BETL

xainov

Well-Known Member
Здравейте, тук съм, за да ви открехна за нещо, за което може и да сте чували, може и да не сте. Това е BETL.
Компанията е съсредоточена върху отдаването на преносими батерии под наем. Бъдещето е зелено казват.
Влязох в мрежата от партньори на BETL преди време. Наех си машина и започнах да изкарвам пари.
Пакетите са различни и всеки носи различна доходност.
Тук можете да прочетете повече: https://betlbg.bg/betl-information
С всеки пакет ти наемаш определена машина за 5 часа, която носи определени пари всеки ден. В прикачен файл съм качил пакетите и тяхната доходност.
Разбира се аз започвам тази тема, защото ще се радвам някой да използва моя код, ако иска, с което и аз ще спечеля, разбира се.

Искам да подчертая нещо: Не пускам тази тема, за да препоръчвам или да не препоръчвам нещо. Вашите средства са си ваши и само вие решавате какво да ги правите. Видях една тема тук, в която човека не е качил доказателства за доход. Аз качвам такива.
Лично аз бях скептичен в началото, но всеки ден влизат едни трицифрени USDT-та в акаунта ми в Binance и засега аз съм доволен. Мен ме открехнаха 2ма мои приятели, хора, на които вярвам. Хора, които са се парили като мен от разни схеми. Те са партньори от Септември, аз влязох Ноември и малко съжалявам, че не влязох по-рано, понеже моите приятели са много напред (в пъти на инвестицията си).
И за да не говоря говословно, качвам една снимка за последните 5 работни дни как стоят нещата при мен.
И понеже в този форум съм се начел на хейтъри, разбирачи, на всяка манджа мерудии и прочие знайни, незнайни, и никого неинтересуващи се от тях индивиди, които се опитват да привлекат някакво внимание чрез безсмислени (в повечето случаи) коментари, искам да отбележа ясно, че няма да отговарям на нито един въпрос. Сложил съм линкове, ако потърсите в Гугъл има много материали по темата. Успех!

Прикачени файлове

• Screenshot 2024-12-04 222526.jpg
    Screenshot 2024-12-04 222526.jpg
    24.8 KB · Преглеждания: 36
  • IMG_20240821_130618_678-6579499.jpg
    IMG_20240821_130618_678-6579499.jpg
    223.7 KB · Преглеждания: 38
Ти набута ли се хубавичко в тази пирамидка, как нямаш грам срам изобщо да споделяш тази тема? Сигурно ще препоръчаш да инвестираме и в Парка на Ивчо?

Забележете в какво ви призовава да инвестирате измекярчето:

"Каква е сумата за инвестиция и за колко време се възвръща?"
Сумите за наемане на оборудване варират от $540 до $27000. Независимо какво оборудване се наеме, инвестицията се възвръща за 33 работни дни.

Надявам се мушмурока да е наел за най-голямата сума!

Толкова много глупости скоро не бях чел 😂😂😂

Следя темата с интерес да видим тук как ще завърши :) Защото имам 2-ма познати дето реинвестираха и се опариха доста жестоко. Да не говорим , че и двамата сега са в Финландия да си избиват загубата.

Може би по думите ти влизам в групата "хейтъри"

Ти набута ли се хубавичко в тази пирамидка, как нямаш грам срам изобщо да споделяш тази тема? Сигурно ще препоръчаш да инвестираме и в Парка на Ивчо?
ти лично колко кенефа построи в живота си за да казваш, че Исторически парк е пирамида бе пумио блатска?

ти лично колко кенефа построи в живота си за да казваш, че Исторически парк е пирамида бе пумио блатска?
Няма как да е пирамида, там има един който е на върха - ивилин, подчинените му и след това "инвеститорите".
Няма нива, капан за балъци е просто.
Всичко около парка е изнесено отдаван, всички схеми са публични, даже още в началото тук във форума редовно го обсъждаха.

Тези изплащат уж по ебати парите на ден, ама като им видя сайта и платформата и направо изтръпвам..

Бате, после да не се чудиш що са ти блокирали сметката в бинанс и не може да си дръпнеш гущерите.
Много внимавай да не те флегнат с тези схеми.

Само като се сетя какви хора ми предлагаха да се включа в това и ми е ясно, че е схема за балъци...чак съм изненадан, че си клъвнал. Макар да не те познавам, ама тука по темите даваше наклони за предприемачество и кво ли не :D

Погледнах темата и не знам защо очаквах да прочета други неща.. тъжно ми стана.

Няма как да е пирамида, там има един който е на върха - ивилин, подчинените му и след това "инвеститорите".
Няма нива, капан за балъци е просто.
Всичко около парка е изнесено отдаван, всички схеми са публични, даже още в началото тук във форума редовно го обсъждаха.
за теб те знаем , че си без грам мозъчно вещество в главата - отдавна, поне чети и се образовай и ти

Сега като е в кофата мога да ви отговоря подобаващо.

