Torbalan Trolski
Well-Known Member
От: От: ADNOW.COM
Не се радвай предварително.
Яд ме е, че ми на два пъти ми губят времето с безкрайна кореспонденция. В края на краищата аз не съм ги търсил, те искат да рекламират при мен.
Аз не съм ползвал Adnow до сега ,но със сигурност скоро започваме работа. В момента се провеждат преговори и не е вярно,че не предоставят информация,тъй като аз предложих трафик който мога да предоставям и веднага получих примерна сума за трафика ми, което без да си кривя душата са добра сума пари при положение ,че са допълнително към останалите рекламни мрежи.
Не се радвай предварително.
Днес сме 10/06 и пари все още няма.Не съм ги и пускал. След като на 29/05 се разбрахме, получих това на 05/06.
There are some problems in our financial department. Money will be transferred to you as soon, as possible - within 4-5 days.
Като и ако предплатят тогава.
I am very sorry for the delay, problems still not solved yet, but I'll inform you, when there is gonna be any better.
Яд ме е, че ми на два пъти ми губят времето с безкрайна кореспонденция. В края на краищата аз не съм ги търсил, те искат да рекламират при мен.