Украйна - Русия какво ви е мнението

Да каже Ретарда с колко точно са завишени бройките тоя път. Руското министрество на отбраната съобщава за над 600 убити украински войници в Краматорск и още толкова ранени. Киев естествено отрича напълно, ма те кога ли са казали истната..

Сега се замисли редно ли беше да ми изпльоскаш тук име и адрес само защото имам различно от твоето мнение?
А ти защо будалкаш аудиторията че живееш в Св? Наскоро беше станало дума за локации и си викам "боже тая защо се прави на луда - нали живее в Св?". Добре че беше Ремайнда да сподели прецизно инфо.

А ти защо будалкаш аудиторията че живееш в Св? Наскоро беше станало дума за локации и си викам "боже тая защо се прави на луда - нали живее в Св?". Добре че беше Ремайнда да сподели прецизно инфо.
Никога, ама никога не съм твърдяла, че живея в Своге. Винаги съм казвала (с гордост), че съм на село. Споменавала съм Своге по много поводи, откъдето идва заблудата ти. Нямам вина, че си възприел информацията погрешно.

Комедийният филм "Чебурашка" стана най-касовият руски филм в историята на вътрешното разпространение, според Единната федерална автоматизирана информационна система.

2023-01-08-22-48-25-3n5cy1.75b475fabf9db2602ab72a90196c994d.jpg

Интелигентният град е част от националния проект за цифрова икономика на Руската федерация. Основният принцип на неговото прилагане: "умен град" - "умна улица" - "умна къща ".

Стандартът на проекта Smart City беше одобрен от Министерството на строителството и жилищно-комуналните услуги на Руската федерация през март 2019 г. От него се ръководят градовете, участващи в проекта за градска дигитализация.

Министерството на строителството на Руската федерация възнамерява да превърне градовете с агресивна среда в екологично и комфортно пространство до 2024 г. като част от проекта Smart City. Центърът за управление на града ще стане интелигентен - единен пулт, градската диспечерска служба ще бъде оборудвана с електронна база данни с актуална информация за параметрите на функциониране на града.

ISO-37120.jpg

280521-web-0001006.jpg

280521-web-00010023.jpg

280521-web-00010026.jpg

1662379134_1519827183_720-480.jpg

132651.jpg

Не е лесно да си луд през 2023 г...
Няма нужда от самопризнания, Левъре, ние знаем за теб още от миналата година. Но те приемаме такъв, какъвто си, приятел.

Комедийният филм "Чебурашка" стана най-касовият руски филм в историята на вътрешното разпространение, според Единната федерална автоматизирана информационна система.

Интелигентният град е част от националния проект за цифрова икономика на Руската федерация. Основният принцип на неговото прилагане: "умен град" - "умна улица" - "умна къща ".

Стандартът на проекта Smart City беше одобрен от Министерството на строителството и жилищно-комуналните услуги на Руската федерация през март 2019 г. От него се ръководят градовете, участващи в проекта за градска дигитализация.

Министерството на строителството на Руската федерация възнамерява да превърне градовете с агресивна среда в екологично и комфортно пространство до 2024 г. като част от проекта Smart City. Центърът за управление на града ще стане интелигентен - единен пулт, градската диспечерска служба ще бъде оборудвана с електронна база данни с актуална информация за параметрите на функциониране на града.

ISO-37120.jpg

280521-web-0001006.jpg

280521-web-00010023.jpg

280521-web-00010026.jpg

132651.jpg

Етер ефенди, харно си забелязал че за градовете става дума.

Ако все още не чактисваш, погледни си подписа.

ISO-37120.jpg

280521-web-0001006.jpg

280521-web-00010023.jpg

280521-web-00010026.jpg

132651.jpg

Оня ден попадам на видео на онова ютубърче с очилцата Мартин некъв си, дето много държи да ни информира, че е чело важни книжки. Заглавието на видеото: ''участва ли Путин в плана за нов световен ред'' - или нещо от сорта. Веднага отварям да чуя нещо, което ме човърка отдавна, ама тцъ! Празни цитати от дебелите книжки и накрая ''вие ми кажете какво мислите по въпроса''. Викам си, баси лаика - наш Етерчо го е отнесъл с 200 тоя. И те така те..

Един от двойниците на Владимир Владимирович
Putin.jpg

поздравява Нандибанди за нова година.

Код:
<iframe src="http://kremlin.ru/misc/70315/videos/5214" width="640" height="360" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Оригиналният В.В., убит през '94 по време на провеждането на Световното първенство.
w720h405fill.jpg

Имаш лайк от Карлуково...

