@Странникът, разбирам, че ти е криво. На мен също ми е така, но няма как аз да знам за съществуването му, а и coolice също. Не сме отказали на никой помощ (ако това е насочено към нас). Не можем да бъдем отговорни за съдбата на хората, най-малкото ние тук ползваме услугите на хората-фрилансъри. Доста от материалите, които взимаме са именно от тук, даже с coolice поръчахме тези дни едни. Но за едно щен се разкая пред теб - не трябваше да правим циркове, при положение, че имаме бизнес за управление. Тук съм съгласен с теб. За другото, не знам как точно да ти кажа. Ако забележиш АДХ е по европрограма, от която за 3ти месец не са превели нищо, защото това им е ново нещо и всичко е проба-грешка. Вярвам обаче, че може би само в моето бюро по труда е така. Ако е масово, ще е грубо.
Въпросното момче е можело поне да потърси в интернет нещо, което да го накара да се замисли за начин за изкарване на пари онлайн. За да си по тази програма има някои условия, на които държат да отговаряш. Това са:
1. Да не си работил по специалността, по която те наемат.
2. Да имаш завършени 18 години (което се препокрива с висшето).
3. Да работиш на мин. заплата 6 месеца по време на стажуването.
4. Да си регистриран в бюрото по труда.
Ако след тези 6 месеца той реално не успява да докарва бизнес за тези пари, за които му плащаш (то и сега си е вътрешно, защото не плащат), то реално си по-скоро благотворително дружество, а не компания. Дано да ме разбираш на къде бия. И за да си го кажа честно, а и coolice ще потвърди, всичко проекти, които имаме ги аутсорсваме към форума под една или друга форма.