nandibandi
Well-Known Member
Ти видя ли интервюто с Адриен Боке? Интересно изглежда...като например в Буча?
п.с. Аналогията със зверствата на сащ е правилна, когато се говори за военни престъпления.
Ти видя ли интервюто с Адриен Боке? Интересно изглежда...като например в Буча?
Видях как хуманната руска армия освободителка убива цивилни в гръб. Видях интервюто на дъщерята на един от убитите. Не помня ти ли обясняваше "колко зле трябва да сте да си мислите, че руснаците вървят и трепят хора за кеф, без причина". Е, явно точно това правят.Ти видя ли интервюто с Адриен Боке? Интересно изглежда...
п.с. Аналогията със зверствата на сащ е правилна, когато се говори за военни престъпления.
Наистина не мога да го повярвам, въпреки че допускам, че навсякъде си има гадове, а и ние с теб не знаем как войната действа на психиката. А и не знаем дали убитите са 100% невинни. Абе, гадаем по картинка, при това пусната от СНН. Ся, да ме прощаваш, но за мен CNN е това, което е поглед инфо за вас.Е, явно точно това правят.
Не можеш, защото ще ти се срине цялата представа за "освободителите" и светогледа ти. Ами тука цялата тема е "гадаем по картинка", ако дори на видео на което ясно се вижда какво става се правим на ощипани, по-добре да закриваме темата ? Не коментираме медията, а въпросното видео + потвърждение от дъщерята на един от убитите. Интервюта на военни и цивилни за руските зверства има да те зарина, но ти дори на видео не вярваш, какво да говорим за интервюта.Наистина не мога да го повярвам, въпреки че допускам, че навсякъде си има гадове, а и ние с теб не знаем как войната действа на психиката. А и не знаем дали убитите са 100% невинни. Абе, гадаем по картинка, при това пусната от СНН. Ся, да ме прощаваш, но за мен CNN е това, което е поглед инфо за вас.
Иначе хубаво си видял изброените от теб неща, но виж също какво казва френския военен за зверствата, които е видял с очите си, извършени от полка Азов. Включително за инсценировката Буча.
Конкретно за Буча (според статията, доколкото можем да ѝ се доверим), французинът твърди, че има доказателства, които ще предостави на медиите. Аз лично не вярвам да му позволят.
Значи, ти очакваш да се доверя сляпо на пропагандната машина CNN, която няма доверие дори сред американците, но не ебаваш да отвориш статията, в която френски военен (ОЧЕВИДЕЦ) говори за зверствата на нацистите, които не са единичен случай, а масова практика? Е, не се прави така, мойто момче.Не можеш, защото ще ти се срине цялата представа за "освободителите" и светогледа ти. Ами тука цялата тема е "гадаем по картинка", ако дори на видео на което ясно се вижда какво става се правим на ощипани, по-добре да закриваме темата ? Не коментираме медията, а въпросното видео + потвърждение от дъщерята на един от убитите. Интервюта на военни и цивилни за руските зверства има да те зарина, но ти дори на видео не вярваш, какво да говорим за интервюта.
Значи от руската хуманна армия, която щади цивилните и няма нищо общо с гадните американци, сега стана "навсякъде има гадове", "не знаем как войната действа на психиката". Ще излизат все повече такива видеа, колкото и да се правите на луди фактите са видими.
Няма шанс тия цивилни да са убити умишлено, забрави, пишеш глупости.
Трябва да си напълно непсособен да мислиш критично, за да не си зададеш въпроса - защо руснаците изведнъж ще почнат да трепат цивилни, след като цял месец ги пазят повече от собственото им правителство?
Значи, ти очакваш да се доверя сляпо на пропагандната машина CNN, която няма доверие дори сред американците, но не ебаваш да отвориш статията, в която френски военен (ОЧЕВИДЕЦ) говори за зверствата на нацистите, които не са единичен случай, а масова практика? Е, не се прави така, мойто момче.
Обвиняваш ни, че сме пристрастни, но ни натрапваш своите пристрастия? Не вървиш!
Ахахахахаххахаххахахах. Ти си бил супер забавен. От комиците ли си или от шоуто на канала?Тук говорим за видео което няма нищо общо с нератива на медията
Сега на националността ли минахме, недей че ще ме разплачеш вече от смях. На маркировките Z да вярваме ли или да не съдим предварително, може и да не са руски военни, а марсианци ? Коментирай видеото само по себе си, ако утре излезе в Поглед Инфо, ще се промени ли нещо в същността на самото видео? Видеото е едно и също от която и медия да излезе.Ахахахахаххахаххахахах. Ти си бил супер забавен. От комиците ли си или от шоуто на канала?
Аз ти пускам некво френско радио, което за пръв път чувам с материал, който няма да види бял свят в мейстрийм медиите, ти ми пускаш клип, в който съдим за националността на извършителите по некви си ленти - хората се раждат с такива и това е безспорен отличителен белег за националност, разбираш ли.
Наратива на СНН е ''раша - бад, юкрейн - гуд'' - ама хич няма общо с наратива на медията клипа. Ако беше друга медия, щях да се замисля, ама баш СНН да е достоверна медия? Мерси.
След което вероятно излъчени в CNN?Лично съм виждал американски оператори да правят фалшиви снимки и видеа, за да създават фалшиви събития.
По-назад в темата бяха пуснати видеа с извращенията и изтезанията над руските военнопленници. До момента никой не е опровергал тяхната автентичност. Пускахме и множество свидетелства на цивилни, които твърдят, че азовците не ги пускат да се евакуират и ги използват като жив щит. Има и достатъчно материали за бомбене на жилищни сгради от страна на урковците - нищо не си чул, нищо не си видял, не си сгрешил, следователно. Прав си. Нацистите са убави ора, да му се не види.Ако ги има записани тези зверства или има някакви доказателства ще призная, че съм грешил
Тва от сюжета на Doom.Айде пичове и ...ки идва третата вълна:
Откриха "ритуална врата" на Марс
Ремайнд избирай страна: Земя срещу Марс и да почваме.
По-назад в темата бяха пуснати видеа с извращенията и изтезанията над руските военнопленници.
Лично съм виждал американски оператори да правят фалшиви снимки и видеа, за да създават фалшиви събития.