Украйна - Русия какво ви е мнението

Не - просто не съм заемал никаква позиция, и благодарение на хубавата пропаганда, дето в България цъфти и прелива - с разни парцали, а и с русороби - не съм се занимавал да факт чеквам неща, и съм го карал по дифолт. Абе спуснали са ме били по пързалката явно - лесно е, ако не обръщаш внимание, и ако месеци четеш разни работи, и не ги факт чекваш.

За Русия - колкото повече четеш и се интересуваш - толкова повече ти се гади от нея. Е , стига да не четеш RT и някой от подобните кремълски парцали за дезинформация на ГРУ.
Какво предлагаш? Какви решения си подготвил? До там опира на първо време. Мисля си, никакви. Русия на Путин стиска гушата и тук няма място за извинения. Русия стиска гушата, защото стиснаха нейната гуша. Русия без Путин няма е по-различна. Може да още по-зле. Останалото е за действащия конспиратор Ети.

Русия да я няма - само хубави неща ще се случват на тоя свят. Важи за 300 години назад.

Какво да предлагам? Да не съм руснак, че да предлагам - да си му мислят Орките - ние бизнес с тея нямаме, и няма какво да вземем, нито да дадем.
Това как Путин бил провокиран - айде стига, тея партенки и пропаганди докога ще се пускат, при положение, че е дебънквано още преди войната в темата тук.

Що Русия да е по-зле без Путин? Я си представи, че КаПутин в една паралелна вселена - не беше комплексиран злобар и империалист, и парите не ги влагаше в желязо и ядрени ракети, а в развиване и подпомагане на хората в госпУдарството, и поддържаше добри отношения с партньорите си от Европа, САЩ, Китай. Още повече пък си представи, че не гледаха на бивши СССР държави, като на тяхна собственост, и не се мислеха за нещо повече от всички останали.

По-зле щяла да бъде Русия - как пък го реши това, на базата на какви анализи, много ми е интересно, щото на Русия преди 2009 Капутин като почва с пропагандата , и се стигне до 2014 - преди това кой какво е пречел на Русия? НАТО да не би да са ги нападали? САЩ да са ги нападали? Не само това, ами и дават хранителна помощ 1999, че могучая и безстрашная умира от глад, и за четвърти път в историята им и дават помощи.
Ако можеше да мислиш рационално, щеше да осъзнаеш, че ако Капутин 2014 не беше предприел тъпотията с Крим и да спонсорира терористи и да вкарва ярмия в Украйна, и от 2009 да хвърля луди пари в желязо, докато народа му не печели нищо от това - със сигурност щяха да са по-добре. И нямаше да има война. Също така никога не са ги спирали досега - до достъп на високи технологии, нито са имали намерения да се занимават с тях, след изтока САЩ по план трябваше да се навърта и увеличава присъствието на морския флот заради Китай и като цяло натам да се оглежда.

Също да не би САЩ да са забранили на Рушляните да ходят да гледат лошия запад в САЩ като имигрират? Нали знаеш колко милиона има там, голямата вълна след разпада на СССР-то. Европа да не би също да е пречела на Русия - точно обратното, газопроводи, връзки, буквално ги бяхме оставили да са те основния играч на газа.

Нахвърлих ти няколко неща, които без тях и Капутин и 'демокрацията' у гуспударството - нещата със сигурност щяха да са много по-добри за тях във всякакво отношение.

Последно редактирано:
Не знам кво общо има с ваксините, ама някой ако казва, че човека портокал, няма нищо общо с white-supremacists - жестоко се лъже.

Миналата седмица гледах една документалка, за едно 'рали-шествие' на нацисти, където един от техните , минава през 'контрапротестиращите' и претрепва 10-тина души. И не е само това,

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet​

е докусерията , "im a nazi" е епизода ( общо 6 за различни неща свързани с интернета )

Последно редактирано:
По-зле щяла да бъде Русия
Друго визирах. Путин е уравновесен. Ако в тази ситуация, дойде друг, например някой като Распутин, това което наричате лудостта на Путин може да ни се стори шегичка.

Все ми е тая какво си визирал. Аз ти дадох конкретни неща, които нямаше да съществуват изобщо и нещата нямаше да са такива, каквито са вмомента, само заради КаПутин.

В нормална функционираща държава, особено пък ядрена сила и с демокрация - няма как да дойде друг лидер, и да почне да прави глупости. ВИЖ човека портокал в САЩ - понеже го знаят какъв е, не веднъж са провеждали тайни срещи между хора, разполагащи с достъп до стратегическо ядрено оръжие, и са дискутирали многократно как няма да позволят нещо да стане и да се ескалира положението със Северна Корея.

