Карпов имаш предвид.Харпов
Гари Каспаров, един от най-умните хора на земята, идвал не веднъж в България,
Гари, ще те бие на шахКарпов имаш предвид.
Ходи навсякъде, където му платят
Е, то е задължително. Всички фашисти са против Путин.и фашист ще стане, стига само да е опозиция на Путин
Голяма, голяма... колко, па голяма опозиция да е? Аха и ще го бутне от президентския стол.а той е голяма опозиция.
Не думай.Гари, ще те бие на шах
Какво? И той ли не може?Не думай.
За кои глупости се оправдаваш? За твърдението, че в един и същи ден не могат да се случат повече от едно неща? Да, глупост е... И шефа на ЦРУ не е подозирал, че след изказването му едни специални влакове ще започнат да се движат из Русия, ама на...
Да тагнем @partytime - може да има мнение по въпроса за парцалите и лайната, дето мажат цялата държава.Лоша работа - трябва да се спират тея парцали и лайна, дето мажат цялата държава с лъжи и гнусни пропаганди, как може в държавата да ни живеят такива утрепки, и да работят ПРОТИВ нея, назад и назад да ни бутат.
Да тагнем @partytime - може да има мнение по въпроса за парцалите и лайната, дето мажат цялата държава
Защото мисля, че има някакво участие в него.Че мажат е ясно, но защо го тагваш винаги за сайта на Диляна Гайтанджиева?
Не, нямам ! Аз съм само пастир на истината и искам да я покажа на будните и разбиращи хора.Защото мисля, че има някакво участие в него.
Сайта показва гледна точка и е за хора с мозъци и широко отворени очи и стиснати задници а не обратното.п.с. Сайтът е муцка!
И аз съм системно ругана, ама за сестрите нищо не казваш.Между другото наши братя от този форум показващи и борещи се за истината и правото на хората да знаят истината а не да бъдат давени от заливащата ги помия и лъжливите медии бяха масово ругани и не разбрани !
И ти лъжеш теб.Американски десантен кораб и хеликоптери в района на "Северен поток" дни преди взривовете - Обективно
ВМС на САЩ са извършвали множество маневри през последните седмици в района на предполагаемата диверсия, довела до три теча на газ от „Северен поток“ 1 и 2. На 2 септември американски хеликоптер с позивна FFAB123 е извършил множество полети в района. Според сайта ads-b.nl този ден тази позивна е...obektivno.bg
Тея себе си лъжат
Тъжното е, че не е това причината.Репортерите на някой медии лежат на земята уж, че голяма война, докато зад тях жените се разкарват ...
Нормално отиваш за репортаж за пари и накрая няма нищо интересно и почваш цирк. Все пак тря се върнеш с репортаж