deffnews
Well-Known Member
То е очевичдно, че сте едни и същи. Може и да се вземете, да съберете двете половинки в едно цяло.Нанди и Ноке са един и същи човек.
То е очевичдно, че сте едни и същи. Може и да се вземете, да съберете двете половинки в едно цяло.Нанди и Ноке са един и същи човек.
Абе, къв е тоя зор да чифтосвате обвързани вече хора?То е очевичдно, че сте едни и същи. Може и да се вземете, да съберете двете половинки в едно цяло.
Признавам, че подписа ти те описва много добре, с изключение на първата фраза.Абе, къв е тоя зор да чифтосвате обвързани вече хора?
Дефнюз и Ретард са един и същи човек.
Не съм обвързан ама съм обсаден.Абе, къв е тоя зор да чифтосвате обвързани вече хора?
Дефнюз и Ретард са един и същи човек.
Ти не беше ли голям с деца даже?Не съм обвързан ама съм обсаден.
Ти па що реши, че теб визирам?Не съм обвързан ама съм обсаден.
Щото знам че ти не си.Ти па що реши, че теб визирам?
Скоро ще се приключат и ще се свърши, споко. Всички на това се надяваме!Личното ми мнение е Русия по-бързо да ги приключват и да се свършва.
Ще си платиш за всички донесения, много скоро...Щото знам че ти не си.
Поне не задълго.
Тва зеления екран кво ли не прави.Страхливеца, гей, наркоман Заленски на посещение в Бахмут,
Мне.Ти не беше ли голям с деца даже?
Грешен подход. Трябва да клатиш някоя паненка и тогава автоматично ще придобиеш истинска експертиза и огромен авторитетМне.
Само се представям за такъв по форумите че да имат по-голем авторитет мненията ми.
Айде пак докопахме топ секретните документи. Нема тайни, Нема!!Russia's military is circulating a document called "
Па те не са си тръгвали от 2014-та. И кво???а представям си, ако НАТО вземат, че отидат до Украйна.
След като дерусифицират там, няма да е зле и тук да направят една чистка, като махнеш руската паплач - автоматично получаваме бонус - без конспиратори, антиваксърчета и други нередовни с централния мозък.
Не си обсаден, никой няма толкова профили, колкото теб, @nandibandiНе съм обвързан ама съм обсаден.
Не, ще се спретне един народен съд набързо...Концлагерите ще ги отваряте ли? Или директно в газовата камера...