Трагедия! Оправи си CTR-то не знам досега как не са те баннали? На мен в Skype като ги попитах колко трябва да е средно, ми отговориха не повече от 1%Получил съм два превода вече от MediaVenus. За сега съм доволен, особено след като има вече и изплащане чрез пейпал.
Притесняваме обаче, че CTR ми е прекалено висок и да не стане някой гаф.
На клик реално идва по 0.03, което не е много задоволително, защото в платформата на адсенс за същите кликове на ден, сумата е в два пъти повече.
http://prikachi.com/images/974/9101974T.png
Според мен банват, не защото ти е висиок CTR, а ако не им носи приходи трафика и този висок CTR се дължи на случайни кликвания и др. Иначе какъв е проблема, че повече хора кликват? Може да ти е таргетиран трафик.Трагедия! Оправи си CTR-то не знам досега как не са те баннали? На мен в Skype като ги попитах колко трябва да е средно, ми отговориха не повече от 1%
аз от кога ви говоря .... Сега гледах Profitshare.bg. Не че е същото нещо де, но някой има ли опит с тях и как е ?И венуса залязаха. Едвам докарват по 2 цента за клик. Време е за следващите
Що така направо ме отказа. Ми то не остана какво да рекламирам и да печеля вече ебасиТам пък е най-голямата кретения, грабо №2