Украйна - Русия какво ви е мнението

Кво правиш сметки, кажи що краднат твоите хора като дърти цигани - до квото се доберат, или го съсипват, или го окраждат.

И ако не си наясно - 3ти месец има руска укопация, както и такава от 2014 година, със сепаратисти / терористи по регионите - Това пак е Украйна, рашките си мислите, че като стъпи ботуша някъде, става ваше, заедно с каквото видите.

Е верно ли има толкова спрели хора, да сравняват Ройтерс, с ТАСС и другите руски парцали - аййй, положението е тежко.

Кво викаш: не те чета, ама без да те чета, реших, че пускаш мейнстриймчетата за кликбейт; Че тия, дето препостваш не се базират и не цитират старите търсачи много преди интернетя, отпреди 100-200-300 години, които не се основават на същите стари истории; Че не постваш и самите стари търсачи; Без да те чета, реших, че всичко е евтина 'мейнстрийм конспрацийка', измислена без никаква основа; И без да чета, реших, че те не са установили, че "ваксините и войните" са завършителните фази на същото старо планче, което е обстойно описано, в историческото му развитие, от същите 'мейнстрийм конспраторчита за кликбейт', дето съм ги постнал, но ти не си прочел...

Ти от кое "едно време си"? Аз от кое съм, знаеш ли?
Путкамайно проста, залиняла, маматидейба малоумна, спри да ме цитираш, тъпоумно същество, даебапуткататимайна тъпа. В крайна сметка ще издиря и използвам игнора, явно ще се наложи. Датеба в малоумното егоболно същество.
В началото те четях донякъде. Дори някои постове съм ги чел изцяло. Но по-едно време се фиксира и започна да флудиш с едно и също...

Кво правиш сметки, кажи що краднат твоите хора като дърти цигани - до квото се доберат, или го съсипват, или го окраждат.

И ако не си наясно - 3ти месец има руска укопация, както и такава от 2014 година, със сепаратисти / терористи по регионите - Това пак е Украйна, рашките си мислите, че като стъпи ботуша някъде, става ваше, заедно с каквото видите.

Е верно ли има толкова спрели хора, да сравняват Ройтерс, с ТАСС и другите руски парцали - аййй, положението е тежко.

Окупация няма това са си същите хора дето са си живеят там и преди 2014 и гласуват на 90% за про руско управление, на Украйна.

Като направиха контра майдан - отначало беше с мирни протести, а като Киев им изпрати армия да ги репресира. Те с бой си защитават земята и домовете си от нелегитимна власт. След това на избори не гласуват и не получават повече никакви пари от Украйна ами се самоиздържат от 2014 насам. Украйна не плаща пенсии и социални плащания на територията на тези области .

След като сритаха задниците на про майнадската (прочистена от руски симпатизанти) украйнска армия, се подписват Мински споразумения - С гаранти Германия Франция и Русия - които са добра сделка за Украйна която определя пътна карта към автономия на областите които не признават майдана. Обаче от Киев никой не си прави труда да ги спазва вместо това още армия, националистически баталиони и копане на укрепления по линията на съприкосновение.

Получиха каквото посяха.

Сега бизнеса тръгва и Украйна я е яд че загуби много повече.

Последно редактирано:
Дори и зле да се справяха - какво мислиш, че ще бъде end game-a? САЩ ще ги оставят и Европа и няма да си вземат земите дето са ги окупирали сега ли? Къде виждаш Русия с икономиката им и въоръжението и да се бие в дългосрочна война и то срещу противник, който няма проблем да излива милиарди? Изобщо как си представяш живота в окупирана Украйна - тоест на териториите там - ще сделат двете народни републики и живота ще продължи? Магучая няма нито парите, нито армията, нито техниката, за да спечели окупационна война - то всъщност такава война не се печели - САЩ не успяха, където са къде къде откъм всичко на няколко места.
Това е най-нормалното нещо да сложат мини. За настроенията го говорим с тези карти за 3-ти път сигурно, не ми се занимава отново.
И на мен не ми се занимава в последно време. От пусто в празно. От няколко дни дори не съм се интересувал как се развива войната. Но Европа вече го яде и ще продължава да го яде. Но нищо, не пречи да си говорим.

