EGraphix
Well-Known Member
Покажи източника къде Ердоган го говори туй нещо, па после ще видим къде съм бил.ти лично ли присъства пеи даването на дроновете от Турция по време на войната?
Покажи източника къде Ердоган го говори туй нещо, па после ще видим къде съм бил.ти лично ли присъства пеи даването на дроновете от Турция по време на войната?
сега или веднага? Нагъл си !Покажи източника къде Ердоган го говори туй нещо, па после ще видим къде съм бил.
Когат решиш, че ще опровергаеш разпространението ти на фалшиви новини.сега или веднага? Нагъл си !
И какво ще има ?
Нищо!
Нещо голямо се готви тези дни и ще се случи най-късно на годишнината от началото на войната.
Ако не се "видим" тук, с някои от вас ще се видим в рая, други ще се пържат долу при господаря на хегемона... Всекиму според делата и заслугите...
както казах аз фалшиви новини не поствам , ти твърдиш това и лошото е , че сам си вярваш на лъжитеКогат решиш, че ще опровергаеш разпространението ти на фалшиви новини.
Че беше фейк ясно. Само някои хора се опитваха да докажат, че земята не се върти около слънцето и всичко е въпрос на перспектива.То още тогава беше ясно, само ти и още двама форумни дедективи от целия свят го "разкрихте" със сенките.
Е как да не постваш, като не можеш да дадеш източник, де Ердогана ги е казал тия неща. Докато не го дадеш, приемаме че разпространяваш фейк.както казах аз фалшиви новини не поствам , ти твърдиш това и лошото е , че сам си вярваш на лъжите
От целия свят само ти и още един двама от форума ги разкрихте тия сенки, топ интернет детективите.Че беше фейк ясно. Само някои хора се опитваха да докажат, че земята не се върти около слънцето и всичко е въпрос на перспектива.
Ама както и голяма част от останалата плява, важното е първото впечатление. После идва следващия фейк.
сметни го , че аз съм източника и приключваме с въпроса! Аз лично го чух от Ердоган !Е как да не постваш, като не можеш да дадеш източник, де Ердогана ги е казал тия неща. Докато не го дадеш, приемаме че разпространяваш фейк.
От целия свят само ти и още един двама от форума ги разкрихте тия сенки, топ интернет детективите.
Хубаво, да приемем, че лъжат Тръмп и хората му, тогава как е прелетяло балончето без никой да го забележи?? Помним как медиите в сащ следяха и преекспонираха всяко действие на Тръмп като нещо ужасно - мега лошо. Как са пропуснали да ореват света, че Тръмп е допуснал китайски разузнавателен балон да навлезе във въздушното пространство на сащ? Намираш ли нещо в сащ-ските медии по въпроса от тръмпово време?Или администрацията на Байдън лъже или администрацията на Тръмп
По-точно само някои възхитени от монтажа дизайнери, проверяващи достоверността на CNN в дневник не разбраха истината. Както и каретата (пардон малолитражката) пред салона, дето перспективата я превръща в тиква (очукан бус с покъртителен надпис спецназ) не видяхте само заслепените от укрофейковете евроатлантициОт целия свят само ти и още един двама от форума ги разкрихте тия сенки, топ интернет детективите.
Ми най-вероятно па са писали за некви НЛО-та.Хубаво, да приемем, че лъжат Тръмп и хората му, тогава как е прелетяло балончето без никой да го забележи?? Помним как медиите в сащ следяха и преекспонираха всяко действие на Тръмп като нещо ужасно - мега лошо. Как са пропуснали да ореват света, че Тръмп е допуснал китайски разузнавателен балон да навлезе във въздушното пространство на сащ? Намираш ли нещо в сащ-ските медии по въпроса от тръмпово време?
Добре детективе прав си. Не ми се води за 20-ти път един и същи разговор.По-точно само някои възхитени от монтажа дизайнери, проверяващи достоверността на CNN в дневник не разбраха истината. Както и каретата (пардон малолитражката) пред салона, дето перспективата я превръща в тиква (очукан бус с покъртителен надпис спецназ) не видяхте само заслепените от укрофейковете евроатлантици
Е колкот и да смятам се фейк излиза, щом продължаваш да се гърчиш като глист на буца, а не даваш източника, работата е ясна.сметни го , че аз съм източника и приключваме с въпроса! Аз лично го чух от Ердоган !
сметни го , че аз съм източника и приключваме с въпроса! Аз лично го чух от Ердоган !
Мне, слънце. Беше казано от шайката на дедо Алцхаймер конкретно за китайски балони по времето на Тръмп. НЛО-тата са си нещо обичайно в сащ и сигурно са писали за тях.Ми най-вероятно па са писали за некви НЛО-та.
Ми те медиите повтарят, каквото каже администрацията. Ся казват, че са Китайски балони и медиите повтарят, при Търмп са казвали, че тестват свои балони. Кое е истина, не знам.Мне, слънце. Беше казано от шайката на дедо Алцхаймер конкретно за китайски балони по времето на Тръмп. НЛО-тата са си нещо обичайно в сащ и сигурно са писали за тях.
''Върти-сучи'' тактиката не те прави прав в спора, пиле. Знаем как бяха медиите при Тръмп, особено джендър-либерастките като СНН с фейк клипчетата за убитите укри в атокъщата.Ми те медиите повтарят, каквото каже администрацията. Ся казват, че са Китайски балони и медиите повтарят, при Търмп са казвали, че тестват свои балони. Кое е истина, не знам.