В револутаПочвам да гледам къде мога да купя рубли на тая промоция
Пазарите имат навика да се паникьосват и да преекспонират наличната информация, но все още не е напълно ясно дали е промоция или спад за постоянно. Аз бих бил внимателен, в момента търговията с рубли е спекула.Почвам да гледам къде мога да купя рубли на тая промоция
В Револют работи. Туко що накупих да имаПри Wise също е ънъвейбъл да конвертираш в рубла.
Купил си си гъз папур за 2к паунда?£2000 за 287 310 РУБ.
Обичам да си бърша дупето с кинтиКупил си си гъз папур за 2к паунда?
Подсети ме за едно филмче с Джеки Чан, къде отива у Раша и му дават некви милиони да има за джобни.£2000 за 287 310 РУБ.
HAhaha искам няква снимка на тази транзакция за да знам дали наистина си идиот или само се бъзикаш тука...Обичам да си бърша дупето с кинти. Имал дал казват хората. При положение, че в момента САЩ продължава да пълни хазната на Русия, Европа е въпрос на време да осъзнае какви простотии прави и да махне финансовите санкции и ще говорим пак.
Евала на просто киро от едно най-просто лайно, което пищи истерично и се върти като ветропоказател в мнението си.Евала Киро![]()
Кирил Петков поиска оставката на Стефан Янев
По думите му нито един министър няма право на собствена външна политика, особено във „Фейсбук“btvnovinite.bg
Мъка.. мъка.. Гледам политически постове да не пиша и да не влизам в глупави форумни спорове и обяснения, но такива изказвания са жестоко нелепи.Евала на просто киро от едно най-просто лайно, което пищи истерично и се върти като ветропоказател в мнението си.
Просто киро върна боко на бял кон. Просто киро е пътник и правилно!
Възраждане внасят искане за оставка на кабинета в парламента. Познайте как ще гласуват герб, дпс, възрааждане, чааст от бсп и част от итн.
Оня ден се кле да се ръководи изцяло от интересите на народа, а днес ни обрича на икономическа разруха, понеже е жалка подлога на една отиваща си клика - нато и ес.
САЩ КУПУВА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ГАЗ И НЕФТ ОТ РУСИЯ. Това го обявиха вече няколко пъти в белия дом.HAhaha искам няква снимка на тази транзакция за да знам дали наистина си идиот или само се бъзикаш тука...
Виж файлът 22911
Русия е финансова разруха до месеци ако не се спрат...
А газта и нефта е следваща санкция от ЕС! И вече заплахата е не Русия дали ще го спре а ЕС дали ще спрат да го вземат без значение от цената! И дори Асен Василев потвръждава инфото и се готвим да вземаме САЩ газ през Гърция... което ще ни осигоро 70% от газа а 30% можем да преглътнем за известно време докато изградим връзки за още газ от Азербаджан и САЩ...
Дай шот с транзакцията, не се обняснявайПетрола удари
САЩ КУПУВА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ГАЗ И НЕФТ ОТ РУСИЯ. Това го обявиха вече няколко пъти в белия дом.