EGraphix
Well-Known Member
Последен офтопик:Определено даваше цвят на отбора.
Даже му бяхме посветили и песен но е много расистка, ще ме обвинят, че и аз съм наци. Само ще загатна.
"Ние мразиме Джайеоба, ще го правим на...."
Последен офтопик:Определено даваше цвят на отбора.
Блогспот? Леле, Нанди, дай аз да напиша нещо, кажи колко ще ми платиш. Но в рубли днес не приемам.
Спокойно, всичко по реда си. Добре вървят нещатаНе съм чел длста време, но стигнахте ли до “прекъсване на веригите” или не ?
Това го бях казал още миналата година май.
Казах и други неща за една ел.криза още тогава пак. Казах и още няколко неща, които все още не са се случили ама …
Абсолютно. Мен не ме впечатляват тия работи. Ние си ги знаем. Има няколко неща, които ме притесняват ама..Спокойно, всичко по реда си. Добре вървят нещата
Така по-добре ли ти влиза?Блогспот? Леле, Нанди, дай аз да напиша нещо, кажи колко ще ми платиш. Но в рубли днес не приемам.
Гугъл е виновен...Добре де
Марш оттука с тва Локо София!
(Готини са, имаха страшни отборчета едно време с Диян Петков и Ясен Петров)
Емии...да. Аз освен старата си песен, друго не виждам какво мога да кажа (освен пикантни детайли). От това, което виждам, текстът доста стриктно се изпълнява. Може би по-плавно.. Ама какво плавно, просто страничните фактори създават отклоняващи емоции, а основния текст си галопира в темпо. Програма хард - продължавам да си мисля, че това се случва (макар, че как точно и по колко лъжички на час - няма как да се каже; освен ако не си пиеш ракията в ложите на мозъчните тръстове).Абсолютно. Мен не ме впечатляват тия работи. Ние си ги знаем. Има няколко неща, които ме притесняват ама..
И нищо кой знае какво интересно и дето някой да не го е очалвал, но някакви специалисти заговориха за рецесия 5г, че и повече.
Колко е възможно и колко голяма не знам
Да бе да. Не се предават, а героично проникват във вражеския тил...
Пикантерията ми е най-интересна.Емии...да. Аз освен старата си песен, друго не виждам какво мога да кажа (освен пикантни детайли). От това, което виждам, текстът доста стриктно се изпълнява. Може би по-плавно.. Ама какво плавно, просто страничните фактори създават отклоняващи емоции, а основния текст си галопира в темпо. Програма хард - продължавам да си мисля, че това се случва (макар, че как точно и по колко лъжички на час - няма как да се каже; освен ако не си пиеш ракията в ложите на мозъчните тръстове).
Катеричка рунтавелка се качила на табелка... и започнала да срича.. . ТИЧА, ТИЧА, ТИЧА....Докато говорим за футбол и война, цяла Нова Цивилизация се е родила без да подозираме:
И цяло котило нови младежки лидери:Emerging New Civilisations - Club of Rome
05 April 2023 - The Emerging New Civilisations Impact Hub recognises the need for a shift in both mindset and the complex economic, financial, social systems underpinning our daily interactions. It aims to identify and mobilise those already engaged in the quest for a new civilisation to become...www.clubofrome.org
---Youth Leadership and Intergenerational Dialogues - Club of Rome
05 April 2023 - The Youth Leadership and Intergenerational Dialogues Impact Hub aims to foster systems transformation by empowering young leaders and mobilising intergenerational action for systems change. The 50 Percent is the flagship initiative of the hub, an international network of young...www.clubofrome.org
@biaaro, от Варна за кой си? (Няма друг фаладжия като Пламен Тимнев - от 30мметра, от 40 метра, почти от корнера - животно беше човека)
В медицината се нарича ''анестезия''.Ама какво плавно, просто страничните фактори създават отклоняващи емоции, а основния текст си галопира в темпо.
Никви предприемачи не сте, ако не сте започнали да продавате безсмислени джунджурии с гръмки обещания
Виж файлът 24210
Много ясно.SCAM
Руската пропаганда - оборвана вече и по руски пропагандни предавания (ВИДЕО)
Военният експерт Михаил Ходорьонок обясни, че украинската армия не е деморализирана и че Русия е изолирана. Така влезе в сблъсък с руска тв водещаwww.clubz.bg