Нали нямаха телевизориОрките им е политика от години, че още май се са направили успешен тест да се изключат от мрежата какво остава глобално някой да го спре.
Нали нямаха телевизориОрките им е политика от години, че още май се са направили успешен тест да се изключат от мрежата какво остава глобално някой да го спре.
Няма как да няма как, винаги има начин, въпроса е до колко някой иска тва и на каква цена и кому е нужно.
Говоря принципно за всичко.
Технически е супер лесно. Сателитите са ниско и могат да бъдат свалени. Няма как да избягат или да отвърнат на огъня. На практика не е правено никога подобно нещо, защото има международни договорки космосът да не се ползва за военни цели, но някой създаде ли прецедент отсрещната страна ще отговори по същия начин и докато се усетиш в орбита няма да остане никакво комуникационно оборудване.Сигнал от орбита обаче какво ще го правиш?
Ако решат ще му дръпната шалтера и като във филма всички тесли и сателити ще паркират на едно място.
Кой е казал Русия ще дърпа шалтера. Прочети малкоТака става то, да не ти е Русия и мамашата това.
Това е мнението на кибер експертите от САЩ. Опитваха се да правят проучвания как да спрат евентуални подобни проблеми спиращи целия интернетТака не стават нещата в други държави, не всички са кенефи като руската кочина, с един декрет и да 'дръпнат шалтера'. Бягай да си пускаш седмичния пост как украйна пада и русия печели в темата за войната, не се бутай където не разбираш.
Знам, че там има правила, говоря за една екстремна ситуация в която нещо се обърка, примерно изпуснат интелекта, не са го дооценили и решат да дърпат шалтера, говоря примерно, не се хващайте за конкретната идея.Така става то, да не ти е Русия и мамашата това.
Кой мислиш му е позволил на Мъск да си развява сателитите из космоса и кой му е позволил изобщо да взаимодейства с НАСА, нали се сещаш, че няма как да стане току така та бил той и милиардер.
Ако решат ще му дръпната шалтера и като във филма всички тесли и сателити ще паркират на едно място.
Зарежи тая тема, не ми се спори, казах извънредна ситуация...няма значение...
Говорих с един Поляк онзи ден, те мразят Руснаците не е тайна, би трябвало да се кефят на Украйнците, питах го в тази връзка нещо и той ми отговори буквално:Няма значение, защото не ти допадат аргументите.
В Русия да не би да не е извънредна ситуацията? Защо има Starlink покритие над Украйна? Щото е много лесно да се дръпне шалтера.
Говорих с един Поляк онзи ден, те мразят Руснаците не е тайна, би трябвало да се кефят на Украйнците, питах го в тази връзка нещо и той ми отговори буквално:
"Руснаци, Украинци те са едни и същи"
Не знам как да го разбирам тва, но мисля, че там нещата са доста по-сложни от колкото си ги представяме, така, че тва сравнение ми е непонятно.
Говорих с един Поляк онзи ден, те мразят Руснаците не е тайна, би трябвало да се кефят на Украйнците, питах го в тази връзка нещо и той ми отговори буквално:
"Руснаци, Украинци те са едни и същи"
Не знам как да го разбирам тва, но мисля, че там нещата са доста по-сложни от колкото си ги представяме, така, че тва сравнение ми е непонятно.