В револутаПочвам да гледам къде мога да купя рубли на тая промоция
Пазарите имат навика да се паникьосват и да преекспонират наличната информация, но все още не е напълно ясно дали е промоция или спад за постоянно. Аз бих бил внимателен, в момента търговията с рубли е спекула.Почвам да гледам къде мога да купя рубли на тая промоция
В Револют работи. Туко що накупих да имаПри Wise също е ънъвейбъл да конвертираш в рубла.
Купил си си гъз папур за 2к паунда?£2000 за 287 310 РУБ.
Обичам да си бърша дупето с кинти . Имал дал казват хората. При положение, че в момента САЩ продължава да пълни хазната на Русия, Европа е въпрос на време да осъзнае какви простотии прави и да махне финансовите санкции и ще говорим пак.Купил си си гъз папур за 2к паунда?
Подсети ме за едно филмче с Джеки Чан, къде отива у Раша и му дават некви милиони да има за джобни.£2000 за 287 310 РУБ.
HAhaha искам няква снимка на тази транзакция за да знам дали наистина си идиот или само се бъзикаш тука...Обичам да си бърша дупето с кинти . Имал дал казват хората. При положение, че в момента САЩ продължава да пълни хазната на Русия, Европа е въпрос на време да осъзнае какви простотии прави и да махне финансовите санкции и ще говорим пак.
Евала на просто киро от едно най-просто лайно, което пищи истерично и се върти като ветропоказател в мнението си.Евала КироКирил Петков поиска оставката на Стефан Янев
По думите му нито един министър няма право на собствена външна политика, особено във „Фейсбук“btvnovinite.bg
Мъка.. мъка.. Гледам политически постове да не пиша и да не влизам в глупави форумни спорове и обяснения, но такива изказвания са жестоко нелепи.Евала на просто киро от едно най-просто лайно, което пищи истерично и се върти като ветропоказател в мнението си.
Просто киро върна боко на бял кон. Просто киро е пътник и правилно!
Възраждане внасят искане за оставка на кабинета в парламента. Познайте как ще гласуват герб, дпс, възрааждане, чааст от бсп и част от итн.
Оня ден се кле да се ръководи изцяло от интересите на народа, а днес ни обрича на икономическа разруха, понеже е жалка подлога на една отиваща си клика - нато и ес.
САЩ КУПУВА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ГАЗ И НЕФТ ОТ РУСИЯ. Това го обявиха вече няколко пъти в белия дом.HAhaha искам няква снимка на тази транзакция за да знам дали наистина си идиот или само се бъзикаш тука...
Виж файлът 22911
Русия е финансова разруха до месеци ако не се спрат...
А газта и нефта е следваща санкция от ЕС! И вече заплахата е не Русия дали ще го спре а ЕС дали ще спрат да го вземат без значение от цената! И дори Асен Василев потвръждава инфото и се готвим да вземаме САЩ газ през Гърция... което ще ни осигоро 70% от газа а 30% можем да преглътнем за известно време докато изградим връзки за още газ от Азербаджан и САЩ...
Дай шот с транзакцията, не се обняснявайПетрола удари
САЩ КУПУВА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ГАЗ И НЕФТ ОТ РУСИЯ. Това го обявиха вече няколко пъти в белия дом.