От: ADNOW.COM
100% некоректни са, ако (като) ми платят ще напиша, но това засега не е така. Първо, попълних си чинно PayPal адреса, но две седмици "пропуснаха" да ми направят плащане, а парите се трупаха ли, трупаха. Когато все пак се сетих да си ги поискам, "съвсем случайно", точно след този разговор, ми смъкнаха eCPM. Уж "системата го правела автоматично и трябвало да получа имейл". Друг път... Не получих имейл и се надяваха да не забележа, че им продавам импресиите по-евтино.
И най-важното - не плащат и не плащат. Един пич си ползва преводач и пише на няколко езика по интернет форумите, можете да проверите с Гугъл, като се представя под различни имена. Това също го установих, защото писах индивидуално на всички, намерени в интернет, но само той ми отговори.... Явно "случайно" цялата кореспонденция така или иначе пристига до едно и също място.
Класическата му схема е да се оправдава с разни "отдели" в неговата измислена платформа, които просто не съществуват и си намира оправдание да не плати. Дори започвам да се чудя дали adnow.com принадлежи на ADNOW LLP, регистрирана във Великобритания, или просто лъжат и използват тяхното име. Забележете, в сайта навсякъде се споменава adnow.com, но не и ADNOW LLP. Само в лична кореспонденция се говори за ADNOW LLP и конкретния адрес, на който е регистрирана физически. Обаче съм открил реалния собственик на ADNOW LLP и ще му пиша, ако не платят до поредния срок, който са си дали.