3ти месец има руска укопация,
Туй ще да е нещо като дУпотопен. А може би етимологията на думата е укропация. Или просто на някой експерт "така му идва отвътре" :D

И на мен не ми се занимава в последно време. От пусто в празно. От няколко дни дори не съм се интересувал как се развива войната. Но Европа вече го яде и ще продължава да го яде. Но нищо, не пречи да си говорим.

Има да довършиш това, Етериума те е почнал от вчера.

@Torbalan Trolski остави, че съм пил, грешката си важи, объркал съм, какво да направя. Ще го пишем на бирата, че преди колко пъти съм я писал, без грешка. На тебе ти е най-лесно по твойта схема - може да ти изпишат една камара аргументи по темата дето си водил - всичко се игнорира и се пуска некоя шега или поправка или друг един ред изречение.

Кво викаш: не те чета, ама без да те чета, реших, че пускаш мейнстриймчетата за кликбейт; Че тия, дето препостваш не се базират и не цитират старите търсачи много преди интернетя, отпреди 100-200-300 години, които не се основават на същите стари истории; Че не постваш и самите стари търсачи; Без да те чета, реших, че всичко е евтина 'мейнстрийм конспрацийка', измислена без никаква основа; И без да чета, реших, че те не са установили, че "ваксините и войните" са завършителните фази на същото старо планче, което е обстойно описано, в историческото му развитие, от същите 'мейнстрийм конспраторчита за кликбейт', дето съм ги постнал, но ти не си прочел...

Ти от кое "едно време си"? Аз от кое съм, знаеш ли?
Путкамайно проста, залиняла, маматидейба малоумна, спри да ме цитираш, тъпоумно същество, даебапуткататимайна тъпа. В крайна сметка ще издиря и използвам игнора, явно ще се наложи. Датеба в малоумното егоболно същество.

Последно редактирано:

Даже и BBC която е пропагадна на макс, няма избор и описва каква е месомелачката, за която ви говоря.

I speak to another guardsman who doesn't want to give his name. "It's not my first war," he says, "I mean that one was a trench warfare, so it's a bit different [this time]. When I went to Rubizhne I saw the whole picture. It was tough. Shots with high-explosive fragmentation grenades, 82 mm calibre weapons," he says, stopping to draw on a cigarette.

Vladimir - the Ukrainian soldier - says the local population are "30% pro-Ukrainian, 30% pro-Russian and 40% don't care". Of course, many pro-Ukrainian residents have now fled.

Разбирай няма никакви про Украйна там а 40% дето не им пука всъщност си държат езика зад зъбите пред украинците, за да нямат проблеми със СБУ чиято централа за Донбас се намира точно в Северодонецк. Затова като ги питат Тръгнаха ли си немците - Отговарят че си тръгнаха.

"There's a lot of artillery," says Vladimir. "Bombardments are like a nightmare, we shoot one round, they shoot 10. When our sniper is shooting, they send in a full packet of Grads on his position. So it's basically a sniper with one bullet and they send like $1,000 of artillery rounds. They really don't care how much ammunition they use."

Останалото от статията е wishfull thinking.

Чеченците като пропаганден отдел и в централата на СБУ се разходиха.

Има да довършиш това, Етериума те е почнал от вчера.
Отговорил съм на @етерИум
Имам си съображения, защо го защитавам. Ще си ги запазя за мен.

Много бъркаш съвременна Русия със СССР, който трябваше да продава петрол за да си изхранва населението.
Брат, същите боклуци правят. Явно за техния си пазар. Технологично за супер зле. Ако се сетиш за нещо тяхно на сетовния пазар, говоря за продукт. Другото им е дадено от природата. На такава нация и голями на държавата с толкова ресурси да си толкова зле, чак си е талант.

