Пак ли си препила сутрешно в някоя кръчма в Л?Е, що така се подиграваш на зеленски? НекъФ обрат в чувствата или поредна неадекватност?
Последно редактирано от модератор:
Пак ли си препила сутрешно в някоя кръчма в Л?Е, що така се подиграваш на зеленски? НекъФ обрат в чувствата или поредна неадекватност?
Е, що така се подиграваш на зеленски? НекъФ обрат в чувствата или поредна неадекватност?
Пак ли си препила сутрешно в някоя кръчма в Л?
Нали репорта беше за име, или бъркам? Това, което и ти правиш в своя. Затрудявате ме като цяло с начина си на общуване в темата, но не мрънкам, явно си имате времето да го правите, ние админите да му мислим с ринането после. В тази тема виждам определени хора да се излагат, но щом казваш, брой ме и мен, че се излагам.@Blinky, много ли те затруднява модерацията? В смисъл: да махнеш целия пост и да предупредиш нарушителя? Колко па да сте си близки, мама му стара, та така се излагаш?
Айде, без имена, че става грубо. Нищо, че мен все така се обръщат, като тръгнат да ме хранят.Нещо се е притеснила, няма ядове.
Е тогава тя защо ме нарича с име? Аз не виждам какъв е проблема - виж и предните постове. Кви са тея детски истории не разбирам.Айде, без имена, че става грубо. Нищо, че мен все така се обръщат, като тръгнат да ме хранят.
Някои не го приемат добре. Това е достатъчно да го знаеш. Ако решиш, махаме и твоето. Или по-скоро тя да бъде така добра да го направи щом държи да не се ползват имена, да видим кой с какво се излага.Е тогава тя защо ме нарича с име? Аз не виждам какъв е проблема - виж и предните постове.
Вместо да използваш множествено число, направо си поговори с твоето протеже - може на лични. И обидите, и личните данни идват основно от него. Когато го няма си спорим супер културно. Дори съмишлениците му сигурно го забелязват.Ето, доволно, няма имена. Просто спрете с тази тупотия вече в 814 страници от които 1/4 са лични нападки и обиди. Не знам как точно трябва да го напиша. Нали не очакваш от всичко това да излезе нещо положително. Като не можете да водите такива разговори нормално, просто спрете. Не знам кое му е сложното?
много внимание се обръща на тоя руски конспираторски трол.Някои не го приемат добре. Това е достатъчно да го знаеш. Ако решиш, махаме и твоето. Или по-скоро тя да бъде така добра да го направи щом държи да не се ползват имена, да видим кой с какво се излага.
Ще си поговоря, да. Не, че не ти вярвам, но не мисля, че само от него тече "красота". Прекалено много съм я модерирал тази тема, за да ми излезеш, че само той сипва така тежко. И това с протеже....го доказва.Вместо да използваш множествено число, направо си поговори с твоето протеже - може на лични. И обидите, и личните данни идват основно от него. Когато го няма си спорим супер културно. Дори съмишлениците му сигурно го забелязват.
Няма значение, важното е да не си нарушавате личното пространство, което някои си пазят. Но май вече е късно за това ми предупреждение.много внимание се обръща на тоя руски конспираторски трол.
Махнато е. А относно кой се излага: аз не съм модератор, който модерира тенденциозно. В репорта пише "лични данни", което би трябвало да е част от правилата, ако изобщо някъде фигурират.Или по-скоро тя да бъде така добра да го направи щом държи да не се ползват имена, да видим кой с какво се излага.
Тук съм съгласна. Чак търсят лична информация като обсебени. Хора без работа и с увредена психика.много внимание се обръща на тоя руски конспираторски трол.
НалЕ искаше отговор за боНбето у Полша, е вече са квит.Украинците само жилищни блокове могат да уцелват изглежда
Ракета от НАТО уцели сграда в Киев, градът без ток и вода за...
80% от домакинствата в украинската столица нямат вода и електричество след руския ракетен обстрел Фрагмент от зенитна ракета ЗРК IRIS/T или NASAMS е на...www.marica.bg
... ама нормално, все пак от 15 години практикуват
Махнато е. А относно кой се излага: аз не съм модератор, който модерира тенденциозно. В репорта пише "лични данни", което би трябвало да е част от правилата, ако изобщо някъде фигурират.
Тук съм съгласна. Чак търсят лична информация като обсебени. Хора без работа и с увредена психика.
Сега аз ли станах обект да на приятните ти слова. Кофти, още с тагването ми тук знаех, че не е на добре работата.Махнато е. А относно кой се излага: аз не съм модератор, който модерира тенденциозно. В репорта пише "лични данни", което би трябвало да е част от правилата, ако изобщо някъде фигурират.
Съжалявам, че не са ти приятни, но за разлика от тези на личнното ти протеже, не съм използвала обиди. Неговите явно са ти приятни. Тоя разговор го водим от лятото. Жалко, че си решил да се правиш на луд до последно.Сега аз ли станах обект да на приятните ти слова.
По-важният въпрос е: защо ти беше толкова важно да го научиш? Аз изобщо не се интересувам ти, или който и да е друг къде живеете. Разбираш ли колко сбъркано е това???????????? Тотално, ама мега сбъркано е да търсиш къде живее опонента, пък и да го плеснеш в темата. Каква полза ти донесе? Изложи се яко - ето каква.Впрочем селото не е лична данна, адреса е, града/селото не е.
И аз съжалявам. Много откровени думи, но честно казано знам какво съм модерирал, от лятото насам, и трудно мога да ти се доверя относно обидите. Правя се на луд за всичко в темата, защото ако зависи от мен, щеше да е изтрита от много време.Съжалявам, че не са ти приятни, но за разлика от тези на личнното ти протеже, не съм използвала обиди. Неговите явно са ти приятни. Тоя разговор го водим от лятото. Жалко, че си решил да се правиш на луд до последно.