Украйна - Русия какво ви е мнението

Какво да предлагам? Да не съм руснак, че да предлагам - да си му мислят Орките - ние бизнес с тея нямаме, и няма какво да вземем, нито да дадем.
Какъв бизнес имаме със Западна Европа и със САЩ?
Освен ГЕРБ и ПП, плюс мрежата им от хрантутници - само те имат "бизнес" с горните, състоящ се в приемане и усвояване на субсидии и държавни заеми.

Кажи един български (среден/едър) бизнесмен, дето прави успешен нормален бизнес с Европа/САЩ.

Що Русия да е по-зле без Путин? Я си представи, че КаПутин в една паралелна вселена - не беше комплексиран злобар и империалист, ...
Ако се махне Путин, да не мислиш че ще дойде някой като Навални?
Как го виждаш Путин да седи начело само въз основа на личния си чар? Разбирам да беше вожд на индианско племе - тогава джудистките умения щяха да му помогнат да задържи властта.

Елитът в Русия си е харесал Путин да ги представлява и ако/когато го махнат, веднага ще сложат друг подобен.
То не е като в Европа - да има поне 2 основни партии и да се редуват през мандат да се борят за симпатиите на избирателите и след това да се дънят на ротационен принцип.

Тва малко като Етера и негоподобните му къде си мислят че ще отменят Големия Ресет като гръмнат Клаус Шваб :)

Последно редактирано:
@nandibandi , ама какво го лайкваш тоя - виж как неуважително ми говори! :confused:
Аз тебе та харесвам. Много та харесвам. (Ти мене вече не знам.)
За тва и ревнувам от галене-жаленето ти към Римайнда, с какво го заслужи повече от мен? И аз искам цуни-гуни пък!

Но мисля, че се досещам: Щото Римайнда вкарва любимата ти провокация из темите, която оживява диалога (според теб).

Мен ме ръчкаш по същата причина: да не заспивам в дълги постове и лежерно, уравновесено, добронамерено коментиране, което умъртвява диалога (според тебе).
Гледай и аз като те ръчнах, как пощипна Римайнда и колко хубаво се получи - сърце за поста ти (и цунки)!

Само тва последното, тъпанар прост:
Тва малко като Етера и негоподобните му къде си мислят че ще отменят Големия Ресет като гръмнат Клаус Шваб :)
Ако може да не си изкривяваме думите поне, няма да е лошо. Не че нещо проблем:)
Нали точно обратното казвам постоянно аз? Че няма никъв проблем който и да гръмнат или заменят. Вкл. Киро с Коце, БоДжо с Трас, Байдън с Тръмп, Путин с ..някой си - планчето ще продължи с тия, които са дошли след това. На вас ви го казвам постоянно да не се занимавате с глупости, а да обърнете внимание на солидното зад медийното, официозното и т.н.

(Вкл. се присмивам и питам всеки, който казва как щял да бъде спрян резета, да обясни. Не може, само фантастични мечти на мускули и небивалици за некой бял герой.)

А сега, казваш, аз съм го казвал. Е де, Контрич.:)

Контра, ти ли си @кретенИум, кажи си?
Не съм.
Даже не съм в течение с творчеството на споменатия.

ПП. И нандибанди май все още е убедена че съм един друг (въпреки отричането ми), ама и там не съм аз.

Не съм.

ПП. И нандибанди май все още е убедена че съм един друг (въпреки отричането ми), ама и там не съм аз.
И кво: автентичен го играеш, а? Ейии, тц, тц, голема работа (сте тва сливналии, и тримцата тука сте автентични и неповторими, заедно правите супер тим.)

Само с един профил ли си тука? Тц.. Пусни още няколко да направиш малко бройка потребители на форума.

/"Даже не съм в течение с творчеството на споменатия." - Той няма, само емотиконки предимно към мен. Страх ме е..

Кво тихо. Неска хубаво времето, сигурно сички на риба са отишли.
Да уточним две неща:
За пред Ноке: не Ети, а аз искам да убия Клаус Шваб и не само него, а цялата му клика. :(

За пред Ети и всички останали: Не се занимавам с риболов. Не ям риба и не убивам животни. Презирам факта, че за хората убийството може да бъде хоби или спорт.

