Плащат ли с пейпал и има ли проблем ако съм без фирма?Последните няколко месеца съм много доволен от Етаргет. Дръпнаха доста и си плащат редовно
Благодарско, тези дни ще ги пробвам. Цената на клик долу горе как е?Пейпал нямат, само по банка. Иначе фирма не ти трябва, пускат си ги и на частно лице.
Mediavenus ми писаха мейл, че прекратяват работата с мен, защото ТЕ нямали продажби. Внимавайте с тях
От около 3-4 месеца.От колко време работиш с тях?
Адсенс от 2018 г. буквално ще онищожи всички останали. Вижте само за какво става въпрос: https://adsense.googleblog.com/2017/06/building-better-web-for-everyone.htmlЯвно Адсенс няма алтернатива.
При мен не плащат повече от 5-6 стотинки. Какво правиш че да ти плащат по 10 стотинки че понякога и 1 лев?Варира доста, от 3 до 10 стотинки, понякога и по 1 лв . Като правиш кода слагаш всички отметки на допълнителни настройки и след това не избираш дългия код, а има кратък за WP и Joomla. Това е в общи линии. Плащат до 20-о число на следващия месец.
Ако сайта продава не е ли по- изгодно афилейт програма?Нищо особено не правя, може би потребителите купуват нещо през рекламите и се вдига CPM
Те тези рекламни мрежи се доближават малко до концепцията на афилиейтите. Като не им генерираш продажби и те отрязват.Ако сайта продава не е ли по- изгодно афилейт програма?