Grammar Gestapo
New Member
От: русия, САЩ или против всички? На чия страна заставате вие?
Нито САЩ, нито Русия. Бих застанала само зад Германия.
Нито САЩ, нито Русия. Бих застанала само зад Германия.
Двуполюсният мач, зародил се в края на WW2, започнат интензивно в началото на 50-те години на 20-ти век, изглежда се отразява вече на 3 или 4 поколения, след събитията - ей на това му викам далновидна политикаНито САЩ, нито Русия. Бих застанала само зад Германия.
... Пък и пуснах анкета да видя колко ще подкрепят русия и да имам едно наум с тях.
не бих работил с хора подкрепящи блядовете.
С таквиз заблудени хора, които ПОДКРЕПЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ (ДА ТАМ ВСЕ ОЩЕ КОМУНИЗЪМ) не бих искал да имам нищо общо.
Това е много предприемаческо.
САЩ бачкат с Русия, но ти - не.
Не знам какво ембарго е наложено, но един познат тираджия сподели, че утре заминава за Русия. Забравих да питам какво точно ще вози, но човека наблегна на - няма такива работи - караме си.
Явно, не е от забранените работи ...
Явно не всички работи са забранени, което говори за непълно ембарго, което се разминава с медийните сензации.
Явно не всички работи са забранени, което говори за непълно ембарго, което се разминава с медийните сензации.
Брей мислих, че като бивш или текущ не знам вече търговец си наясно с международната обстановка най-малкото поне в ЦИЕ+Русия!
Бивш. А и никога не съм търгувала с Русия, така че не следя много информацията за международната обстановка - общо взето се информирам от вашите коментари. Но пък все си мисля, че това ембарго няма да е чак толкова страшно, колкото медиите и политиканите го раздухват. Ще видим..
Това е далеко от ембаргото, което ти си мислиш, но бързо може да ескалират нещата и до там .....
1. Говори без да е сигурен поне малко (или още по-лошия вариант: една приятелка-клюкарка ми каза, че са й казали...нещо)
2. Русия не са способни на това. Те са добрички и ни обичат... те не са империя и не са готови на всичко да се защитат. Не завземат чужда територия. Чуждите интереси (на България) са над техните.