ее отдавнаКакво стана с тези, които купуваха рипъла - успяхте ли да излезете?
Браво на теб btw от коя борса ги купи?ее отдавна
Аз ги обърнах в биткойни когато бяха 34-35 цента , въпроса е дали след време няма да тръгнат пак нагоре.
gatehub , но рипъла го във всички известни борси. Poloniex напримерОчаквам поне 30% корекция на койна, а по-малките крипто и те ще го следват - от коя борса си ги взе рипълите?
Досега през crypto.bg ги купувах биткойните и после си ги депозираш в която борса искаш.Да и аз ги гледам точно тях в момента - а по кой начин депозирате средства?
В какъв смисъл тегли - от там не може да се тегли към банкова сметка , демек да обърнеш койните в физически пари.аз съм в poloniex.com - дори вече теглих
няма пронлем
към външен портфейл, още на миналите страници написах, че ще пробвам да ги извадя от борсатаВ какъв смисъл тегли - от там не може да се тегли към банкова сметка , демек да обърнеш койните в физически пари.
Можеш естествено да ги продадеш на крипто или да си ги пращаш на който си искаш портфейл.към външен портфейл, още на миналите страници написах, че ще пробвам да ги извадя от борсата
проблема е дали може да ги пратиш на друг портфейл и от там да ги продадеш на крипто.бг или друго
абе то може, ама преди да вкараш яко пари трябва да провериш дали се теглят, нали?Можеш естествено да ги продадеш на крипто или да си ги пращаш на който си искаш портфейл.