Забележете в какво ви призовава да инвестирате измекярчето:

"Каква е сумата за инвестиция и за колко време се възвръща?"
Сумите за наемане на оборудване варират от $540 до $27000. Независимо какво оборудване се наеме, инвестицията се възвръща за 33 работни дни.

Надявам се мушмурока да е наел за най-голямата сума!
Хомо, извади си главата от задника, отвори си очите и хубавичко прочети едно мое изречение, цитирам: "Искам да подчертая нещо: Не пускам тази тема, за да препоръчвам или да не препоръчвам нещо." Някъде да прочете, че препоръчвам едно или друго нещо, пендел недоклатен?! Измекярче е баща ти, драги, че те е направил. А майка ти е луда, че те е родила. По-тъпо потребителско име не можа ли да си измислиш? nikolai.mt, това mt да гадая ли какво е, че се сещам за много, примерно "минат тъпак", "мухлясал труп", "манаф тук". Да продължавам ли или вече ти стана ясно, че отвориш ли си устата срещу мен, ще ти я напълня с фекалии до горе, майка ти тъпа?!

Скандално е.....сайт за 99.99лв представя инвестиции за 9999999лева :D
Знаеш ли, точно преди да инвестирам в Betl, инвестирах в един друг сайт. Там сайта е топ, обаче вкарваш пари, заключват ти акаунта и bye bye. GDMining, ако си ги чувал. ABMining са същите. Та след такива губещи опити за инвестиция, се научих, че това как изглежда сайта не е всичко. Работи ли за мен? Работи. Печеля ли? Печеля. 5 пари не давам как им изглежда сайта.

За Исторически парк е доказано. Има си и филм. И мнооого потърпевши. За Betl не е доказано, защото докато кучетата лаят, кервана си върви. Сиреч, ще повярвам, че тези батерии за пирамида, когато направят нещо типично пирамидално, примерно да приберат парите и да офейкат. Докато всеки ден влизат едни пари в акаунта ми в Binance (и то точно толкова, за колкото съм закупил оборудване), за мен това е схема, която работи.

За Исторически парк е доказано. Има си и филм. И мнооого потърпевши.
Сега и аз да ти отговоря като е време да спреш да гледаш Любо Жечев ... само тъпаци като теб гледат и вярват на Жечев! Филм бил направил... чшшш алоуууу аз имам инвестиция в Исторически парк в размер на 6 цифрена сума! Имам и имот в Неофит Рилски и цървули като теб да ми казват какво как е е смешно!

Ама да те питам и теб.... колко кенефа си построил в живота си?

Сега и аз да ти отговоря като е време да спреш да гледаш Любо Жечев ... само тъпаци като теб гледат и вярват на Жечев! Филм бил направил... чшшш алоуууу аз имам инвестиция в Исторически парк в размер на 6 цифрена сума! Имам и имот в Неофит Рилски и цървули като теб да ми казват какво как е е смешно!

Ама да те питам и теб.... колко кенефа си построил в живота си?
Гнидо, ти с колко се набута при Ивака, ме така пламенно го защитаваш? Плаща ли ти още вноските? Нали знаеш, че по-всяко време може да спре и ще виеш като карпатски вълк.

Хомо, извади си главата от задника, отвори си очите и хубавичко прочети едно мое изречение, цитирам: "Искам да подчертая нещо: Не пускам тази тема, за да препоръчвам или да не препоръчвам нещо." Някъде да прочете, че препоръчвам едно или друго нещо, пендел недоклатен?! Измекярче е баща ти, драги, че те е направил. А майка ти е луда, че те е родила. По-тъпо потребителско име не можа ли да си измислиш? nikolai.mt, това mt да гадая ли какво е, че се сещам за много, примерно "минат тъпак", "мухлясал труп", "манаф тук". Да продължавам ли или вече ти стана ясно, че отвориш ли си устата срещу мен, ще ти я напълня с фекалии до горе, майка ти тъпа?!

Знаеш ли, точно преди да инвестирам в Betl, инвестирах в един друг сайт. Там сайта е топ, обаче вкарваш пари, заключват ти акаунта и bye bye. GDMining, ако си ги чувал. ABMining са същите. Та след такива губещи опити за инвестиция, се научих, че това как изглежда сайта не е всичко. Работи ли за мен? Работи. Печеля ли? Печеля. 5 пари не давам как им изглежда сайта.

За Исторически парк е доказано. Има си и филм. И мнооого потърпевши. За Betl не е доказано, защото докато кучетата лаят, кервана си върви. Сиреч, ще повярвам, че тези батерии за пирамида, когато направят нещо типично пирамидално, примерно да приберат парите и да офейкат. Докато всеки ден влизат едни пари в акаунта ми в Binance (и то точно толкова, за колкото съм закупил оборудване), за мен това е схема, която работи.
Спермояд прогизнал, набута ли се яко, че така си се разпалил, балък! Линк

Спермояд прогизнал, набута ли се яко, че така си се разпалил? И за какво я пускаш тая тема, за майка ти ли, каза ли и да инвестира на жената или тя се е отказала от тебе с Държавен вестник като гледа какво нищожество е родила? Линк

Горе