heisenberg
Member
От: Цензурата в форума премина всички граници!!!
.............................
.............................
Последно редактирано:
Добро утро.
Четейки някои теми, останах с впечатление, че форумът е доста либерален. Примирих се с това, но все още не мога да си обясня защо някои хора се опитват да разрешат проблемите си, употребявайки нецензурни думи, присъщи на хлапета, а уж сме зрели хора. Каква е вероятността по този начин да се стигне до някакво решение, удовлетворяващо и двете страни? Освен това се правят прибързани мнения, които предизвикват излишни циркове и "хаос" е може би най-близкото, с което може да се опише подобна ситуация.
Не виждам нищо грешно в това всеки да има различно мнение, но начинът, по който се изразяват, не е най-подходящия. Тезата се защитава на базата на доказателства, а не на псувни, заплахи и т.н.
"Той ми каза глупак, затова сега ще му го върна сто пъти".
Имах предвид да се изкаже по темата,, но мнението му е различно от това на продавача. Абе и аз съм виждал пазара, но не знам кво може да се модерира там, повече от сега.
Както и да е, моето мнение по темата е, че форума няма нужда от по голяма модерация, а пък за цензура съм напълно против
В крайна сметка Уни се завърна в форума след по малко от 24 часа Гледам подписа си е сменил на "няма уни". Е как ще няма като го има
Уни добре дошъл и дано темите ти подобни на тази намалеят значително.
@uni-web, бате, много те харесвам, но търси проблема в твоя приемник. Наблюдавам те последно време и определено само в някои секции развиваш турбината, в другите си сякаш по-пасивен. Ако ти е по-важно да сипеш на Бойко, отколкото да вземеш днес една фри публикация от Полтъгайса (видях, че предлагаше днес), значи ти си с проблема, а не форума.
Добро утро.
Четейки някои теми, останах с впечатление, че форумът е доста либерален. Примирих се с това, но все още не мога да си обясня защо някои хора се опитват да разрешат проблемите си, употребявайки нецензурни думи, присъщи на хлапета, а уж сме зрели хора. Каква е вероятността по този начин да се стигне до някакво решение, удовлетворяващо и двете страни? Освен това се правят прибързани мнения, които предизвикват излишни циркове и "хаос" е може би най-близкото, с което може да се опише подобна ситуация.
Не виждам нищо грешно в това всеки да има различно мнение, но начинът, по който се изразяват, не е най-подходящия. Тезата се защитава на базата на доказателства, а не на псувни, заплахи и т.н.
Обръща се повече внимание на безсмислени теми, включително и тази, от колкото на полезни и интересни, от които може да се попие нещо.
Добро утро.
Обръща се повече внимание на безсмислени теми, включително и тази, от колкото на полезни и интересни, от които може да се попие нещо.