Украйна - Русия какво ви е мнението

Ми не знам какво е казал Путин, щот явно инфото не го говорят по новините, ама това ми го набиват и докато не слушам. :)

Ахаха @ReminD , себе си описваш, като обърнем просто посоката предполагам? :D

Какво клане в Буча бе, вероятно не съм следил новините, ама всичко на всчио видях 8 трупа нахвърляни шахматно на една улица. Това ли е или съм пропуснал нещо? Мир на праха им на тези хорица ама айде някак по-сериозно.

после украинците им виновни.
Ами, пиле - да! После украинците си станаха виновни, защото започнаха да извършват геноцид. Не само с военните действия, а със самите административни промени, които наложиха над малцинствата след пуча. Всички етноси в укро-клозета пищят от тоя режим, само вие се подмокряте от топките на зеления клоун. Виновни са и сега трябва яко да си изядат шамарите, да се научат.

Нали нямате съмнение, че ЛНР и ДНР ще се върнат в пределите на матушка Рус?

Ами, пиле - да! После украинците си станаха виновни, защото започнаха да извършват геноцид. Не само с военните действия, а със самите административни промени, които наложиха над малцинствата след пуча. Всички етноси в укро-клозета пищят от тоя режим, само вие се подмокряте от топките на зеления клоун. Виновни са и сега трябва яко да си изядат шамарите, да се научат.

Нали нямате съмнение, че ЛНР и ДНР ще се върнат в пределите на матушка Рус?

Пиле доказателства за геноцид няма. Колкото е имало и в Грузия. До кога ще ги повтаряш тея заучени фрази не знам. Писна ми да ти вадя 100 пъти доказателства за обратното.

Жечев се спъна и в Цанов и в Киро Брейка при предишните си опити да ги "закове".
Даже вторият го направи за смях не много отдавна.

Сега се опитва да си го върне.

Жечев се спъна и в Цанов и в Киро Брейка при предишните си опити да ги "закове".
Даже вторият го направи за смях не много отдавна.

Сега се опитва да си го върне.

Не знам как изгледа час и 30 минутно видео за 10 минути. Видеото е един път ще ти хареса много. Бая време е отнело и правенето като гледам колко архивни кадри е намерил - аз още го доглеждам.

Последно редактирано:
Не знам как изгледа час и 30 минутно видео за 10 минути.
После ше си го пусна че сега слушам Сашовците :)

Само да вметна, защото до сега не съм се включвал в тази тема ! През 2007 година България се обърна към евроатлантическия център за координация и реагиране при бедствия към НАТО, към ЕС и към Русия с молба за помощ поради бедственото положение вследствие на сериозните пожари у нас.
НАТО и ЕС ни обърнаха гръб. Русия прати безплатно 40-тонен самолет, за да помогне за гасенето на пожарите.
Сега, ако някой смята, че НАТО и ЕС ще ни защитават при една евентуална война, жестоко се лъже.
Очевидно е, че "умните" ни политици могат с лека ръка да ни вкарат именно във война, работейки за чужди, но не и за българските интереси.
Апропо, по чие нареждане бе унищожена българската армия и защо нашите продажници го допуснаха, е въпрос, с чийто отговор би трябвало всеки да е наясно.
А кой е Приятел и кой е враг на България - също е очеизвадно, и то отдавна.

Зеленски не го слагай до тея покемони, има повече топки от всички взети заедно. Също за Джонсън си промених мнението последните месеци. Останалите са бом бок, начело с Байдън.

Зеленски от днес е при терористите. :) Хванал е Главата на втората по големина опозиционна партия - Медвечук, граждани на Украйна, който е за мир, а преди е бил за Минските споразумения да се спазват и сега иска да го размени за украински войници.

Руснаците казаха че не е техен гражданин, не са се разбирали нищо с него и затова не смятат да участват в никакви размени.

Следващата крачка каква ще е ? Да лови руско говорещи дечица по улиците да иска да ги сменя за предали се войници?

Зеленски от днес е при терористите. :) Хванал е Главата на втората по големина опозиционна партия - Медвечук, граждани на Украйна, който е за мир, а преди е бил за Минските споразумения да се спазват и сега иска да го размени за украински войници.

Руснаците казаха че не е техен гражданин, не са се разбирали нищо с него и затова не смятат да участват в никакви размени.

Следващата крачка каква ще е ? Да лови руско говорещи дечица по улиците да иска да ги сменя за предали се войници?
И кво търси тоя при Путин на срещи лично с него? Ама то и лукашенко в главата ви с янукович ,са национални герои, и мадуро е символ на решителност и геройство, бай тошо символ на развитие, Асад за демокрация, китайския президент пример за права на човека, и т.н..

Медвечук, граждани на Украйна,
Въпросният бил кум на Вова, ма предвид развитието на брака му, може да не му е в близкия семеен кръг вече. Оня с многото топки (колко са на брой не е ясно, ма са мноооогоо) отвлича близки за откуп. Великан.

Също така с многото си топки вкарва страната си в такава дългова криза, че накрая държавата му ще се разиграва на зарове от ''приятелите'' му - лихвари. Щото без пари и мама на татко не дава, а той проси ежедневно военна помощ.

И кво търси тоя при Путин на срещи лично с него? Ама то и лукашенко в главата ви с янукович ,са национални герои, и мадуро е символ на решителност и геройство, бай тошо символ на развитие, Асад за демокрация, китайския президент пример за права на човека, и т.н..

Кога ? от началото на конфликта ли? :)

Нали Украйна е символ демокрация и защитник на демократичните ценности ? Няма право на опозиция, която е на обратното мнение и трябва да се арестува ?