Оня ден попадам на видео на онова ютубърче с очилцата Мартин некъв си, дето много държи да ни информира, че е чело важни книжки. Заглавието на видеото: ''участва ли Путин в плана за нов световен ред'' - или нещо от сорта. Веднага отварям да чуя нещо, което ме човърка отдавна, ама тцъ! Празни цитати от дебелите книжки и накрая ''вие ми кажете какво мислите по въпроса''. Викам си, баси лаика - наш Етерчо го е отнесъл с 200 тоя. И те така те..
А, Мартинчо. Аз на Йън Дейвис - дебелия, англичанеца от видеото с веселата Уитни, дето разгада, че нанотех у вакс са фейк...без нито един опит с магнетче; щото е много отворена и има самочувствие; ма тя малка бе, 30 и нещо, лапе още - 10 пъти му казах в едни сайтове и форуми, че като ми изкарва само международните споразумения и общи изявления, без да сипва история и актуално инфо, поне наполовината на това, което се сипва в западните алт-сатчета за западните герои от грейт ресета, никой няма да разбере и ще продължават "Путин може да е бил ученик на Шваб" и "той е участвал, но вече не..". То се напрАви нещо на засегнат ли, не знам кво..

Сигурно щото нахулих един негов обожател дърт анархист (като Йънката). Викам, къде бате си го виждал това общност без йерархична структура? Няма ли естествена разлика между хората, по-силни и по-слаби, по-умни и по-тъпи..? Ама по-грубичко де, щото той скочи нещо......:):):)

(тва и за артик контра поздрав; и за левърчето, айде от мен да мине;))

от видеото с веселата Уитни, дето разгада, че нанотех у вакс са фейк...без нито един опит с магнетче; щото е много отворена и има самочувствие; ма тя малка бе, 30 и нещо
За Уитни Уеб ли говориш??? Значи, умреш да ми сваляш кумирите от пиедестала. :D

А тоя Йън Дейвис ми е крайно непознат. Ще го чекна след работа да видя какво представлява.

Иначе, Нанде, са сравнително от яките от сектора, даже горе-долу сред най. Йънчо има някои неща, дето почти никой друг не ги пише, Уитнито също има на ънлимитехангоут сайтчето разни неща с подробности и източници за абсолютно всичко (от статиите), на разни биващи автори, дето може би тия работи ги няма на много места. Обачи... не може така. нали за грейт ресето говорим? Е, стигаме до февруари и сме тук. Кои са главните участници? Е, как аджеба, не ми изкарваш не равностойно, а поне наполовина инфо за тях? Не наполовина, те 5% инфо не изкарват, и 2% вярно инфо в правилен контекст (айде Йънчо изкарва, но общи неща и никакви детайли). Никой не изкрва инфото, чаткаш ли? Буквално нито един западен алт-герой.

Абсолютно никой от популярните, които ги четат повечето хора. А тия по-малките, сред тях има някои дето не стават за чеп за зеле - некви антируснаци, дето черпят инфо почти от тия на наще укрите, фейкометните източници, дето за тях Запада е нищо лошо, и покрай съмнителните или директно фекчета, ми повтарят "в Русия е авторитаризъм", "олигарсите", "свободата". Знайм го тва, то ясно. Ти дай малко инфо с източници от Русия относно основното за което гопворим, тва засиленото от 2020, дето сички го искат. Не, почти никой.
Ужас бат' Нанди:D

Препечатват от популярните "разбирачи по Русия", дето, ако не знаех, че Русия прави точно същото, бих казал, че са платени рубладжии. Ама кви рубладжии, като Русия играе 100% същото. Може пак да се бият, но кво от тва? Тъй че тия разбирачи по Русия с никви факти+РТ, и тн, дори да са рубладжии, нема значение. Няма Русия срещу Щатите в нулировката, 100%, нали ги следя ежедневно. Пътни карти, стратегии и ала-бала, всичко важно, нищо от което го няма по надеждните десни и незнамкви алт-сайтчета. Утре си стискат кунките Владо и Джо, примирие, (Зеленко го пенсьонират от световен герой), и кво мислиш че ше стане?:)

Как става тая работа? Или са жестоки некомпетенти по въпроса, или са малоумни (а те не са), или са агенти на НСР-то. Различно, от всеки тип има. Тука не говорим за Русия, говорим за резетчето, ако ще Зимбабве да са на местото на Русия. Който участва, той. И? Наще бълват нищо, простотии и препечатки на агентите разбирачи по Русия без 2 факта и с 300 изкривени. А алт-публиката сиебаламамата - взимат на доверие като топъл хляб. Не съм вервал, че са толко гламави. Не са прости, има умни и много компетентни. Обаче свикнали, че доверените им медии ще ги информират точно. Точно обратното. Тва па ако не е агентурно мероприятие, кво е? Толкова масово...:):):)
//
Что читали россияне в 2022-м
..
Второе место занял британский классик Джордж Оруэлл и его роман-антиутопия «1984» — в 2022-м продажи книги выросли на 45%."

