stoineff
Well-Known Member
Ако стигне цената на винкело - продавам сичко.Не ме карай да вадя сега винкела
Ако стигне цената на винкело - продавам сичко.Не ме карай да вадя сега винкела
Те нали бяха хакнали техния уолет, щото беше много добре защитен но все пак според мен има шанс да достигне старата си цена, като се има в предвид, че отново започва да се наливат пари в криптовалутите.Мхм..време е да отваряме позиция продай на йотата май.
Аз съм останал с впечатление, че около 90% от криптовалутите нямат потенциал, но все пак кои ще са тези 10% с потенциал ще видим в бъдеще.
Те нали бяха хакнали техния уолет, щото беше много добре защитен но все пак според мен има шанс да достигне старата си цена, като се има в предвид, че отново започва да се наливат пари в криптовалутите.
Аз съм останал с впечатление, че около 90% от криптовалутите нямат потенциал, но все пак кои ще са тези 10% с потенциал ще видим в бъдеще.
Правиха ъпдейт на сървъра им, после казаха че има ddos атака.Тук може да намериш инфо. https://twitter.com/cz_binance/status/961888554224726017Ползвате ли binance.com? Какво е мнението Ви? 2 дни го нямаше никакъв сайта... сега зарежда като бабичка и постоянно ми забиват приставки... и гледам е създаден 2017г. Пише, че е номер 1, а за 1 година да стане номер 1 малко... ддз
Със сигурност, но аз не исках да бъда толкова краен Все пак има някои токени в етериум, които може би имат бъдеще, но да повечето криптовалути нямат бъдеще99.9% от ~1500те сега няма да просъществуват.
Binance буквално за 6 месеца станаха номер едно, просто защото услугата, която предлага е по-добра - доста видове монети, ниски такси, анонимно търгуване. А и все още не са ги хаквали. Иначе и при мен след ъпдейта е малко по-бавно, но предполагам, че още донагласят системите.Ползвате ли binance.com? Какво е мнението Ви? 2 дни го нямаше никакъв сайта... сега зарежда като бабичка и постоянно ми забиват приставки... и гледам е създаден 2017г. Пише, че е номер 1, а за 1 година да стане номер 1 малко... ддз
Ползвате ли binance.com? Какво е мнението Ви? 2 дни го нямаше никакъв сайта... сега зарежда като бабичка и постоянно ми забиват приставки... и гледам е създаден 2017г. Пише, че е номер 1, а за 1 година да стане номер 1 малко... ддз
Binance буквално за 6 месеца станаха номер едно, просто защото услугата, която предлага е по-добра - доста видове монети, ниски такси, анонимно търгуване. А и все още не са ги хаквали. Иначе и при мен след ъпдейта е малко по-бавно, но предполагам, че още донагласят системите.
За новите юзъри, ей тука едно упътване със скрийншоти как да си купят рипъл, трон или други криптовалути:
http://cryptotrading-bg.com/
бе дано да е номер 1 и да не скамва, макар, че като видях че не се отваря сайта оня ден си викам, еби му майката - изгорех ама ич не се трогнах макар да имам доста пари вътре, викам си - поне ще спра да се занимавам и да следя цените, след като изгореха гокса и на бтце вече свикнах да скамват. Дори бях леко разочарован, че не са скамнали впоследствие, щото пак се оказа е трябва да следя и да си създавам излишен стрес
Мерси за новината... за мен е важнаМеждувременно тъжна новина от крипто-света. Борсата BitGrail загуби 17 милиона NANO монети. Прочети повече
Аз проблеми със сайта нямам, само вчера не ми зареждаше основния домейн, пробвай да зареждаш от us.binance.comПолзвате ли binance.com? Какво е мнението Ви? 2 дни го нямаше никакъв сайта... сега зарежда като бабичка и постоянно ми забиват приставки... и гледам е създаден 2017г. Пише, че е номер 1, а за 1 година да стане номер 1 малко... ддз
Аз проблеми със сайта нямам, само вчера не ми зареждаше основния домейн, пробвай да зареждаш от us.binance.com
Някакви DDOS атаки имат, иначе си бачка супер. Днес ми зарежда всичко, приложнието за Андроид също работи супер, препоръчвам го.
Според similarweb за декември 100 000 000 посещения, а за януари имат 190 000 000 посещения!
От къде мога най-бързо и лесно да купя Ripple, cardano, трон и др подобни и да ги прехвърля в binance? ако има и paypal плащане много ще ми улесни живота....
В гугъл ми вади повече борси от съществуващите криптовалути ... би мааму
Дори и въздухар да е има приятели милиардери и милиард Китайци зад гърба си. Освен това Трона е лесен и бърз начин да се оттървеш бързо от някоя умирща шано валута... пък и струва 0,04 което според мен играе психологическа роля. Например: „ ще си купя 10 000” за 400 долара и като стигне един долар ще имам за нова кола ” само примерно. А дори и да се върне на цена от 0,3 цента пак не е лошоДжъстин Сън не се ли оказа въздух под налягане в крайна сметка, защото гледам, че все още има подръжници на TRON?