А не като ДБ. Всяко изказване за Украйна. Чак се чудя в кой парламент ще влиот яс
те тия нямат собственно мнение, правят това, което им се заповядва.А не като ДБ. Всяко изказване за Украйна. Чак се чудя в кой парламент ще влизат.
Това е статия, в която се дава трибуна на един укро фашист. Всеки взема от нея това, което му грабва вниманието. За мен акцентът е върху ''избивахме руснаците (колаборационистите) като свине'', а за теб - оправданието, което фашиста си е измислил за извършените зверства.Има го в същата статия, която ти даваш като меродавна, не знам.
Дали си го е измислил, не знаем. За другото знаем, че си го заслужават.Това е статия, в която се дава трибуна на един укро фашист. Всеки взема от нея това, което му грабва вниманието. За мен акцентът е върху ''избивахме руснаците (колаборационистите) като свине'', а за теб - оправданието, което фашиста си е измислил за извършените зверства.
Как го знаете? На база на каква информация? И кой си ти от разстояние стотици километри да определяш кой какво заслужава. И фашистите от азовстал заслужаваха да бъдат избити, ама когато техните ги думнаха в затвора, ремайнда квича като закланЗа другото знаем, че си го заслужават.
...каза, човека обявил цяла една страна за фашистки укро-кенеф, който трябва да бъде унищожен. На всички доносници и предатели на собствената си страна, това им е съдбата.И кой си ти от разстояние стотици километри да определяш кой какво заслужава.
Украйна НЕ Е СОБСТВЕНАТА ИМ СТРАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!На всички доносници и предатели на собствената си страна, това им е съдбата.
Май ще се окаже, че съм имала основание. Това е нация -боклук. Неблагодарно, нагло и нахално племе.каза, човека обявил цяла една страна за фашистки укро-кенеф, който трябва да бъде унищожен
А не като ДБ. Всяко изказване за Украйна. Чак се чудя в кой парламент ще влиот яс
те тия нямат собственно мнение, правят това, което им се заповядваА не като ДБ. Всяко изказване за Украйна. Чак се чудя в кой парламент ще влизат.
много ми е интересно, ти от къде четеш история, че в България малко са писателите и историците, които пишат истината, като ги сравня с други историци от поне накалко държави.Украйна НЕ Е СОБСТВЕНАТА ИМ СТРАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Набийте си го най-после в канчетата. Това са етнически руснаци, които след разпада на СССР, се оказват поданици на чужда държава. Прочетете историята най-после и спрете да се излагате.
Откъдето и да я прочетеш, ще разбереш, че Донбас и Крим (изконно руски територии) са придадени към територията на Украйна от Хрушчов в рамките на СССР, за да могат укрите също да имат индустрия. След разпада на СССР руснаците в тези руски територии се оказват украинци. Ако се чудиш дали са били щастливи от факта? Не са. За милиони руснаци това е било истинска трагедия. Не случайно при присъединяването на 4-те области миналия месец хората казваха ''чакахме този момент 30 години''.много ми е интересно, ти от къде четеш история, че в България малко са писателите и историците, които пишат истината, като ги сравня с други историци от поне накалко държави.
Етническите руснаци са мнозинство единствено в Кримския регион, така че всички тия мантри и референдуми са гола вода.Украйна НЕ Е СОБСТВЕНАТА ИМ СТРАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Набийте си го най-после в канчетата. Това са етнически руснаци, които след разпада на СССР, се оказват поданици на чужда държава. Прочетете историята най-после и спрете да се излагате.
Хубаво ама...Май ще се окаже, че съм имала основание.
кой си ти от разстояние стотици километри да определяш кой какво заслужава.
Глей кви пророци... Махам го, че е много злокобно.Тц, не! "Майната си" е израз за неопределено място, както сме в момента - дружки с ООН, Европа, Турция и т.н. При евентуален "Цар Киро" (до което ме съмнява и се надявам да не се стигне) отиваме на много точно определено място - 2м. под земята, ако имате късмет. Вариант 2 е да ни събират в урни, ако сме близко до ударната вълна... .
Пак се изпльоска по корем, пиле..Етническите руснаци са мнозинство единствено в Кримския регион, така че всички тия мантри и референдуми са гола вода.
Откъдето и да я прочетеш, ще разбереш, че Донбас и Крим (изконно руски територии) са придадени към територията на Украйна от Хрушчов в рамките на СССР, за да могат укрите също да имат индустрия. След разпада на СССР руснаците в тези руски територии се оказват украинци. Ако се чудиш дали са били щастливи от факта? Не са. За милиони руснаци това е било истинска трагедия. Не случайно при присъединяването на 4-те области миналия месец хората казваха ''чакахме този моме
значи и Турция също може да иска бившите османски територииОткъдето и да я прочетеш, ще разбереш, че Донбас и Крим (изконно руски територии) са придадени към територията на Украйна от Хрушчов в рамките на СССР, за да могат укрите също да имат индустрия. След разпада на СССР руснаците в тези руски територии се оказват украинци. Ако се чудиш дали са били щастливи от факта? Не са. За милиони руснаци това е било истинска трагедия. Не случайно при присъединяването на 4-те области миналия месец хората казваха ''чакахме този момент 30 години''.
Ами то си има етническа карта от преброяването в Украйна, няма нужда от задачки и глупави въпроси. Правиш ли разлика, между етнически руснаци и рускоговорящи ?Пак се изпльоска по корем, пиле..
Тогава се пита в задачката, защо жителите на Донецка и Луганска републики (Донбас) са гласували на собствен референдум през 2014г да станат автономни републики?
Ако това не са етнически руснаци, а украинци, защо са възроптали, че украинския режим им забранява да говорят на руски? Защо са бомбандирани и избивани от фашисткия режим в продължение на 8 години?
Добре, да приемем, че е така. Въпросът е защо населението на Донбас пожела автономия през 2014-15? Какво се случи тогава? Защо всичко си беше мирно и тихо преди това?значи и Турция също може да иска бившите османски територии
за това, че ги заселил с руснаци преди 100-150 години, не означава, че са руска територия, истинските земляци са татарите, които насила са изгонени от там
ако населението на Кърджали и ска автономия, дали по същия начин ще мислиш, моля отговор без ама ама...Добре, да приемем, че е така. Въпросът е защо населението на Донбас пожела автономия през 2014-15? Какво се случи тогава? Защо всичко си беше мирно и тихо преди това?
и друго: защо цитираш поста по 2 пъти? Един цитат е ок.
направо ми се плаче като видя всезнайковци като теб, не можеш да си направиш сметка, че от началото на конфликта Реджебката е най печеливш, комплексари сме си ние ама, иначе не гледаме нашата паницаРеджепката разпоредил започването на строеж на газов хъб за газ от Русия. Големи тъпанари май са турците