Тоя Лошия е трагичен случай бате, отказвай се от спора с него, и да оставим етериума и дефа да продължат.
Човекът ти го споделя като хората. Гледа си няколко гледни точки, за жалост ние нали сме Европейци, гледаме тази пропаганда. Не, че и Русия не са тинята на тинята, ама поне да дават и от там. Иначе ги видяхме каква пумия са Украйнците, свърши хотела и ходи ги намери....бежанци, брат....хахахаха. И нашата тъпа държава за пореден път надупена от малцинства, защото е много европейска. Глупаци. :)

Човекът ти го споделя като хората. Гледа си няколко гледни точки, за жалост ние нали сме Европейци, гледаме тази пропаганда. Не, че и Русия не са тинята на тинята, ама поне да дават и от там. Иначе ги видяхме каква пумия са Украйнците, свърши хотела и ходи ги намери....бежанци, брат....хахахаха. И нашата тъпа държава за пореден път надупена от малцинства, защото е много европейска. Глупаци. :)

Ух, за последен път ще ти го повторя - когато имаш една лъжа, и една истина. Това, не значи, че имаш две гледни точки. Лъжата не може и не е гледна точка. Онзи Лошия си мисли, че Ройтерс е същото като ТАСС и другите лайна на Путлер, дето разпространяват пропаганда и лъжи.

просто е обида за всеки журналист по света, само да сравняваш тея двете медии, и да казваш, че всички медии освен руските, са западни, и най-реномирани медии са пропагандни и разпространяват пропаганда за да изкарат Русия лоша.

Давам ти пример за разследване с доказателства, факти, видео материали, снимки, трябва да си идиот, за да кажеш, че не е така:

Сега отиваме в Тасс - най-сериозният им материал е, че са открили в Украйна доказателства, за ЧЕРНА МАГИЯ.

Иначе може и да сравним 'пропагандите' - украинците увеличават малко числата, изпяха малко песни и се борят за територията си. Другите идиоти, дето са ти много симпатични, щото "другата гледна точка" - 2 дни преди да атакуват, казаха, че само ИДИОТ би помислил, че ще нападнат Украйна, и ЦРУ лъжат и нагнетяват напрежение. Същите идиоти от 2014 въоръжават армия, вкарват военни части, вкарват танкове, ракети, тежка техника в ЧУЖДА СТРАНА. И като цяло пропагандата им е, за да оправдаят зверствата дето правят, и войната. И това са ФАКТИ ( за сепаратистите ) - няма пропаганда. материали колкото искаш, даже Русия не отричат, въпреки че лъгаха и медиите им обясняваха 2014, че това НЕ СА РУСНАЦИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ- тези сами са решили да правят нови републики, и са си намерили танкове и ракети и тежко въоръжение на улицата. Впоследствие знаеш - от 2014, доста пъти правеха prison размяна с военнопленници между Русия и Украйна - точно от сепаратистките региони - не знам тея руски военни и ФСБ офицери къФ го дирят на чужда територия - ако питам Лошият - помагат на населението да копат нивите.

Ми само се сети, че тея идиоти, казаха, че не са свалили те гражданския самолет на Холандия - въпреки ОГРОМНИТЕ доказателства, включително как се похвалиха веднага след изтрелването, че са 'свалили украински товарен самолет' , после кат разбраха що става - "не бяхме ние" - познато нали...

Това, че си решил, да го играеш слепия : "аз не виждам ни у ляво, ни у дясно" - значи и двата пътя са грешни - си е твой проблем. Медии , видеа, коментари, анализи сериозни, колкото желаеш.

Не проумявам кое ти е толкова трудно да разбереш, какви западни проапганди, дай пример, щото тая руска опорка е много смешна - Ройтерс били пропагандисти на запада - а извинявай, колко странно, че най-реномираната медия в света в западна, а не Руска - go figure.

Та специално за Ройтерс - бяха популявали САЩ като излязоха лийковете от wikileaks, и изобщо върни години назад, от военните операции на САЩ, да видиш какви неща пишат - направо е срам за журналистиката да сравняваш руските парцалчета, дето говорят за черни магии и как ще спасят света, и ги сравняваш с журналистика на световно ниво - щото Ройтерс / WSJ/ WP/ cnn/ bbc са на световно ниво, и не мога да се сетя за пример кога са шилвали САЩ или друга държава, с цел да оправдаят някоя трагична глупост. И ти дадох за пример, точно обратното със САЩ - здраво критика.

Щото едните се издържат и са частни медии, а другите са кремълски подлоги, където и се подават новините от ФСБ дословно, и никога няма да напишат опровержение или ще дадът гледната точка на другите , за разлика от 'западните пропаганди' , специално Ройтерс и WSP / WP , където правят грешката да отделят място и за източно монголците, какво мнение имат.

