BETL

всъщност да ви кажа под сурдинка само, че организатора на БЕТЛ схемата се подвизава в този форум от доста време . Има едно друго нещо което не е известно на обществото! Зад фалита на БЕТЛ стои един тъпак от Капитал който тръгна да рекетира БЕТЛ за 2 млн Евро като ги е заплашил да пусне слух за фалит в медийното пространство и така се вся масова психоза и страх за парите на вложителите. Същата схема като с КТБ и ПИБ преди години .
Като кажеш А кажи и Б :) не под сурдинка - кой е тоя от капитал и от форума кой е?
Иначе пичове има финансови пазари! Има крипто дори! Биткойн или дори алтове, който са свестни. Ама си има цикли. Без четене и отделяне на време да се разбере повече от 5% на година не търсете за парите си...

Като кажеш А кажи и Б :) не под сурдинка - кой е тоя от капитал и от форума кой е?
Иначе пичове има финансови пазари! Има крипто дори! Биткойн или дори алтове, който са свестни. Ама си има цикли. Без четене и отделяне на време да се разбере повече от 5% на година не търсете за парите си...
ми няма да кажа Б .... информацията е най скъпата стока в света... Това да инвестираш в крипто като купуваш е тъпа работа, единственото печелившо е да направиш собствен крипто проект и дори крипто уолет - елементарно е

ми няма да кажа Б .... информацията е най скъпата стока в света... Това да инвестираш в крипто като купуваш е тъпа работа, единственото печелившо е да направиш собствен крипто проект и дори крипто уолет - елементарно е
Да инвестираш в какво и да е трябва първо да се чете :) И не говоря да си четеш някви неща за един ден иска си много четене! В другия случай без значение в какво инвестираш е тото...

съвсем сериозно те предупреждавам, че в скоро време ще береш големи ядове.... , който се е заял с мен добро не е видял ! Разбра ли бе селски бек?
И аз се присъединявам към теб, колега, че много искам да го хвана тоя Николайчо за гушата, да видим к'ви ще ги говори тогава. 'Щото зад безопасността на клавиатурата всички са супергерои, ама като опре до жива среща и оправяне по мъжки, всички са едни страхливи момиченца, стоящи зад полите на майките си. Та @nikolai.mt , казваш само кога и къде и ще ти разреша проблема, курво недоклатена! Хайде смелчага! 'Щото и на други тук съм предлагал, ама всички сте едни путки страхливи!

И аз се присъединявам към теб, колега, че много искам да го хвана тоя Николайчо за гушата, да видим к'ви ще ги говори тогава. 'Щото зад безопасността на клавиатурата всички са супергерои, ама като опре до жива среща и оправяне по мъжки, всички са едни страхливи момиченца, стоящи зад полите на майките си. Та @nikolai.mt , казваш само кога и къде и ще ти разреша проблема, курво недоклатена! Хайде смелчага! 'Щото и на други тук съм предлагал, ама всички сте едни путки страхливи!
аз съм му попаднал вече на следите , въпрос на няколко дни е да знам със сигурност имената му , адреса му , какво работи и т.н. Иначе е майна от Пловдив дето се е взел за голямата работа, но тук удари на греда! Смята, че като се е скрил зад монитора и може да псува и прави квото си иска! Да, да ама.... не е познал в конкретния случай! Много като него плакаха вече....

Охохохохохо, колега защо така с лошо бе? Удари една злобарка да намалиш напрежението, ще вземеш да вдигнеш кръвно. Гледам и човека на Калата - Ивелин Михайлов се оттеглил от Парка, може там да набиеш всичко и с Калоян да пускате призиви за набиране на дарения.

съвсем сериозно те предупреждавам, че в скоро време ще береш големи ядове.... , който се е заял с мен добро не е видял ! Разбра ли бе селски бек?
Тука форума се напълни с биячи и престъпници, защо така? Админите да сигнализират. Ще ни избият тука за две, три мемета.

Аз разбрах, че ви е малка бубата и сте я мерили с Калоян, а неговата е излезнала с една кожа пред вашата и затова сте полудели. Нека запазим добрия тон, защото тук не е мястото.

Какво става тук
IMG_9528.jpeg

Вожда си тръгна, жалко. А, ето го и новият Вожд. Той е същият като стария, само че НОВ и вместо с меч е с Лък
IMG_9529.jpeg

И за финал: аз знам, че ти знаеш, че аз знам ти кой си, пробит си

IMG_9530.jpeg

Хора, дайте съвети къде да набия едни пари, току-що изтеглих нов кредит и се чудя в коя пирамида да ги нашия.

Хора, дайте съвети къде да набия едни пари, току-що изтеглих нов кредит и се чудя в коя пирамида да ги нашия.
Прати ми ги, възвращаемост 1000%

Хахаха сайта им онлайн отново.... betl-bg.org

Организаторите са 'известни' личности в скамовете, някой да не си мисли, че са случайни, над 1 милиард $ са минали през тях, всравнение BETL е нищожно като милиони :)

Горе