Каква артилерия те гони? И това ли са ти доказателствата - 3 фейсбуук поста -
@$INeed$ - и това ли трябва да пусне РОЙТЕРС - като теза някаква на статия, що Буча е фейк? Как да стане братле - кажи ми , като тея са мозъчни дефицити. Кажи ми моля те брато - Ройтерс как да започне да пише статия - въз основа на тея бълвочи изсрани от фейсбуук? Поспоменах те доста пъти, ама искам да ти покажа, какви доводи и аргументи вадят русиянците, и после се чудят що пропагандата им не минава в международните медии.
Мен ме е гнус да говоря за кой ли път и да давам информация за Буча - и да доказвам очевидни неща, и то на идиот, който омаловажава смъртта на цивилни, измъчвани, изнасилвани, и тикани като кучета по мазетата, с една камара следи от насилие по тях. Всичко е фейк - видеата, сателитите, разказите на хиляди хора от там, труповете, мазетата, изнасилените деца, тиканите и мъчени по мазетата на блоковете.
Направо ми се отписа и код и всичко, как може да има такива гнусари отричащи всичко, само заради мамичка расии.
Чудя се как ще се почустваш, ако някой дебил ти изнасили децата, убие жена ти, и убиеца дето са хванали, почне да ти се смее в лицето и да ти обяснява, как не е виновен, и за това са виновни от другото село.
Бива бива руска дебилщина и лизане на рузки анални части, ама такава липса на човечност и апатия и неглежиране към убитите - е потрес.
Почивка за ден от темата си правя, да проумея как може да има такива същества, и що за хора могат да пишат такива глупости.