етерИум
Well-Known Member
На контрата я оближи (с другите кандидати тука, групово близане).близалката.
На контрата я оближи (с другите кандидати тука, групово близане).близалката.
Не си ли чувал израза - ако не знаеш какво да кажеш - по-добре да замълчиш, че с тея лафове, 1-4ти клас си, не е модерно вечеНа контрата я оближи (с другите кандидати тука, групово близане).
Контрата да ти сложи сърчице на поста. Ихх бе, сладури.Не си ли чувал израза - ако не знаеш какво да кажеш - по-добре да замълчиш, че с тея лафове, 1-4ти клас си, не е модерно вече
Отивай си сега в СРАел темата, нали ти я изчистиха след като "писа на кула". Айде чао.Noke-а толкова ли те е trigger-нал, че всеки трети пост го буташ? Верно си като децата с близалката. Кажи сега какво те ядоса толкова? Сподели тука на всеослушание.
Абе ти ли пускаше преди 2 месеца тука разни боклуци, че Украйна войната, е дело на Израел? Я пусни един TLDR да се осведомим
Фастито и Ноуууки веднага сърчица на тоя пост. Първото от мен, да ги стимулирам.Че то тая тема и Ковид темата са кочина - точно заради теб. Точно в тая тема - постовете са в твой стил: "курамиянко" , и "майка ти", кво се оплакваш сега? Да не почна да превеждаш?
А, ти кво се оплакваш, като си ме псувал и мен в началото на тая тема? О, да, за тебе може. Ти си златното чедо на форума. Принцеса Веса с привилегиите.постовете са в твой стил: "курамиянко" , и "майка ти", кво се оплакваш сега?
А, ти кво се оплакваш, като си ме псувал и мен в началото на тая тема? О, да, за тебе може. Ти си златното чедо на форума. Принцеса Веса с привилегиите.
Ами вижда се че има много потенциал момчето, ама доста нешлифован все ощеСпоред мен нулеви и минусови social skills - тея дето и липсват форумните години, го карат много леко - може да видиш тук там в профилните коментари като пускат нещо - тоя нашия навярно общуването му за седмица се свежда до това да дири с кой да се дрънка тука, ако не намери - да превежда статии.
Чай малко - имам някакви бисери негови от първите му тригървания
Виж файлът 24979
Виж файлът 24980
С чужда пита и помен правиш даже.Виж, че вече си извън игнора - тва благодарение на мене и медиаторските ми умения, ама вече за тебе - йок! Мандалото хлопна, както е модерно да се казва тия дни.
п.с. варенето на царевица брои ли се за готвене, щото с това общо-взето се изчерпват кулинарните ми умения в момента? Плюс рязане на салата.
Бокса е за грозни хора. Щото нямат какво да губят, face-wise.Ако искате, ще отворя боксовата зала на Лаута, там може да обменим социални умения. Има ръкавици, каски, кой каквото иска. Даже може един турнир да заформим, победителя става цар на темата, а загубилите му взимат по каса бира. Нанди ще е съдия, щото е най-безпристрастна и уравновесена.
Ми дай да се видим де, да преценим на място кой колко шлифован е.Ами вижда се че има много потенциал момчето, ама доста нешлифован все още
Ний сме си дружки.Noke-а толкова ли те е trigger-нал, че всеки трети пост го буташ? Верно си като децата с близалката. Кажи сега какво те ядоса толкова? Сподели тука на всеослушание. Нали си бяхте дружки.
Кво ми го буташ за енти път тва? На 70 съм и 30 годишните са ми малки.Да, точно пък в тая тема, с такива като тебе, ще внимавам какво пиша? Ти чуваш ли се? Правопис ми търсел той.
Виж файлът 24983
Веса Мемучова, испанската принцеса. Има и песен за нея "веееса, веееса мемуучо", ако я знаеш.Веса ?
Ний сме си дружки.
Приел съм го с всите му недостатъци, ама той не ще да прощава моите
И тва ти го казваш. Просто уникално контра-фишека трябва да цъфти от радост. И той църфна като гледам (почвайте си розичките, готови сте).Той е някакво пълно хахо, дето живее за форума, тъжна история, но пък забавлява като се налага. Много саднат човек ще да е, добре че е форума, да обели някоя дума , и то каква. Лошото е, че е и глупав, а пък е и конспиратор - нещата стават трагични.
Ний сме си дружки.
Приел съм го с всите му недостатъци, ама той не ще да прощава моите