Някой ми разправяше скоро, че я четял. Същата война от книжката, защо ли я четат така много.. Значи са по-умни от тъпите западняци с мулти претенции. Те, там наистина имат чувство за превъзходство и си мислят, че техните алт-герои са разкрили цялата истина, а те, читателите са горди, че я знаят, а не са се вързали на "Зеленски герои...". Те разкриха схемата на НСР-то бе, аз ти казвам. И то без ич да се напъват, а само слушат и четат ултра експеритета от алт-върхушката. Ми да ги нулират, що да не....:D

-
*А, като казах Зимбабве, се сетих (не че се сетих, ми нарочно го казах, да мога после да кажа, че съм се сетил и да цъкна клипчето:))

Айде тогава :D

За Уитни Уеб ли говориш??? Значи, умреш да ми сваляш кумирите от пиедестала. :D

А тоя Йън Дейвис ми е крайно непознат. Ще го чекна след работа да видя какво представлява.
Ма готини са и двамата бе, нали ти казвам, от най-готините. Ама са много зле относно руската врътка, а тва само по себе си е много зле, ни мож тъй, кака (правят се, особено Йън, не знам ква точно им е играта). *Йън е този от последния клип, който пусна с Уитни, дето говори с нея. Дебелия с катинарчето (или козя брада беше).:)

Ма готини са и двамата бе, нали ти казвам, от най-готините. Ама са много зле относно руската врътка, а тва само по себе си е много зле, ни мож тъй, кака (правят се, особено Йън, не знам ква точно им е играта). *Йън е този от последния клип, който пусна с Уитни, дето говори с нея. Дебелия с катинарчето (или козя брада беше).:)
Е, Уитни си каза в едно интервю ''вижте какво правят Русия и Китай - и те са в кюпа'' - викам си айде и тая е чела Етера.

Иначе, убаво ги критикуваш, ама и ти не казваш нищо в прав текст. Пускаш материали, некви намеци, ама твоето твърдо мнение нещо ми се губи. Искаш да ни накараш сами да стигнем до истината, обаче да знаеш, че ако бяхме способни, досега да сме го постигнали. ;)

Някой ми разправяше скоро, че я четял. Същата война от книжката, защо ли я четат така много
Сещам се за кого говориш. ;)

Оня ден чета Столтенберг казал, че мирът ще се постигне, като още по-яко се въоръжи уйня. Сетих се за лозунга ''войната е мир''. Ба го тия как преписват. Никаква креативност.

В нета е пълно със снимки и видеа на умрели орки от Бахмут - там пък кво се обърка? 40 пъти РФ обявяваше за превзет :hankey:

Сенките нещо не ми се виждат както тряа - експертите по фейк да кажат - някой от педерузите от форума може да почва с менталните гимнастики сега.

Етериум пак се явява "мета" или класификатор на конспираторите, обаче хорицата книги издават, донейшъни събират, рекламки показват... и в свободното си време го банват.

Нашият ни канал има, ни книга, ни блог пише.
Обаче еша му няма в секцията с коментарите... допреди да изяде бана :rolleyes:

Йън е този от последния клип, който пусна с Уитни, дето говори с нея. Дебелия с катинарчето (или козя брада беше).:)
Мило, имаш грешка. Ти говориш за Глен Бек, който е американец.

Иън Дейвис е наистина англичанин, ама е некъв си икономист.

Айде от Глен най-новото, което върви на живо в момента

Етериум пак се явява "мета" или класификатор на конспираторите, обаче хорицата книги издават, донейшъни събират, рекламки показват... и в свободното си време го банват.

Нашият ни канал има, ни книга, ни блог пише.
Обаче еша му няма в секцията с коментарите... допреди да изяде бана :rolleyes:

Тези конспирации лежат на някаква доза истина и инфлуенсъра просто започва да украсява и разтяга локуми по дадена тема - ресета примерно. Правят парички хората, а шараните по цял ден събират това инфо, пльосват го по форумите и социалните мрежи и се чувстват значими, защото са разгадали голямата игра. Все пак на инфлуенсъра това му е работата.

Какво е инфлуенсър? Това наименование идва от глагола influence, който означава оказвам влияние.

При някои хора в темата май са прекалили с влиянието, но важното е, че голямата картина и е ясна...

О, санкциите си работят перфектно. Всичко върви точно по план. Дългосрочен, дългосрочен... колко па да е дългосрочен тоя план? До 2030г. влиза в сила. Който иска факти, да гледа и слуша. Споменава се и аферата ''СВО в Украйна'', която е втората глобална глава от Плана. Първата е Ковид 19. ;)

Виждаш ли кво става като пишеш в един форум с Манди Равденска, Ванчовски, Фастюту и Лявъреждо, мило? И с чугунената глава КонТрьо. Те са хищни живот и ядат мозък. Ти хубаво че имаш достатъчно, ама в тая компания..

Горе