До колкото знам пейпал не поддържат биткойн. Тоя твоя сайт как го поддържа не знам...Какви са тия разплащания Epay, Easypay и да нямат плащане с Paypal или кредитна карта, не го разбирам това.
Иначе мерси добре, че не поръчах веднага от по-горните оферти
Ако някой знаеше как ще върви цената , докога ще върви нагоре и кога ще падне - най-вероятно щеше да е милиардер.В момента като гледам статистиките април-май всичките тези криптовалути в poloniex бележат хипер ръст сравнение с преди 2 месеца. Не е ли по разумното да се изчака цената на биткойна да се спука отново, понеже през последните години това винаги става като се срине неговата цена отново тогава и тези жалките валути пак ще стигнат минималните си нива до следващото покачване на биткойна или вече се очаква да мине $3000
от там взех редкойна защото по другите борси го няма ощеА от bittrex.com пазарувате ли, гледам имат много по голямо разнообразие от валути за разлика от paxful. Дали имат някакви изисквания относно регистрация, верификация и трейд ?
Като пуснете парите по еконт на Rgcoins.com колко време отнема докато получите сумата в портфейла си, че час и половина вече нищо ?
Paypal дори затварят акаунти за покупка на биткойни през тази система. Не е препоръчително да се прави. Не се поддържат кредитни карти заради многото измами.... Ти ми намери сайт през който мога да си купя така.... пък ще стане много интересно....Какви са тия разплащания Epay, Easypay и да нямат плащане с Paypal или кредитна карта, не го разбирам това.
Иначе мерси добре, че не поръчах веднага от по-горните оферти
Казаха ми че по Еконт винаги имало забавяне, което вече е 5 часа. Не че съм им пуснал много пари де $150 реших да пусна днес за тест да тествам целия път до покупката ама най-вероятно чак утре ще станеЗвънни им. В момента има забавяне по целия чейн (нормално е)
Aко отсега Бибиткойн се претоварва, а дори по новините не го отразяват - каква световна валута ще става? Koлко десетки гигабайта единичен файл стана блокчейна, че не ми се търси. Той отсега бъгва като ви слушам.Звънни им. В момента има забавяне по целия чейн (нормално е)