хейтър
Well-Known Member
Toq citat za tebe se otnasq nali?Който не е свалял нищо от замунда , той да хвърли първия камък....
Прост народ - слаба държава.
Toq citat za tebe se otnasq nali?Който не е свалял нищо от замунда , той да хвърли първия камък....
И го казвам от опти защото вече съм губил информация.
Който не е свалял нищо от замунда , той да хвърли първия камък....
А 90% от холивудските буламачи не знам колко пъти вече съжалявам, че съм платил да ги гледам на кино.
Явно затова не си запознат, че в замунда отдавна има секция ХД - кеф ти 1080п кеф ти 4к .... няма компромис - проверил съм го на 65 инча 4к олед.Дори не помня преди колко години съм свалял нещо от торент. Въпрос на компромис. Не ме задоволява качеството или на картина, звук, а за преводите... да се смея или плача незнам. Затова се ориентирах към платени продукти. Плащам и няма компромиси. Такава ми е логиката и практиката.
този специално е за майка ти.Toq citat za tebe se otnasq nali?
Сори, ама си се объркал. Майка ми беше много умна за разлика от теб.този специално е за майка ти.
Ако съдим по сина и - колко да е била умна....Сори, ама си се объркал. Майка ми беше много умна за разлика от теб.
Виж си само постовете, по тях може да ти се изчисли айкюто ~10
Не ме вълнува Замунда и Сие. Намерил съм си решение а и нямам време за експерименти дали ще тръгне това или онова , има ли субтитри, как са преведени... Докато се напасне всичко за да гледаш качествено ( вкл. картина, звук, превод, SFX ),ще ръчкам 2 часа, през които ще ми излети настроението за кино.Явно затова не си запознат, че в замунда отдавна има секция ХД - кеф ти 1080п кеф ти 4к .... няма компромис - проверил съм го на 65 инча 4к олед.
няма компромис - проверил съм го на 65 инча 4к олед
Отчайващо е как някои хора се мъчат да спестят няколко стотинки и си вгорчават живота. И музика сигурно от YouTube слушате, дето покрай клипа са добавени още стотици други шумове и ефекти, вместо да платите 9 лв на месец и да слушате качествени, студийни записи
Аудиофилията е друга форма на религиозна обсебеност, свързана с големи разходи и водеща до високомерие.
Първо, фалшиво е схващането, че нещо за да свири добре трябва да струва колкото бъбрек. Ушите бързо се адаптират към всякакво качество на аудиото. Разликата между YouTube и най-скъпата HiFi система може да се долови само когато се превключва бързо от едното към другото, когато има база за сравнение. Когато ушите слушат YouTube, те просто си свикват. Същото се отнася и когато слушат HiFi - тогава момента на "уау, това е най-качествения звук на планетата" може да трае до няколко часа, но след това и този звук става... нормален.
Другия проблем е, че аудиофилите постоянно търсят HiFi системата която да извади най-реален звук, но такава няма. По ред причини и най-скъпото аудио не може да свири толкова реално колкото най-евтиния музикален инструмент. И те са в постоянно търсене на този граал, който никога не се постига. И през цялото време се мислят за много повече от всички останали, само защото са похарчили маса пари за техника, която не може да ги задоволи за постоянно.
Отчайващо е как някои хора се мъчат да спестят няколко стотинки и си вгорчават живота. И музика сигурно от YouTube слушате, дето покрай клипа са добавени още стотици други шумове и ефекти, вместо да платите 9 лв на месец и да слушате качествени, студийни записи
Много се дразня на такива глупости.. и отгоре на всичкото ако на вас ви откраднат статия от сайта ще пропищите, а за цял филм какво да направят хората?