Все така да се чува дано все пак не си промениш мнението след времеИ Adnow, и Mediavenus си плащат добре, даже повече от Adsense, стига да ги позиционирате добре. Аз съм доволен и от двете мрежи, плащат сравнително навреме и нямам проблеми
Да разбира се, вие никога не обиждате!Ще Ви помолим да не обиждате, защото и ние сме много добри в това, но не го правим
Здравейте, чрез системата ни може да напишете тикет с въпросa ви или да се свържете с мен чрез скайп : [email protected] и ще получите отговор на чист български език.Да разбира се, вие никога не обиждате!
А това че баннвате сайтовете на издателите си и не им плащате без да им обясните на чист български че да разберат, а не да гадаят какво точно имате предвид. Оо... това не е обида не ние не се обиждаме ни най-малко Спрете да се подигравате с колегите от форума има доста от тях с големи сайтове в които са вложили труд и т.н!И искат да монетизират, а не да си губят времето!
Здравейте, на този етап вие работите с нас на стандартна тарифа за клик. Препоръчвам ви да експериментирате с кодовете и да намерите най-подходящото място и визия за да повишите вашият CTR. Може да се се свържете с вашият мениджър за съвет, чрез системата или на скайп: [email protected]http://prikachi.com/images.php?images/307/9048307y.jpg
Нещо грешно ли правя или тези плащат толкова мизерно?
Колко съм щастлив Ще трябва да си купя снайперСкоро ще получите информация къде и как ще участваме и ще може да се срещнем лично.
Точно пък на MediaVenus рекламите, са написани на нещо средно между български и руски...На светлинни години сте зад MediaVenus! Поне знаят как да пишат и български.
Колега 2.63% CTR ще те баннат виж да оправиш процентите ако е възможноAdnow плащаха много добре (2-3 цента на клик), но след първото плащане започнаха да плащат много мизерно... 0.5 цента на клик
Здравейте, може да ме добавите в скайп за да ви кажа поради каква причина ви е намалена цената на кликAdnow плащаха много добре (2-3 цента на клик), но след първото плащане започнаха да плащат много мизерно... 0.5 цента на клик