@jkminkov
Колега, преди 10 години си пуснал тази тема, много ми е любопитно, ако не е тайна - как ти се стекоха нещата с крпитото и съумя ли да изкараш добри пари.
--------
Не съм чел темата, само последната страница, на която се вижда 1 противник и доста яростни защитници - общо взето това което прочетох, затвърждава мнението ми, че това е някакъв тип секта - който попрочете малко и някакси врътва (без да ми се обиждате) за едните това е новата истина в живота и новия световен ред и който каже нещо против това не е човек за тях, противниците и те доста енергия харчат за оборването им.
За мен това е леко плашещо, близък мой приятел и той се запали доста по крипто, начина по котно ми говори, съм му казвал и на него, че ме плаши, защото изглежда като вманиачен и само това му е в главата.
Но не е нормално да блокираш човек само защото не е на твоето мнение, то хубаво човек да се обгражда със съмишленици, но нека не забравя приказката за Царят е Гол, защото ако блокираш всеки не на твоето мнение, то ще се изкриви и ще тръгне в не най-благоприятната посока.
----------------
Аз нямам против ако мога да изкарам пари от това да го направя, но наистина по никакъв начин не бих искал да навлизам в материята.
Също така е видно как цената се влияе от доста фактори които споредмен не са особено ясни дори и за така наречените разбирачи по темата.
-------------
Към най-запалените - под вманиачаване имам предвид правене на неща от сорта - да си обърнете всички пари в Биткойни. - и ми е любопитно дали тук има хора които са направили това?