Ето затова са кофти хора нео-марксистите или трябва да си на 100% тях и мразиш the current thing което мразят в момента или явно подкрепяш всичко лошо. Предния месец предполагам си искал да арестуват всички от freedom convoy против локдауните като гадни антиваксъри вярващи в конспирацията и нямащи място в цивилизованото общество. :)

Зеленски може да пробва с руско говорещите дечицата следващите дни да ги задържи и да ги разменя - все пак се деца на враговете. Ще бъде истинскик защитни на демокрацията и общите ни ценности. :)

Последно редактирано:
Въпросният бил кум на Вова, ма предвид развитието на брака му, може да не му е в близкия семеен кръг вече. Оня с многото топки (колко са на брой не е ясно, ма са мноооогоо) отвлича близки за откуп. Великан.

Също така с многото си топки вкарва страната си в такава дългова криза, че накрая държавата му ще се разиграва на зарове от ''приятелите'' му - лихвари. Щото без пари и мама на татко не дава, а той проси ежедневно военна помощ.
Да искат се големи топки да се опълчиш на една от най-големите армии в света ама ти тва няма как да го разбереш, щото нямаш.

Няма право на опозиция, която е на обратното мнение и трябва да се арестува ?
Е, всъщност няма. Еленски е забранил всички 11 опозиционни партии плюс медии, които критикуват фашисткия му режим.

G удря отново:

"
Здравейте,​
spacer_11.gif
Поради войната в Украйна ще поставим на пауза възможността за приходи от съдържание, което експлоатира, отрича или оправдава войната.​
spacer_11.gif
Моля, имайте предвид, че вече налагаме мерки по отношение на твърдения, свързани с войната в Украйна, когато те нарушават съществуващите правила (например правилата за опасно или обидно съдържание забраняват осигуряването на приходи от съдържание, което подбужда към насилие или отрича трагични събития). Целта на тази актуализация е да изясни, а в някои случаи – да разшири указанията за издатели във връзка с този конфликт.​
spacer_11.gif
Поставянето на пауза се прилага, без изброяването да е изчерпателно, за твърдения, според които жертвите са отговорни за собствената си трагедия, или подобни обвинения на жертви, като например твърдения, че Украйна извършва геноцид или умишлено атакува собствените си граждани.​

Да искат се големи топки да се опълчиш на една от най-големите армии в света ама ти тва няма как да го разбереш, щото нямаш.
Дали щеше да се опълчи, ако дедо му с деменцията не го буташе натам?

Ако имаше поне една топка и не страдаше от крипторхизъм, нямаше да се крие зад цивилни и да избива хората в Буча, за да отклони вниманието от зверствата на азовците с руските военнопленици.

Хехе, нарушила съм правилата на гугле в последното изречение.

А какво е конспиративното обяснение на факта, че (поне засега) Русия изглежда ще остане единствената не-ресетната страна?

Може Путин да е бил наясно с плановете на "рептилите" и да е решил да използва момента...
Аз не се сещам за много политици, настроени по този начин и способни да говорят конспираторски. Кенеди и Магуфули си отвориха устата и се превърнаха в трупове не много дълго след това. За други в момента не се сещам, а политиците по света са стотици и хиляди (настоящите и бившите). То все едно едни наркобос да обвинява друг наркобос, че се занимава с наркотици. Просто не се случва така, не е по протокол. Макар че от известно време насам политиците по света се заеха да демонстрират поведение, от което произхождат всякакви конспиративни теории. Въпреки това пак няма директни и конкретни обвинения, нито някой е поел някаква отговорност. Примерно, говори се за разни био-лаборатории. Ама на кой са и що са, доколкото знам официално никой нищо не признава, изкарват го все едно сами са се създали там от нищото, избуяли са случайно като тръни. Или другото, Путин бил казал, че Америка била империя на лъжите. Добре, съгласен съм, но това е толкова общо казано, и то след санкции и обвинения. Та правят gaslighting, правят се на шутове.

Другото е, че не мога да свържа нахлуването в Украйна с това, че Путин бил наясно с плановете на "рептилите" и решил да се разправя с тях. Когато Кенеди или Магуфули са разбрали някакви неща, те са застанали пред микрофона и са ги казали на хората. Не са нахлували като в случайна съседна държава. Просто няма връзка между двете неща. Аз знам, че Гонзало малко така ги изкарва нещата, но просто няма връзка. Това да си пратиш войските в съседна държава за да водиш медийна война с трета държава... wtf?

Ще кажеш "Да, ама НАТО...Путин влезе в Украйна да се разправя с НАТО". Добре, и това НАТО сега какво прави? Чеша си ташаците. Голямата заплаха, дето щели да пуснат атомна бомба върху Русия, разбираш ли, сега само наблюдават, правят се правят на ощипани и хвърлят някакви санкции. Аз не казвам, че трябва да правят нещо, но задавам въпроса - какво още търсят руски войски в тая Украйна? Ако хамериканците искаха да правят война с Русия, не беше ли удобен момент да се хвърлят и те в боя? И ако не щат да се хвърлят, тогава с какво НАТО воюва тоя Путин?

Друг проблем... абе 21 век сме, бахти технологиите и всичко, а се прави война с некви допотопни танкове. Верно, не съм военен спец, ама знам че има сателити, GPS, ракети, изтребители дето не можеш да ги видиш. Вместо това танкове. Красиво нарисувани с буквичката Z. И километрична опашка от военни машини, наблюдавани отгоре вероятно в реално време. Не знам, тия неща ми се струват като част от миналото, която не би трябвало да има практическо приложение в настоящето. Все едно при наличието на електромобили да се юрнем всичките с каруци из улиците.

В Украйна поне ги арестуват и съдят, а не ги убиват на площада или тровят, като в люлката на справедливоста - Русия. В Украйна за 20 години има много различни управления, колко има в Русия... опа. Доста лицемерно внушение.

Горе