А руското мнение е винаги - не сме ние, и ако сме ние - не сме виновни, и ако сме виновни - не сме разбрали, и ако сме разбрали, не е по наша вина. Като лъжат такива като Лошия, дори не си правят труда да го лъжат умно - а и той е достатъчно неграмотен, за да не разбира, че Русия почна войната 2014, и че нещата дето пуска са въшлива Путинска пропаганда, с много малко изключения, когато реши да води някакъв спор и дири статистики и формули, за да каже, как нещото не е възможно, щото {X}.

Последно редактирано:
Всъщност сетих се за едно 'разследване', което стана седмица, след като Турция им свали самАльота на руснаците преди няколко години, за навлизане в турското пространство.

e6755bc022dbea7605f4de3441e09db8.jpg

At a briefing in Moscow, defense ministry officials displayed satellite images which they said showed columns of tanker trucks loading with oil at installations controlled by Islamic State in Syria and Iraq, and then crossing the border into neighboring Turkey.

The officials did not specify what direct evidence they had of the involvement of Erdogan and his family, an allegation that the Turkish president has vehemently denied.

Та, освен това 'разследване', би ли ми споделил нещо друго, с което руската журналистика блести? Даже и това не е на медиите, а на ФСБ. Наистина не мога да се сетя..

Може би когато преди 2 дни обвиниха САЩ, че понеже има 4 лаборатории техни в Африка, са пуснали те 'пандемия' с някаква маймунска шарка? Доказателства, колкото биолабораториите, и славяно птичия грип, дето се пренасял с патиците, и заразявал славяни, или за нацистките лагери в Украйна, дето държали руснаци, или за геноцида над руснаци, или за това, че някой спирал да говорят руски.

Възможностите на идиотите, понеже няма какво да представят, нито са компетентни, нито имат акъл - е да разнасят разкази някой какво казал, някакво какво видял, и обичайните глупости, без капка доказателство.

@$INeed$ Та кажи ми моля те - как Ройтерс да изрази съпричастност, към банда Кремълски идиоти, които почнаха война - как да се застъпи изобщо за тях - това е журналистика, гледат да репортват събитията, и да правят разследваща журналистика. Какво трябва да направят според теб? Репортаж за нацистите украинци дето правят геноцид? И какви доводи ще сложат в статията или материала - това не е ТАСС/ РИА /ПИК.БГ - нали ще си провалят цялата репутация, ако пуснат някаква партенка, като руските 'статии' , от рода на САЩ са виновни за КОВИД - тръгнал е от украинските биолаборатории" - source: trust me bro - Е как Ройтерс очакваш да напише това нещо? Мислете малко, Лошия не може, ама ти не знам защо влизаш в разни такива сфери, и си мислиш, че световни медии биха си позволили да се снижат до нивото на кремълски парцали за дезинформация.

.

Последно редактирано:
Ей ти и едно ново, на 2 дни, за това как се прави, и как се работи с данни.

https://xinjiangpolicefiles.org/ - ето да видиш, цял сайт са направили хората, само с материали, снимки, имена, документи, и т.н.. , как се показват някакви материали , които могат да бъдат предпоставка, да се нареч геноцид, и за концентрационни лагери в Китай. На твоите хора, 'разследванията' и 'доказателствата' им се свеждат до trust me bro, или до говорене на някакви пред камерата, твърдящи нещо + плюене по целия запад и обвиняване на САЩ за всяка болест по света - и тези наричаш друга гледна точка?

Лъжата не може и не е гледна точка
Да, така е. Въпроса е как да разграничим лъжата и истината :)
най-реновираните медии са пропагандни и разпространяват пропаганда за да изкарат Русия лоша
Думичката е реномирани ( имащи реноме (репутация, престиж)), но да прав си реновирани са ( обновени ) точно за да ръсят пропаганда :)

Ми аз си билднах някакъв кейз с аргументи, дадох и доста неща за размисъл и линкчета, да си подкрепя тезата. Мерси за поправката на думата.

