Нямам време за игри. Бизнесът ми е достатъчно забавен. Имам няколко, които съм качил на телефона. За компютъра съм купил 1, която отдавна не играя.
Игрите да изместят филмите ? В какъв смисъл ? Те са два различни канала за развлечение.
Ако не става за мощните игри, които в момента са в топ класациите, просто го кажете, какво увъртате тука всички. Аз ви питам, те нямали време, не знам си какво. Ами милиона в света имат време и пари, и като пари и като графики и каквото се сетиш за тази индустрия в бъдеще ще измести филмите, в смисъл като индустрия ще стане по-голяма. Сега, ако някои не мисли така, ок, но аз ви казвам каква е тенденцията, защото съм бил геймър преди години, тогава играехме една друга игра, която беше на мода и от тогава до сега виждам с какви темпове се развива тази индустрия и какви постижения жъне.
Ако imac не става за това, значи компютъра на Apple е ок, но за някои направления, но не е съвършен и там другите епитети, които използвате толкова гръмко.
И това е само един от много примери, които мога да ви запитам. Ок става за работа, ок има много предимства, ама не е съвършен, нито пък е за всеки човек, защото има геймъри, копачи, хора, които искат да хостват сървъри и т.н и т.н. Защитете марката, която харесвате, ама някои направо смешни стават как искат да наложат мнението, че видиш ли това е най-готиното нещо и става за всичко и т.н. Тръгвате по много лош път, по който братята отвъд океана вече вървят и като средно IQ не са много нависоко, така че може просто да драснете 10 реда какво ви харесва и т.н, а вие тука направо изядохте народа, все едно бъдещето на човечеството е заложено на карта. Отписвам се от тази тема, то стана 3та световна война..
Поздрави!