Украйна - Русия какво ви е мнението

e4cbcb046dbe831404c11e8cc2977b897149902268c355e3036da930d4c94e3c_1.jpg

Междувременно в реалния свят:

Оно ахмак Етера нали бактиса от чакане да му качат биометричните данни в облака...

Аз па не чактисах много файдата от ползата... като земем новите карти с чипове щели сме да пътуваме по-насекъде по-спокойно и по като европейци?

Последно редактирано:
щели сме да пътуваме
Щели сте дръжки. Като почнат да ти мерат въглеродния отпечатък и до външния клозет нема да имаш право да отидеш.

Което ме подсети за един виц:

Градско чедо гостува на един дедо на село. При първия повик на природата се наложило да посети нужника, който се намирал в доста отдалечена част на двора. Връщайки се младежът отбелязал: ''Дедо, много ти е далеч тоалетната'', на което дедото отговорил: ''А, не е, ако тръгнеш навреме''. :p

Ремайндера съвсем изпатка :)
Вече и той не вярва ма укрофейковете, затова мина на мемета :D

Да каже Ретарда с колко точно са завишени бройките тоя път. Руското министрество на отбраната съобщава за над 600 убити украински войници в Краматорск и още толкова ранени. Киев естествено отрича напълно, ма те кога ли са казали истната..

Кремъл провежда отново етническо прочистване на кримските татари​

Властите в Москва еднозначно обозначиха този народ като политически „неблагонадежден“

Последно редактирано:
Санкциите работят, особено в ЮК!

1673291089951.png

Който има абонамент в The Telegraph може да отвори цялата статия и да я постне да се посмеем.

Изми ли тоалетните в Англия днес?
Аз съм тоя дето казва на нерализираните програмисти и инжинери от Полша и България кои тоалетни да мият.

Аз съм тоя дето казва на нерализираните програмисти и инжинери от Полша и България кои тоалетни да мият.
По форумите, айде лягай, че утре те чакат тоалетните на западняците, максимум час два още можеш да си хейтиш животеца.

По форумите, айде лягай, че утре те чакат тоалетните на западняците, максимум час два още можеш да си хейтиш животеца.
Съвсем ти е изкипял мозъка човек. Ти си основния с хейта тука. Ама така нещастните хора друго нямате. Трябва днеска да измисля една две гаври за поляците от нощната смяна много мързелуват напоследък.

Съвсем ти е изкипял мозъка човек. Ти си основния с хейта тука. Ама така нещастните хора друго нямате. Трябва днеска да измисля една две гаври за поляците от нощната смяна много мързелуват напоследък.
Те полякините достатъчно ги гаврят мангалите. Затова наркомана е толкова нервен :D

Докато мастурбира на ус клипове в тубата жена му бръмчи някъде из махалата...

Текстово меме:

Демокрация да бъдело - да си казваш мнението. Кажеш го - комунист си бил.
На запад да си идел, там било бъдещето - идеш.. смее ти се, берач си бил, чистач.
На 19 немал пропуснат парламентарен контрол, на 30 реве по форумите - не му били платили. Пуска чатове.

Edit: Имало го и на картинка
f4b.png

Последно редактирано:
Те полякините достатъчно ги гаврят мангалите. Затова наркомана е толкова нервен :D

Докато мастурбира на ус клипове в тубата жена му бръмчи някъде из махалата...

Мангал е майка ти, педерастче долно. Просто ви връщам обидите, като единственото което можете да правите е това. Не ви е много приятно а? Трябва да се слиза на вашето ниво, друг начин няма, в началото правех опити, ама няма как да пиша дълги постове , и да ми се връща с един ред обиди - ще ви соля както вие солите.

Вървят ли фалшивите новини по фейсбуук? Гледам ги продаваш лайнянките? Изпобаннаха ти женските профили у фейса?

в началото правех опити,
Кога е било това начало? До 2-3 годишна възраст? Човече, ти имаш тотално изкривена представа за себе си, а си мислиш, че можеш да имаш обективен поглед върху един толкова сложен геополитически конфликт.

Месеци наред правиш внушения, че съм пияница, и то без изобщо да съм коментирала нещо свързано с теб. Не е приятно да те обиждат и да намесват личния ти живот, а? Сега се замисли редно ли беше да ми изпльоскаш тук име и адрес само защото имам различно от твоето мнение?

Тва дето са те насолили колегите е напълно заслужено. Каквото повикало, такова се обадило.

Кажи сега за 600-те убити войници в Краматорск. Лъже ли руското министерство на отбраната или авторите на ''призрака на Киев" отново лъготят, за да буустват морала на войската?

Горе