Колко нищо от компютри трябва да не разбираш, че да решиш да си купиш продукт на "плодово-зеленчуковата" компания?!Честито на айфонаджиите за чисто новите въдици от apple. Абонамент за news, абонамент за arcade, apple TV и разбира се apple кредитна карта. Явно осъзнаха че от телефони вече $$$ не се правят както преди, ама тея нови услуги са за-бавни
Това звучи малко като сентенцията: "Трабантче, трабантче, ама с таванче!" Само дето трабантите не ги продаваха с такъв гигантски процент заложена печалба в цената.Така че не е важно какви характеристики и параметри имаш, важно е как ги използваш.
Това звучи малко като сентенцията: "Трабантче, трабантче, ама с таванче!" Само дето трабантите не ги продаваха с такъв гигантски процент заложена печалба в цената.
Малко звучиш като сектант. Тезите се защитават с факти, а не с чувства, вътрешно усещане, чудеса и магии. Къде са цифрите и фактите? До момента виждам само информация, която оборва тезите в защита на Apple, а като контрапункт се дават мантри с почти религиозен характер. Това е малко смешно.Apple предлага премиум качество на хора способни да го оценят.
Малко звучиш като сектант. Тезите се защитават с факти, а не с чувства, вътрешно усещане, чудеса и магии. Къде са цифрите и фактите? До момента виждам само информация, която оборва тезите в защита на Apple, а като контрапункт се дават мантри с почти религиозен характер. Това е малко смешно.
Честито на айфонаджиите за чисто новите въдици от apple. Абонамент за news, абонамент за arcade, apple TV и разбира се apple кредитна карта. Явно осъзнаха че от телефони вече $$$ не се правят както преди, ама тея нови услуги са за-бавни
Малко звучиш като сектант. Тезите се защитават с факти, а не с чувства, вътрешно усещане, чудеса и магии. Къде са цифрите и фактите? До момента виждам само информация, която оборва тезите в защита на Apple, а като контрапункт се дават мантри с почти религиозен характер. Това е малко смешно.
Доста било яко да не можеш да инсталираш никакъв неодобрен софтуер на iOS. На Андроид поне мога да инсталирам алтернатива на Google Store и да си сложа квото искам.
Можеш да сложиш каквото си искаш на apple устройство, стига да знаеш как.Доста било яко да не можеш да инсталираш никакъв неодобрен софтуер на iOS. На Андроид поне мога да инсталирам алтернатива на Google Store и да си сложа квото искам.
Това и цената на телефона са еднственото което съм платил.
От 3 години съм с Xiaomi и също нямам забележки. Няма забивания, батерията е огромна и още държи като нова и т.н. Преди това бях с Lenovo. Също нямах проблеми. Но това всичко са субективни наблюдения. Не могат да се ползват като аргумент в подобна дискусия. Обективната информация включва факти от официални статистики, научни статии и нагледни примери, в които уважавани специалисти разчепкват хардуера и софтуера, и показват реалността. В този ред на мисли, ето нещо ново по темата, включващо и хубава ретроспекция:Имам iPad ползвам го редовно гони 5 години, не е мръднал.
следователно Apple са номер едно
Саше когато бизнеса ти е удобен - натвърдвам отново удобен за клиентите ти... те забравят алтернативите (неудобните) сестра ми не е фотограф като мен и идва на екскурзия и точи снимки като в Китайския квартал...
Тоест 1-10 000 снимки за 1 час. Зацепваш ли... има апове за тая цел... ко да ти рзказвам...
Андроид е без пари.... съответно ква е далаверата да работи никаква!
Я пак? Няма далавера или така ти е изгодно да кажеш сега или пък не си видял къде има далавера в цялата работа?
Все ми е тая, ако ще и шайбата на баба ми ползвайте, ама не говорете глупости, че ставате за резил в стремежа си да защитавате с всички средства продукт, който ползвате.
Поздрави!