Според wordpress изпращам много повече кликове и импресии отколкото се отчитат от Adnow. Пуснал съм тикет и чакам да ми отговорят. Ще задържа още няколко дни да видя как ще продължи, но най- вероятно ще смянам платформата.
От месеци това разправям.Според wordpress изпращам много повече кликове и импресии отколкото се отчитат от Adnow. Пуснал съм тикет и чакам да ми отговорят. Ще задържа още няколко дни да видя как ще продължи, но най- вероятно ще смянам платформата.
Adnow са измекяри, работих с тях половин година и после изведнъж импресиите според тяхната статистика спаднаха с над 30%. Пратих им засечка от 3 различни тула - отговорът беше, че потребителите започнали да използват адблокъри и други подобни алабализми.
Е теглих им една майна ...
Здравейте, да разбира се.Може ли да изполваме услугите ви на сайт без платен домейн?
Здравейте, да разбира се.
Ако имате други въпроси може да ни пишете и на скайп : [email protected]
Поздрави
AdNow LLP
Регистрирах се на платформата ви, можели да ми заплащате на импресии?
Колко ми е познато това... вече 2 пъти ми направиха тези номера първият път натрупах $30 и не ми ги платиха баннаха сайта ми !БЕЗ ПРИЧИНА! после втори опит за работа с тях пак от същия акаунт но с друг сайт и пак същата история $30 и точно преди плащане бан !БЕЗ ПРИЧИНА!След доста чакане и заявено теглене от моя страна днес ми бяха баннати сайтовете и и също занулен баланса на $0 в Adnow без причина. Колко удобно точно преди тегленето. Такива неща могат да орежат "крилцата" на предприемача.....
Пише се PaYpal за ваше сведение!PaiPal