Украйна - Русия какво ви е мнението

hey.jpg

Фалшификатите ли ще си мерим?
Никой не може да ви настигне и десет години да тичате срещу него.

Курнела - как си - мамицата ти руска.
Доказателства? Нула, разбира се.
Въпросът е защо това те радва? Не е истина колко си ограничен и наивен с вярата си в добрия чичо Сам, който безвъзмездно помага на всички неоправдани по света.

А да! Ти дари ли си заплатата за Украина?

Защо ме радва, че помагаме на една страна, която си брани своето, и не иска чуждото? Ти си истински педеруZки ФЕН!

Кви доказателства искаш педеруZчо? Ти забрави ли за видеата, дето трябваше да даваш, за Азов, как тормозят педерузчетата?

Искрено се надявам, да се потвърди и от други източници, и да гледам рев и вой как РуZия ще ни напада, и влизаме във войната.

А впрочем чисто логистически - пратили сме самолети на части на САЩ - Оттам нататък - Курнела, Радев, Мутрофанова, Копейката - изобщо не ги интересува какво се случва, нито им е работа.

Недей така ще му разбиеш детската психика за години наред. Не му обръщай внимание, човека е пристрастен и заслепен.

Защо ме радва, че помагаме на една страна, която си брани своето, и не иска чуждото?
Тоест ние като не искаме НАТО и ЕС какво трябва да направим? Гражданска война? Протести? Референдум? Или понеже няма да е правилния западно ориентиран референдум няма да е легитимен?

Тоест ние като не искаме НАТО и ЕС какво трябва да направим? Гражданска война? Протести? Референдум? Или понеже няма да е правилния западно ориентиран референдум няма да е легитимен?

Кои Ние? Ти и още 5 човека от форума? Даже и 5 не знам дали ще се съберете да излизате от ЕС и НАТО във форума. Иначе що питаш - не ти ли е ясно, че ако имаш такива цели - работиш против интересите на държавата.
Отивай да протестираш с ИЗРАЖДАНЕ - никой не те е спрял. А гражданска война искаш? На региони ще ни цепите ли? Баси наглите педеруZи

Ти си истински педеруZки ФЕН!
Покрай такива истерични инфантилчета като теб съм на път да стана.

Ти забрави ли за видеата, дето трябваше да даваш, за Азов, как тормозят педерузчетата?
Ти забрави ли за приZрака на Киев :D

работиш против интересите на държавата.
В интересите на държавата ли е да и подарявам оръжията платени с нашите данъци?

Отказа ли се да дириш видеата? Я думни за призрака на Киев , а така. Дано като смениш темата, да се затрият идиотщините, дето мрънкаше предишната страница, и видеата, дето чакахме.

Истерично ми е ,като се пънеш да обясниш що подкрепяш ПедеруZите, и не можеш две изречения да направиш по темата, добре че е тяо призрак от Киев, че да буташ разговорите в друга посока, като стане дума да се обясниш.

Да те питам ли аз на всеки пост за азовските видеа, дето пропагандираше? Ще покажеш, колкот Лошия дебънкна Буча с 2 скрийншота от фейсбуук, или Крум, дето се кани да показва факти, а накрая се жалва какъв жалкар е и как е онеправдан от лошия запад.

Референдумите са едни от най-левите неща в демокрацията. Аз съм за забраната им. Масите никога не знаят какво искат и не могат да взимат рационални решения, затова си избират народни представители които да решават вместо тях. Като искате извън НАТО и ЕС, гласувайте за Копейкин. Това не е концерт по желание за всяко нещо да има референдум и всички да са 100% съгласни.

За НАТО съм на 100%, а за ЕС също съм ЗА (въпреки че не го харесвам в сегашния му вид) защото с тази корупция и слаба държава, излизане от ЕС и НАТО ще е пагубно. Да излезе от ЕС може да си позволи Великобритания, ние не можем.

пп. Каква гражданска война ще правиш от Англия, всички си вадите парите заради ползите от ЕС и НАТО ама пищите срещу тях.

От Април:

2112727021.jpg

Никой да не се хваща за източника, без да успее да дебънкне написаното!!! Нямам време да факт-чеквам. :)

И щях да забравя: Честит ден на детето! Които ги имате - да са ви живи и здрави!

34133082_10204625006620543_4881904130668363776_n.jpg

Да те питам ли аз на всеки пост за азовските видеа, дето пропагандираше?
Няма проблем. Само че първо обясни десетките фейкове, които си избълвал последните месеци.
Специално призракът на Киев е една от най-големите ти излагации и ще те преследва още дълго време, заедно с бустването на морала.

И щом още не успяваш да го разбереш ще ти го напиша с големи букви и разделено на срички.

ПО-ДИ-ГРА-ВАМ ТИ СЕ !!!

Как се пази нещо, което го няма? :D

Иначе това е добро:

IRIS-T SLM, дава възможност да се противодейства на атаки с военни самолети, вертолети, крилати ракети, реактивна артилерия, безпилотни самолети, противорадиолокационни ракети и бомби.

това е като Бук-М1 който Украйна си пройзвеждаха сами докато имаха заводи. :)

Интересно откъде другаде са дошли, ако не от България. в НАТО сме единствените, като вземем предвид това, че САЩ бяха казали, че идват от страна от източните съюзници, не виждам коя друга страна може да осигури 14 броя желязо, точно толкова колкото ние имаме.

Не е наша работа да преценяваме на кой може да си препродадат САЩ тези оръжия особено щом не са някакви "чувствителни секретни разработки". Това може да си го позволи примерно Израел - те дават само на избрани държави с условия.

noway.jpg

Интересно откъде другаде са дошли, ако не от България. в НАТО сме единствените, като вземем предвид това, че САЩ бяха казали, че идват от страна от източните съюзници, не виждам коя друга страна може да осигури 14 броя желязо, точно толкова колкото ние имаме.

Не е наша работа да преценяваме на кой може да си препродадат САЩ тези оръжия особено щом не са някакви "чувствителни секретни разработки". Това може да си го позволи примерно Израел - те дават само на избрани държави с условия.

значЕ МО лъжат, щото казват, че самолетчетата са си у хамбара в Безмер.

Около статията има и други интересни новини:

Турция ще се прекръства на Тюркие;
Израел обвинява Иран в нещо си;
Иран ще задържа още гръцки танкери...

Изобщо: слънчеви изригвания, магнитни бури и ретрограден Меркурий. Хората са изнервени.

Около статията има и други интересни новини:

Турция ще се прекръства на Тюркие;
Израел обвинява Иран в нещо си;
Иран ще задържа още гръцки танкери...

Изобщо: слънчеви изригвания, магнитни бури и ретрограден Меркурий. Хората са изнервени.

Ама виж какво интересно е. (Опитвам се да разпускам с простотии). Вдясно е Von der, вляво е Шарапова. Ами то ако се обърне малко перспективата на снимките явно са братовчедки, а защо не и сестри.

Горе