webstil
Well-Known Member
Аз взех на 150$, че преди това нямах фиат. Да видим дали ше стигне 300, има 4 дни до форка.Litecoin раз-цеп-ва!
Посъветвах да се купува като бе на 125-130$ в момента гони 200
Аз взех на 150$, че преди това нямах фиат. Да видим дали ше стигне 300, има 4 дни до форка.Litecoin раз-цеп-ва!
Посъветвах да се купува като бе на 125-130$ в момента гони 200
за какво е з-класик дето е някакъв пълен шит с мижав обем, ще изгорят всички и с тоя балон. както и някакъв лтц кеш. Лично мое мнение е, че освен BTC и ETH всичко друго е ташак и няма смисъл. Биткойна не се съмнявам, че ще стигне 50к, а етериума 5-10 защото само етериума има някакво приложение.
Няма значение кое какъв шит е - важни са новините. 2те валути имат форкове тоя месец - затова вървят нагоре. След това се продава и си ги обръщаш в етериуми , биткойни или направо кеш и си харчишза какво е з-класик дето е някакъв пълен шит с мижав обем, ще изгорят всички и с тоя балон. както и някакъв лтц кеш. Лично мое мнение е, че освен BTC и ETH всичко друго е ташак и няма смисъл. Биткойна не се съмнявам, че ще стигне 50к, а етериума 5-10 защото само етериума има някакво приложение.
Всичко е на такъв + че се чуди човек на какво да залага ..... По-лесно беше преди седмица като абсолютно всичко беше - ....
Bitcoin гони 10к
Етъра - 1к
Лайткойна - 300$
На кои валути сте заложили? Аз имам някви скрити надежди в cardano ... взех малко да видим някакъв скок ще донесе ли днеска имам 20$ + от там ама да видим
Ами ... в интерес на истината се чудя къде да заложа, че да грабна малко скок от покачването в момента.Ако на този етап вече се чудиш, по-добре не "залагай" никъде
Ами ... в интерес на истината се чудя къде да заложа, че да грабна малко скок от покачването в момента.
В случая нямам вложени хиляди... а с кромните 600$ ( които преди 2 дни бяха 550)
Мислех в биткойн, ама там цифрите са големи и малкия спад от 1-2% ще ми лапне парите.. и сега обърнах на лайткойни да видим до края на деня какво ще стане.
Оня ден като беше на 150$ не трябваше да го обръщам в други валути (ама още съм новак и нормално) за това се чудя и питам Извинете!
От 2 дни разцъквам криптото от 5 го разучавам За сега яхвам пробите единствено Иначе съм си набелязал няколко валути на които мисля да инвестирам влог, който да си остане без да го пипам и един ден "Някой щастлив ден" може да се отплати идеята сега да вдигна малко парата все пак да не е само бръкната от джоба ми за сега съм 70$ напред за 2 дни не е зле ще видим какво ще стане.Болднатото е е причината да напиша горното. Не се опитвай да яздиш вълна на гребена ѝ, а гледай да я хванеш преди да е в пълните си размери
Лайткойните ги запази в портфейл , който дава достъп до ключовете - като jaxx. След 19ти ще си вземеш лайткойн кеш , като за всеки 1 лайткойн ще имаш 10 от новата монета.
След края на февруари аз ще залоща на Етериум , Стелар,Кардано + една монета , която много не коментирате НЕО. Готиното при нея е че ако имаш НЕО ти дава автоматично на всеки 5 минути друга валута - GAS. Нещо като девидент.
Новата монета колко ще струва? Колкото сегашния litecoin ли?
Ще драсна едно ръководство за Jaxx как се прави със скрийнс. Но има време , засега важното е лайткойните да са ти седят в jaxx по време на форка (на 18ти) .Ще чакам тогава повече информация Ако трябва някъде другъде да се правят регистрации казвайте по-навреме