Украйна - Русия какво ви е мнението

Ти ли беше в основата на събарянето на Бастилията?
Мой далечен роднина от Льо Авр.
Не мога да се похваля с участие в Мастилията, но хапнах от пастичката на Миме-Тонито, докато беше свежа пухкавела.

Г-н и г-жа Уеб? Но кои са те?:) Абе върти ми се нещо в главата за баща й, но не излиза. Я раздуй??
Whitney Alyse Webb е една много интересна личност. Не знам със сигурност нищо, и на мен ми се върти в главата нещо. :) Информация няма а хората, които знаят не говорят . Дори когато търсиш в гугъл за нея излиза съобщение "Some results may have been removed under data protection law in Europe" . Говори се, че това не е истинското и име. За възрастта и само се гадае, казват около 32, но нищо и никога със сигурност.
Баннаха я от Пейтриън, което ми припомня за повечето, особено български "ютубъри" , които твърдят, че Пейтриън е "free speech" платформа но са в огромна грешка. Както и да е. За това именно правят платформата Unlimited Hangout с още няколко човека.
Има гръб- протекция (на държавно ниво) и материали, които могат да уличат много хора. В тясна връзка с голяма мрежа от независими журналисти, работещи по независими платформи.
За повече, без бой не казвам :D

Whitney Alyse Webb е една много интересна личност. Не знам със сигурност нищо, и на мен ми се върти в главата нещо. :) Информация няма а хората, които знаят не говорят . Дори когато търсиш в гугъл за нея излиза съобщение "Some results may have been removed under data protection law in Europe" . Говори се, че това не е истинското и име. За възрастта и само се гадае, казват около 32, но нищо и никога със сигурност.
Баннаха я от Пейтриън, което ми припомня за повечето, особено български "ютубъри" , които твърдят, че Пейтриън е "free speech" платформа но са в огромна грешка. Както и да е. За това именно правят платформата Unlimited Hangout с още няколко човека.
Има гръб- протекция (на държавно ниво) и материали, които могат да уличат много хора. В тясна връзка с голяма мрежа от независими журналисти, работещи по независими платформи.
За повече, без бой не казвам :D

На 33 е. 17 Октомбре 89-та

Вероятни майка и баща: Лейг и Ричард.
Не е завършила журналистика, ма предимно туй е бачкала, предимно в Чили

webb.png

Завършила е Теология ( богословие) и Биология.

Те там живеят с партньора й и дъщеря им от 2014г.
Мхм, не видим нищо загадъчно околЕ таа личност.

Пригожин няма как да не каже, че украинците се бият добре в Бахмут и Соледар, досега е загубил около 20 хиляди затворници там, докато украинските загуби са около 3000.
Тоя филм го гледахме вече няколко пъти - руснаците хвърлят всички сили да завземат някое парче земя с цената на огромни загуби, и когато силите и запасите им се изчерпат, украинците отново атакуват и освобождават голяма част от страната си.
Един дърт китаец е казал много отдавна “не спирай противника си, когато допуска грешка”, с челните атаки срещу ешелонирана отбрана руснаците правят точно това, което украинците искат - изразходват безсмислено силите си.
Както и да е, наистина не е лесно на хората там, но те знаят за какво се бият и затова го правят и ще го правят.

ЧВК "Вагнер" е формирана от ЧВК "Славянски корпус", която действа в Сирия от 2013 г. и е базирана в Краснодарския край. Bell съобщи, че Генералният щаб е предложил създаването на компанията в края на 2000-те години. Пригожин няколко години отричаше връзката си с ЧВК Вагнер и многократно съдеше медиите заради това....

Може, въпреки че четем, руснаците да си честитят победата за Соледар.

Ето един прочит на ситуацията и от украинска страна:

Завършила е Теология ( богословие) и Биология.

Те там живеят с партньора й и дъщеря им от 2014г.

Стара информация. Първото ѝ дете е от чилиец, но има второ от англичанин - парясница недна.

Относно родителите: в няколко интервюта Уитни споменава, че от дете има проблем с доверието към възрастни и авторитети, в голяма степен заради родителите си. Не казва какво точно е причинило недоверието към тях.

Клюкарим си.. :)

Анонимните, ще ви хаква чиповете, които вече ще имате.

Ма, все се чудя що говориш във 2-ро лице мн.ч??? Ние ще имаме, а ти не! Ти как планираш да се спасяваш, щото и ние искаме? :)

Тъпите, шибани поляци

1673422934026.png

Стара информация. Първото ѝ дете е от чилиец, но има второ от англичанин - парясница недна.

Относно родителите: в няколко интервюта Уитни споменава, че от дете има проблем с доверието към възрастни и авторитети, в голяма степен заради родителите си. Не казва какво точно е причинило недоверието към тях.

Клюкарим си.. :)
Това е нишан за "daddy issues" при жените.

Нали казах че е хипарка - още като погледнеш визията и начина на говорене се разбира, нема нужда да й гледам биото.

Такива на около 20 тръгват да обикалят света на автостоп, обаче закономерно пука гума някъде - в Чили, в случая, и си остава там да се отдава на свободолюбие, ама вече стационарно.

Това е нишан за "daddy issues" при жените.

Нали казах че е хипарка - още като погледнеш визията и начина на говорене се разбира, нема нужда да й гледам биото.

Такива на около 20 тръгват да обикалят света на автостоп, обаче закономерно пука гума някъде - в Чили, в случая, и си остава там да се отдава на свободолюбие, ама вече стационарно.