Не знам кво общо има с ваксините, ама някой ако казва, че човека портокал, няма нищо общо с white-supremacists - жестоко се лъже.
Тъй си го написал, сякаш е нещо лошо.

Е обърках темата :) . Иначе лошо е - и двете крайности са лоши и вредят. Трейлърчето

Така и никой от "експертите" не ми отговори къде има истинска работеща демокрация освен в древността?

Все ми е тая какво си визирал. Аз ти дадох конкретни неща, които нямаше да съществуват изобщо и нещата нямаше да са такива, каквито са вмомента, само заради КаПутин.

В нормална функционираща държава, особено пък ядрена сила и с демокрация - няма как да дойде друг лидер, и да почне да прави глупости. ВИЖ човека портокал в САЩ - понеже го знаят какъв е, не веднъж са провеждали тайни срещи между хора, разполагащи с достъп до стратегическо ядрено оръжие, и са дискутирали многократно как няма да позволят нещо да стане и да се ескалира положението със Северна Корея.
Нещата са такива, каквито са.

Да. Небето е синьо, слънцето е ярко, а русоробите не могат да се аргументират.

Ми що питаш тогава, какво щяло да бъде без Капутин?

Аз не съм фен на никой, и да съм бил, някога на някой, съм се калибрирал
Ссссскептичен съм!

обаче... Обаче ми се иска да има един по-отговорен диалог,

Под диалог разбираш аз да пиша и да се обосновавам, а ти да завършваш с "такова е, каквото било" ?

Нанди, тоя кой беше бе?
%D0%A5%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%20%D0%B8%20%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8.jpg

Върти ми се име в главата, ама не мога се сетя; на някой син му май; на някой водител на най-нормалната, развита, хуманна и демократична страна сред всички.. (Пък то е фотошоп, естествено.)

Ссссскептичен съм!

Под диалог разбираш аз да пиша и да се обосновавам, а ти да завършваш с "такова е, каквото било" ?
Тъпо, кухо, скучно, досадно и неприятно, тотално изглупяло от поетата дезинформация (и ваксичката естествено), неможещо да върже 2 и 2, лапе.
(С тъпата Контра си правете креватен купон най-добре. Ако вече не го правите, то така се жалите и галите, че...)

...Разбира се, нашите многоуважаеми русофили тук са потресаващи, след като след всичко постнато от мен относно Русия, продължават да говорят за нея като за безусловен опонент, дори спасител на традиционните ценности. "Няма проблем, не е нещо кой знае кво. Нали РУСИЯ. Пък и ще го начукат на Запада"... Потресающа история.

Западофилите пък изобщо не го отчитата като лошо. Те са толкова индоктринирани комсомолци, че много акъл не им е останал.
/Единият не е голям фен (на част от нещата), но пък за него те са неща от далечното бъдеще, които само определени групи натискат, но те няма да минат ако хората не поискат - нещо такова. Да бе да - виж ми окото. (Само Локо, Графиксе!)

... И основното "зло", което засяга мнозинството хора по целия свят, отсъства.
Голем манджурляк, бате, чесно.:)

Една адекватна обосновка нямаш, по-зле си от кокошка след ръсено просо.
Иначе пишеш много.

да си му мислят Орките - ние бизнес с тея нямаме, и няма какво да вземем, нито да дадем.

Тотално промит и умишлено дезинформиран. Ръси глупости с тонове и си представя, че е спечелил спора. Притежателят на светата истина. Единствен на света.

1657944184821.png

Ссссскептичен съм!

Казах ви преди месеци накъде отива, и нямам кристално кълбо. Нито други, които просто анализират вероятностите. И то си продължава така. И 100 пъти да пуснеш клипче на американската армия, нещата не стоят така както ти се иска. А защо ти се иска, не знам. Може би по професионални причини. Достатъчно съм опитвал да влагам аргументи, но като няма файда... На моменти наистина не мога да разбера дали става въпрос за патологични лъжци или много заблудени хора. Няма да станеш Спайдърмен само с искане и със самовнушения, няма да промениш чак толкова реалността. Щото има отсрещни фактори, или други фактори. Не си само ти, и не се случват нещата както ти се иска на теб.

Тъпо, кухо, скучно, досадно и неприятно, тотално изглупяло от поетата дезинформация (и ваксичката естествено), неможещо да върже 2 и 2, лапе.
(С тъпата Контра си правете креватен купон най-добре. Ако вече не го правите, то така се жалите и галите, че...)
@nandibandi , ама какво го лайкваш тоя - виж как неуважително ми говори! :confused:

Горе