тия 10000лева ги правя на борсата-форекса 40-50000лв за по малко от месец това е бизнеса няма фирми няма офиси няма данъци
От вчера се чудя, тъп ли си, или ни мислиш за тъпи. Ако можеше със 10 000 да изкараш 50 000 за един месец, сега по прости сметки името ти щеше да е на първа станица във "Форбс", а нямаше хората да се подиграват със смехориите, които разправяш. Наистина има инвеститори, които печелят на фондовата борса, но те нямат нищо общо педесетте ти стотинки..., нито с болните ти фантазии... играл съм какво ли не комари и залози от борсата по яко няма ......не всеки печели другари това е проблема един печелят други губят
хаха тоя пък щял съм да бъда в форбс с 500% печалба на месец ..............ти знаеш ли какви трейдъри има виж само на демото как ламерите в традер.бг правят от 10000лв по 1-2 милиона за месец ...........много завист другари много има в тоя форум типична Българска работа хаха и всеки чул не дочул нещо и веднага коментира като първия спец голям смях голям
Ходи при баба ти, да ти намаже две филии с лютеница и се успокой. Сам се обиждаш и излагаш.аре да не започваме с обидите смешко става ли
асктруе, ти ми скри шапката бе. Я сподели как достигна до тоя извод за байдуто (м др къв тикета викаш?). А? Къв метод използва
- фундаментален анализ?
- Технически?
- Хвърляне на боб?
- Баене на угърчинска баячка?
Аз не можах да вдяна що се изряза така с тоя форекс. Човекът любезно си пита къде да инвестира 10 000 лв а ти си ни в клин ни в ръкав "азши напрая 40- 50 000 леуа у фориксъ"
не всичко е технически анализ
P.S човека попита къде да инвестира аз му предложих просто инвестиционно решение борсата това е
Здравейте, събрал съм почти 7 000 лева, до Януари ще имам 10 000. Искам тогава да ги инвестирам в нещо.
Можете ли да споделите съвети.
Освен тези пари, мога да давам допълнително по 750-1000 лева на месец за реклама, така, че в тях не трябва да се включва реклама.
Хах няма смисъл Булл, момчето се изживява като демо милионер a от терминилогии още по малко ще го объркаш съвсем за първи път прочел книгите на Груев и ги прокламира за най-добрите
... но предварително искам да знам писмено каква ти е търговската стратегия и план както какво е паричното управление.