@$INeed$

но да прав си реновирани са ( обновени ) точно за да ръсят пропаганда :)

Цялата руска 'друга гледна точка' се изразява с ей това изречение. Пускат нещо, не се обносновават, обвиняват който им е крив, другите са слаби, пропаганда - щото тъй казах. - и приключва - аз на 5 бир изписах една камара неща, за да може тоя да каже, че

"ДА , ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ РЪСЯТ ПРОПАГАНДА" - TRUST ME BRO , IM A FUCKING IDIOT - Сега разбираш ли къде е проблема? Ако не виждаш проблем, отвори си очите, да се правиш на сляп, не е хубаво.

Тъжното е, че Кремлъските педеруZи - оправдават цяла война с множество пропаганди и лъжи, а пък каквото стане в Украйна - не били те - отричат на третата секунда, без дори да проверяват изобщо дали е възможно или не. В Буча не бяха, труповете пушели, в гарата не били те, нищо че 2 минути преди удара, се похвалиха, че са думнали "военен склад" до гарата, и т.н.. и т.н... колко пъти съм изписвал небивалиците им и лъжите.

@Krumov Отново с довода " trust me bro, they are bad". Ще се пробваш ли да обориш някои от тезите, дето съм пуснал предните 2-3 мнения, би трябвало да е много лесно - явно само руските медии знаят какво е РЕАЛНОСТТА. Ако ще е с едно изречение - остави, не се впрягай, Торбалана го играе по твойта схема и той. Сменя темата гат няма кво да казва, и почва със закачките - утре може да удари един quote на нещата дето съм писал, и да каже, че са глупости, щото съм пил 5 бири и да пита за нещо друго, дет му се вижда забавно.

А и Отбор Геноцид съм го отписал отдавна, нещата по-скоро са написани за @$INeed$ .

Да, така е. Въпроса е как да разграничим лъжата и истината :)

Аз НЕ ЗНАМ, кажете ВИЕ... Сериозно - по-слаби доводи за война и по-малоумни не съм виждал - то не бяха птичи славяно вируси по патиците срещу славяни, нацисти, черна магия, геноциди, конц лагери, спиране на НАТО експанция, превантивно удар, че Украйна щяла да прави ядрени оръжия срещу Русия, че Украйна ги нападнала същата нощ и те само отвърнали, предотвратяване на КОВИД, и т.н.. и т.н.. и т.н... - Не мисля, че Русия е предоставила доказателства за някое от тези неща, точно обратното. за доказателство не се брои анализа на Пьотр Фериденко, анонимен 'експерт' , или РТ видео интервю на някой четящ пропагандата.

Същите нещастници обявиха, когато станаха ясни зверствата в Буча, че имат "емпирични доказателства", че Русия нямала вина, те не били виновни - замлъкнаха от другия ден, като излязоха сателитните снимки, и като почнаха в пълен мащаб броя на убитите и доказателствата да се появява на бял свят - " TRUST ME BRO" . Та когато Кремъл не може да публикува 1 сателитна снимка, или някакво имперично доказателство, че ги ГЛАСЯТ - по-добре да си траят, както и направиха, и повече не се чу за това от тяхна страна, че щели да пускат 'империчните доказателства' - само не знам де - каква логика има да знаеш, че си невинен, и да имаш 'доказателствата', а да мълчиш като насрана въшка.

пс: на 5 бири съм - форумните назита да го имат предвид, като почнат да се правят на интересни да поправят грешки.

Последно редактирано:
Ми аз си билднах някакъв кейз с аргументи, дадох и доста неща за размисъл и линкчета, да си подкрепя тезата. Мерси за поправката на думата.

@$INeed$

Цялата руска 'друга гледна точка' се изразява с ей това изречение. Пускат нещо, не се обносновават, обвиняват който им е крив, другите са слаби, пропаганда - щото тъй казах. - и приключва - аз на 5 бир изписах една камара неща, за да може тоя да каже, че

"ДА , ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ РЪСЯТ ПРОПАГАНДА" - TRUST ME BRO , IM A FUCKING IDIOT
Проблема ти е,че си пристрастен. И за това не разгриначаваш пропагндата от реалността. Нищо, човешко е да се греши. Русия не е цвете за мирисане, но е по-малкото зло. Иди поживей зад граница ще разбереш. И аз се радвах едно време на приемането ни в ЕС..... Но новият европейски Райх е пагубен за хората.

