Иначе, Нанде, са сравнително от яките от сектора, даже горе-долу сред най. Йънчо има някои неща, дето почти никой друг не ги пише, Уитнито също има на ънлимитехангоут сайтчето разни неща с подробности и източници за абсолютно всичко (от статиите), на разни биващи автори, дето може би тия работи ги няма на много места. Обачи... не може така. нали за грейт ресето говорим? Е, стигаме до февруари и сме тук. Кои са главните участници? Е, как аджеба, не ми изкарваш не равностойно, а поне наполовина инфо за тях? Не наполовина, те 5% инфо не изкарват, и 2% вярно инфо в правилен контекст (айде Йънчо изкарва, но общи неща и никакви детайли). Никой не изкрва инфото, чаткаш ли? Буквално нито един западен алт-герой.
Абсолютно никой от популярните, които ги четат повечето хора. А тия по-малките, сред тях има някои дето не стават за чеп за зеле - некви антируснаци, дето черпят инфо почти от тия на наще укрите, фейкометните източници, дето за тях Запада е нищо лошо, и покрай съмнителните или директно фекчета, ми повтарят "в Русия е авторитаризъм", "олигарсите", "свободата". Знайм го тва, то ясно. Ти дай малко инфо с източници от Русия относно основното за което гопворим, тва засиленото от 2020, дето сички го искат. Не, почти никой.
Ужас бат' Нанди
Препечатват от популярните "разбирачи по Русия", дето, ако не знаех, че Русия прави точно същото, бих казал, че са платени рубладжии. Ама кви рубладжии, като Русия играе 100% същото. Може пак да се бият, но кво от тва? Тъй че тия разбирачи по Русия с никви факти+РТ, и тн, дори да са рубладжии, нема значение. Няма Русия срещу Щатите в нулировката, 100%, нали ги следя ежедневно. Пътни карти, стратегии и ала-бала, всичко важно, нищо от което го няма по надеждните десни и незнамкви алт-сайтчета. Утре си стискат кунките Владо и Джо, примирие, (Зеленко го пенсьонират от световен герой), и кво мислиш че ше стане?
Как става тая работа? Или са жестоки некомпетенти по въпроса, или са малоумни (а те не са), или са агенти на НСР-то. Различно, от всеки тип има. Тука не говорим за Русия, говорим за резетчето, ако ще Зимбабве да са на местото на Русия. Който участва, той. И? Наще бълват нищо, простотии и препечатки на агентите разбирачи по Русия без 2 факта и с 300 изкривени. А алт-публиката сиебаламамата - взимат на доверие като топъл хляб. Не съм вервал, че са толко гламави. Не са прости, има умни и много компетентни. Обаче свикнали, че доверените им медии ще ги информират точно. Точно обратното. Тва па ако не е агентурно мероприятие, кво е? Толкова масово...
//
РБК опросил главные электронные и аудиобиблиотеки, книжные магазины и издательства, чтобы подвести итоги читательского 2022 года
www.rbc.ru
Что читали россияне в 2022-м
..
Второе место занял британский классик Джордж Оруэлл и его роман-антиутопия «1984» — в 2022-м продажи книги выросли на 45%."
Някой ми разправяше скоро, че я четял. Същата
война от книжката, защо ли я четат така много.. Значи са по-умни от тъпите западняци с мулти претенции. Те, там наистина имат чувство за превъзходство и си мислят, че техните алт-герои са разкрили цялата истина, а те, читателите са горди, че я знаят, а не са се вързали на "Зеленски герои...". Те разкриха схемата на НСР-то бе, аз ти казвам. И то без ич да се напъват, а само слушат и четат ултра експеритета от алт-върхушката. Ми да ги нулират, що да не....
-
*А, като казах Зимбабве, се сетих (не че се сетих, ми нарочно го казах, да мога после да кажа, че съм се сетил и да цъкна клипчето
)
Айде тогава