трима души на ден, а масовите стрелби са превърнати в национален спорт ( над 25 убити от началото на месеца при различни престрелки)....

Някой сеща ли се коя е? :D
Вчера 10 ранени в в метрото на Ню Йорк :)

• Like
Реакции: Ivo_
Украинки агресивно провокираха българи на площад Народно събрание!

Държава, в която полиция убива по трима души на ден, а масовите стрелби са превърнати в национален спорт ( над 25 убити от началото на месеца при различни престрелки)....

Някой сеща ли се коя е? :D
Да ама според наште европейци не е релеватно да ги даваме за пример за насилието. Макар, че САЩ да поучават Русия е все едно съседа алкохолик да ми праваи забележка защото пуша....

Викаш, удри, па да мре всичко наред?

Така действат американците в Близкия Изток, щото не им пука колко и кого ще изтрепят. Тук говорим за хуманна/освободителна операция. И Русия ще напусне украйна, когато си освободи териториите, населявани от руснаци.
В никакъв случай! Аз съм активно против всякакво насилие. Определям всяка война като голяма група промити мозъци срещу друга голяма група промити мозъци, като и двете групи промити мозъци изпълняват прищевките на двама крайни психопати. При всяка война целта никога не оправдава средствата. Войните са абсолютна и критична малоумщина, от тях никога не е имало файда, няма и да има. На който му е интересно дори да се занимава с оръжие, и особено ако иска да стане военен, значи е абсолютен заблуден тъпанар.

Просто отчитам странните неща. Когато пандемията не ми изглежда каквато я изкарват си казвам, и съответно когато войната не ми изглежда като каквато я изкарват, пак си казват. Това не значи, че бленувам за пандемии или войни.

Понеже вече казах, че в една война според мен целта никога не оправдава средствата, ще го кажа това и за тази война. Въобще не ме интересува какви територии са били тия и кой ги е населявал или населява. Когато изпращаш танкове в някакви територии, ти изпращаш смърт, а не свобода. Танковете не са просто грозни камиончета с хоботи, те са машини за убиване на хора. Трябва да има не-военни начини да се решават конфликтите и трябва да оставим такива грозни неща завинаги назад в историята.

Да ама според наште европейци не е релеватно да ги даваме за пример за насилието. Макар, че САЩ да поучават Русия е все едно съседа алкохолик да ми праваи забележка защото пуша....
Именно. Това лицемерие дразни.

Скептичен съм, че го е направил за смях, защото изтритото видео се появи.
То беше серия от дълги видеа и предполагам още си седят.
Там с детектора на лъжата и незнамсикво още.

Даже на Киро не е в категорията, нищо че толкоз прост изглежда (Брейка) на пръв поглед.

След малко ще гледам за Цанов видеото ама не съм с големи очаквания.

9. Пита къде е другата гледна точка. Заканва се да те прати в концлагер в Белене, щото не е съгласен.
Я си прегледай мненията за това какво според теб е допустимо да се поства тук, че мен ме мързи. Или @етерИум като го хванат лудите да я свърши тази работа.

Пиле доказателства за геноцид няма. Колкото е имало и в Грузия.
Колкото има и за кланетата в Буча, Краматорск итн ...

Ама за бустване на морала може.

Последните ти 20 мнения в тая тема все се заяждаш - има един блок бутон, като не ти изнася и като не можеш да постнеш нищо. Верно, че си руски бот и трол, ама постарай се повече. Етериума поне се показва като селска пръчка с акъл на 10 годишен на моменти, ти си от другата страна - руски бот, дето гледа да се заяде за всяка дума.

Последните ти 20 мнения в тая тема все се заяждаш - има един блок бутон, като не ти изнася и като не можеш да постнеш нищо. Верно, че си руски бот и трол, ама постарай се повече. Етериума поне се показва като селска пръчка с акъл на 10 годишен на моменти, ти си от другата страна - руски бот, дето гледа да се заяде за всяка дума.
Естествено, че се заяждам. Не понасям да ми се изживяват като последна инстанция идеологически вдъхновени копипейстъри на фейкове. Та от време на време ми е кеф да ги питам още ли са валидни тезите от преди три дни.

81d45e367d6808f647480786619c6dc5.png

Забрави да споменеш за призрака от Киев, ама няма да е зле да погледнеш твоите лайна в темата - за пушещите и мърдащи трупове, за ненападанието, за путин бил притиснат, за лошите НАТО, за нацистите и не ми се продължава, че на заядливи руски тролове, няма смисъл да се обръща повече от 2 реда. Чакам те утре с някой цитат и нова тъпотия да питаш.

Другите точки не ги спомена в тролското заяждане днес от поста ми, да не се определяш случайно с тях, че ги изпусна?

Забрави да споменеш за призрака от Киев
Добре, че ме подсети. Не всички можем да разбираме от авиация като теб и да постваме скриншшотове от игри.

ама няма да е зле да погледнеш твоите лайна в темата - за пушещите и мърдащи трупове, за ненападанието
То не е лошо и на доктор да идеш. Основният ми принос в темата е опровергавам истини свише от редит :D

Чакам те утре с някой цитат и нова тъпотия да питаш.
Нямаш проблем, толкова плява бълваш, че това не представлява никаква трудност.

Другите точки не ги спомена в тролското заяждане днес от поста ми, да не се определяш случайно с тях, че ги изпусна?
Ти много добре се самоопредели, но не предполагах, че изглеждаш по този начин.
FMWCCPKVgAE27zG.jpg

Ами не знам кой какво се обърква, ама и двамата давате доста фейк информация.

Например на тая организация си има доклад за жертвите (климатиците) през въпросните 8 години. Вътре има карти и таблици по години, пол, възраст, цивилни, военни. Много подробно описано всичко. Интересното е, че уж през периода на геноцида с всяка следваща година жертвите намалят. Също на картите се вижда, че масово жертвите са концентрирани по границата на конфликта, тоест са резултат от военни действия, а не умишлен геноцид.

От началото на конфликта през 2014 година броят на цивилните жертви възлиза на 3400 души. 2084 от тях са загинали преди обявяването на примирието, подписано в Минск през февруари 2015 г. Това изчисление включва и 298-те жертви от сваления през юли 2014 г. самолет MH17 на Malaysia Airlines. От данните ясно се вижда, че в периода между 2016 г. и 2021 г. цивилните жертви в региона намаляват драстично.

Не мисля че пускам фейкове . Местните смятат че на ръцете на osce лежи кръвта на жителите на републиките заради пристрано репортване. Какъвто смятам че е репорта сега.photo_2022-04-13_10-16-47.jpgphoto_2022-04-13_10-16-46 (2).jpgphoto_2022-04-13_10-16-46.jpgphoto_2022-04-13_10-16-45.jpg

Горе