Не знам, не мога да се сетя за някой, който да желае това като начин на живот. Всеки иска да излиза, да се забавлява, да гледа филми, да протестира ако има нужда, музеи, ресторанти, да си изрази мнението, без да го счупят от бой или осъдят за 5 години - все нормални неща, поне за цивилизаования свят - тука нещата се различават с руското крепостничество.
Абе какво мнение ше изразява, като се прибере вечерта просто ше си налее едно домашно, ше си събуе гумените ботуши и ше лега че утре пак на работа...

Най-много да изгледа некое "Ну Погоди" докато изпада в токсикологична кома.

Абе какво мнение ше изразява, като се прибере вечерта просто ше си налее едно домашно, ше си събуе гумените ботуши и ше лега че утре пак на работа...

Най-много да изгледа некое "Ну Погоди" докато изпада в токсикологична кома.

Мда, ако е колхозник, и е работил по картофите цял ден - не ти остава нщо друго от умора - камо ли да мислиш за развлечение, за култура, развитие, но то и тези неща не може, като си беден. Точно така - ако на РуZия им трябват колхозници да садят картофи - добре се справят, щото ИТ и хора, дето искат да се развиват в някакви сфери различни от КОЛХОЗ и локално господарство - хората и имащи по-голям мироглед от нивата до хладилника - гледат да се махнат. Та с това си мислене колхозниците няма да го докарат далече. А и 20 години им бълват пропаганда в тиквите, че са много велики, и че могучая е несломима, за 5 дни стигаха до всяка столица в Европа, вкл. Лондон, че СССР е нещо 'загубено', че РФ е ощетена, че САЩ и ЕС ги мразят.
А таз пропаганда не е случайна там от 20 години. Когато искаш населението да не гледа във вътрешните проблеми на страната - създаваш външен враг, който ще обвиняваш за всички несполуки" - примерно за Армията им и състоянието на армията в никакъв случай не може да се обвинява Герасимов, дето има 23 имота в чужбина и в 'лошия запад', и е краднал с гъза си - САЩ и ЕС ще са виновни.

Иначе - ако това, което казваш, се случи - Венецуела е примера - 'лошия' запад, я е оставил да си прави каквото иска, нищо че е първата в света по природни ресурси, а внасят горива. Не мисля, че хората са щастливи, и не желаят да са редом с нормалните страни - и говорим за страна близо до САЩ, която може да търгува, ама не - властта смята, че всички ги мразят и им правят мръсно, все някой и на тях им е виновен. Ако това е варианта за РаZия - не става - тези ако не усетят вина и грешка, в действията си, и пълна смяна на режима, по примера с Германия от ВСВ - няма да се оправят - като поскъпнат картофите, ще ядът корени и т.н....

Какъв е проблема Русия най-накрая да стане нормална държава, защото не е такава изобщо?! Какъв е нейният проблем и защо се е фокусирала върху държави десетки пъти по-малки от нея?! Аз така и не разбрах и СССР и Русия какво точно искат и кой им пречи да се развиват като нормална държава или федерация. Вечно някой ги напада, някой им иска половината свят който притежават, все са недооценени и неразбрани.

На Русия никой не пречи да бъде нормална, правова и развита държава, всичко си зависи от нея и хората там. Идиотско е да променяме света, че да го нагодим по щенията на Русия.

Последно редактирано:
Когато искаш населението да не гледа във вътрешните проблеми на страната - създаваш външен враг
Все едно чете западните новини :) на фона на хилядите проблеми в западното общество един лош Путин е добре дошъл :)

В Англия например се отделя първа страница за Путин, Газ, Мас и Оцет, някоя клюка за кралското семейство или реалити звезда. Икономическите драми, емигрантските престъпления и проблеми с по едно каренце на 3 или 4та. Последните три странци спорт :) :) :) Класика...

Какъв е проблема Русия най-накрая да стане нормална държава
Нормални държави са смо тези които приемат западното нормално. Иначе са варвари. Така е било и така, ще бъде. Русия си е нормална държава за себе си, Китай, Индия също. За мен Англия не е нормална държава. България беше...
На Русия никой не пречи да бъде нормална, правова и развита държава, всичко си зависи от нея и хората там. Идиотско е да променяме света, че да го нагодим по щенията на Русия.

Моля? А защо Русия или България да речем трябва да се нагласят по западните щения?

Горе