п.с. днеска май целия ден мина под дебелата сянка на асмата.

Да се върнем към темата. Защо на шибан рок фест Шарън от Уитин темптемтейшън развява украинско знаме... Съжалявам ама ако исках политика щях да си гледам бнт-то вкъщи! Мега тъпня! Дано поне утре някой да не развява знамена освен нашето собствено!

На концерта ли сте били, не е риба значи (плувай, плувай, не е риба...)

Всички са ги командировали идеологически функционери, Христонка. (А които не са ги - сами са се командировали, по посоката на папането.) Нема папане инак. Сега още повече ще става така (сам ще видиш, т.е. - всички ще видим, няма кво да убеждавам). ESG и другите модни критерии всъщност са мноого широки понятия. Само гледайте как всьо и вся заиграват на хорото.:)

За пред Ети и всички останали: Не се занимавам с риболов. Не ям риба и не убивам животни. Презирам факта, че за хората убийството може да бъде хоби или спорт.
Знам аз, ама Контрата ме научи на провокацията. За ена бибитка ме научи.
Там, на сенка под асмата
лекинко станА играта.
На шега, така, на ужкем,
изведнъж - момата мушкам...

Поета го е казал, Нандибанди, не съм простак.

Да уточним две неща:
За пред Ноке: не Ети, а аз искам да убия Клаус Шваб и не само него, а цялата му клика. :(

.

Уаауу! За пръв път виждам толкоз странен пост, какво би могъл да значи? "Нанди рече и отсече. Изрази се достатъчно ясно, така че не е нужно да добавяте отгоре й, или да се шегувате с думите й.", нещо подобно навярно.

Да не сте гаджета? Внимавай, че видя в оная тема като каза, че ги сменявала кат носни кърпи. И твоят ред ще дойде (макар, че засега добре си прекарвате под асмалъка).

Уаауу! За пръв път виждам толкоз странен пост, какво би могъл да значи? "Нанди рече и отсече. Изрази се достатъчно ясно, така че не е нужно да добавяте отгоре й, или да се шегувате с думите й.", нещо подобно навярно.

Да не сте гаджета? Внимавай, че видя в оная тема като каза, че ги сменявала кат носни кърпи. И твоят ред ще дойде (макар, че засега добре си прекарвате под асмалъка).
Прочетох й грешно поста и затова после го редактирах. То с нея да се шегуваш може, ама внимателно, че нещо ще кажеш не както трябва и отидоха 200 страници само нейни постове (както всяка жена).
Aз само със сериозни, иначе не.

Последно редактирано:
Олиии, то само заради тоя ти коментар отидоха 2 страници. Няма да куотвам горещите моменти в него, най-добре го редактирай сега, доде е време. Аз го прочетох и разбрах. (Но го копирах, така че си ми в ръцете и те държа, мога да те изнудвам. /Към всички: ако искате нещо от - никнейм, а не реално име - Димитър7, казвайте, държа го с едни негови скандални коментари.)

Да се върнем към темата. Защо на шибан рок фест Шарън от Уитин темптемтейшън развява украинско знаме... Съжалявам ама ако исках политика щях да си гледам бнт-то вкъщи! Мега тъпня! Дано поне утре някой да не развява знамена освен нашето собствено!

Тва не е политика. а човещина. пУтинофилите няма как да го разберат.

Тва не е политика. а човещина. пУтинофилите няма как да го разберат.
Ha-ha. Та ти искаше да вкарваш хора по затворите. Нещата ще бъдат научени по трудния начин, за съжаление.

Не съм.

Отново те обвиняват без заслуги. Докога ще търпиш това.

Ha-ha. Та ти искаше да вкарваш хора по затворите. Нещата ще бъдат научени по трудния начин, за съжаление.

Ще вкарвам щом трябва. Я намери точно какво съм казал ако можеш.

Ще вкарвам щом трябва. Я намери точно какво съм казал ако можеш.
Ако бях злопаметен щях да съм на нож с половината активни мембъри. Не съм злопаметен, но помня, злите думи. Само злите и добрите.

Горе