Така:
1 Програмист - НБУ 2010 година
2. Писател - Книгата се казва "Наръчник за отмъщение на съседа" до момента съм написал 120 страници
3. Писател - да пиша статии - до момента съм написал в интернет над 2000 статии
4. Счетоводител 3 степен - гимназия по икономика имам си диплома
5. Квалификация - мениджър от същата гимназия - професионална 2 степен
6. Дизайнер - като цяло ми е хоби мислех да кача нещо, но не го заслужаваш (изкарал съм от това повече от теб вероятно за цялата ти кариера в нета)
7. Кодър съм напоследък бях го изоставил - но поради липса на квалифицирани кадри се принудих да го правя
8. В контекста на историка - канен съм за капитан на отбора на училището си по история
9. Бил съм спортен телевизионен водещ и редактор спортни новини, мога да покажа документ за стаж(не е кой знае какво, но е факт)
10. Служил съм в 68 бригада специални сили в Пловдив и в 1 прашутно-разузнавателен полк "Командос" в Сливен (униформата с която съм на снимката се носи само в тези части)
Майната на всички модерни тесни специалисти...едно време майка ми и баща ми са ме възпитали да бъда начетен човек, това че другите не са такива не е мой проблем.
п.с. Разбирам от почти всичко на този свят с което много, ама много се гордея и това не са само думи аз наистина разбирам
п.с.2 занимавам се със SEO от 4 години, това че не спамя не значи че не знам
п.с.3 Участвал съм в кръжок по дебати
п.с.4 Любител астроном съм на ямболската обсерватория
п.с. 5 Ходил съм на олимпиада по математика, астрономия, химия, биология,информатика и физика
Някакви въпроси моля?!??!