То кат се замислиш, почти няма жена, която няма "daddy issues", щото мъжете са кофти бащи в голямата си част. Кат станат дядовци се сещат, че малките същества имат нужда от внимание. ;)

Ти като "женски'' татко е добре да помислиш, че утре щерката ш'ти доведе някой като тебе. :)

Ти като "женски'' татко е добре да помислиш, че утре щерката ш'ти доведе някой като тебе. :)
Е аз закво мислиш се образовам по темата.. :oops:

Имало и мислещи хора във Франция - Пер Дьо Гол, който е внук на Шарл Дьо Гол :

"Разбира се, смятам, че е изключително важно Франция да запази и да съхранява, да насърчава връзките на разбирателство и сътрудничество с Русия, на първо място чрез историческите връзки, чрез общите съдби, които ни обединяват, защото съхраняването и запазването на връзката с Русия е гаранцията за стабилност и просперитет на Европа и на света.

За жалост, понесените последствия от сегашната криза се отразяват в Европа и света, и във Франция, и всички страдат от тях и те силно отслабват това равновесие, което дядо ми винаги се опитваше да запази, дори и в най-трудните моменти от историята и през целия период на Студената война, още от началото на Втората световна война. Русия е страна от лагера на победителите, заедно с Франция, срещу нацистката окупация и моят дядо винаги е правил усилия да запази тази връзка с Русия, винаги.

Смятам, че е в интерес на Франция да продължава тази политика, и да продължава този баланс, защото това има ключово значение за стабилността в Европа. Мисля, че общественото мнение започва да осъзнава извратените игри и американските лъжи и най-вече тези на НАТО, които използват кризата в Украйна, за да дестабилизират Европа, тъй като Европа, обединена с Русия, представлява блок, който е силен както политически, така и икономически, културно, социално.

Това са около 500 милиона души, които след войната във Виетнам и след икономическата криза, успяха, обединени, включително да изоставят и златния стандарт на долара, докато американците винаги се опитваха със сила, хитрост и политика да компенсират тази загуба на влияние – както политическо, така и икономическо – да компенсират загубата на влиянието на долара като единствена разменна валута в света, което продължават да правят и сега.

Искам да кажа... противопоставям се и протестирам срещу това интелектуално безчестие в украинската криза, защото подбудителите на войната са американците, подстрекателите на войната са НАТО и като доказателство бих искал да цитирам неотдавнашните заявления на госпожа Меркел, която каза, че никога не е имала намерението да приложи споразуменията от Минск, договорите от Минск, които бяха договорени и подписани, за да гарантират сигурността, целостта и зачитането на рускоезичното население на Донбас, и на които германците и французите станаха гаранти за равенството, стабилността и защитата на населението в този район.

Госпожа Меркел, която каза, че никога не е имала намерението да прилага споразуменията от Минск, направи всичко, за да остави НАТО да въоръжава Украйна, направи всичко, за да положи основите на този конфликт, и аз мисля, че това е много тежко, защото има милиони хора, които пострадаха.

Оторизирайки тази украинска националистична експанзия, тя позволи между 16 и 18 хиляди души да бъдат избити, да бъдат бомбардирани. Тя позволи украинските националисти да унищожат руската култура, да унищожат чувството им за принадлежност към Русия.

Тя унищожи възможността им да практикуват езика си и остави тези престъпления да се извършат. Това означава, че те съзнателно допринесоха за тази война и съзнателно допринесоха за това ескалиране. Съединените щати, за жалост, продължават военната ескалация, от която украинското население първо ще пострада, но ще пострада и европейското население.

Броят и тежестта на санкциите показват, че всичко това е било предварително организирано много отдавна и че всъщност става дума и за икономическа война, от която бенефициенти са американците. Американците продават газа си 4 до 7 пъти по-скъпо на европейците, отколкото за страната си и, за нещастие, всеки в Европа страда от това в ежедневието си, защото всичко това провокира икономическа и финансова криза, която е абсолютно безпрецедентна и повярвайте ми, ще ви кажат: за това са виновни руснаците. Много добре, но руснаците се защитават, защото срещу тях бяха наложени 11 000 санкции, плюс нов девети транш, който беше гласуван вчера, и аз съм напълно убеден, че е повече от легитимно и нормално те да се защитят.

Ние се намираме в един модел, бих казал, в който фундаменталните качества като патриотизъм, любов към родината и защита на своя народ се смятат за ненормални. Мисля, че това е много лошо и за пореден път съм щастлив, че определени личности от политическия, икономическия и интелектуалния свят и от елитите стигат до една определена логика и се завръщат към това, което винаги е било историята на отношенията между Франция и Русия.

Тоест, съхраняването на този баланс, съхраняване на разбирателството, съхраняване на сътрудничеството, съхраняване на диалога на цивилизациите и с наближаването на Коледа мисля за всичко, което ни обединява в бъдещето и за нашата свързана съдба.

Така че, за мен е необходимост, императив да запазим добрите връзки с Русия и съм уверен, че това е не само напълно легитимно, но е просто задължително за Европа и стабилността в света и в Европа.
"

придържай се към темата
Темата вече не е интересна. Всички шъ умрем или ще бъдем чипирани, поробени, вкарани в матрицата, освен Ети, естествено. Той има план за спасение, ма не го казва на пролите, мръсника гаден.

Да добавя нещо към горният ми пост, Шарл Дьо Гол е точно този, който допринася за падането на златният долар. Натоварва напечатаните долари на един кораб и си иска златото обратно от щатите. Онези като цяло не могат да откажат, но пращат част от златото и в последствие премахват златният стандарт на долара. Отделно ЦРУ организира протести във Франция за да свалят генерала от власт!

Горе